FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 104
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 104

1960s Australian Top 50 Songs Vol. 104 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between December 4th and 25th 1965.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1960s Music
  8. »
  9. 1960s - Australian Singles Chart

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,657
Updated
Oct 04 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
13 / 15
Plays
16
Last 3 plays: harley74 (6/15), memorylane42 (15/15), Guest 173 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "You're The One"  
  The Statler Brothers
2. "England Swings"  
  Al Martino
3. "Let's Hang On!"  
  The Four Seasons
4. "Ol' Hound Dog"  
  Roger Miller
5. "Spanish Eyes"  
  The Yardbirds
6. "I Wonder Who The Lucky Guy Will Be"  
  Gene Pitney
7. "Princess In Rags"  
  Petula Clark
8. "Hi-Lili, Hi-Lo"  
  Billy Thorpe and The Aztecs
9. "We Can Work It Out"  
  P.J. Proby
10. "Wind Me Up (Let Me Go)"  
  Cliff Richard
11. "Maria"  
  The Beatles
12. "Lies"  
  The Groop
13. "Flowers On The Wall"  
  Manfred Mann
14. "I'm A Man"  
  The Knickerbockers
15. "Love Letters"  
  Freddie and The Dreamers





Select each answer

1. "You're The One"
2. "England Swings"
3. "Let's Hang On!"
4. "Ol' Hound Dog"
5. "Spanish Eyes"
6. "I Wonder Who The Lucky Guy Will Be"
7. "Princess In Rags"
8. "Hi-Lili, Hi-Lo"
9. "We Can Work It Out"
10. "Wind Me Up (Let Me Go)"
11. "Maria"
12. "Lies"
13. "Flowers On The Wall"
14. "I'm A Man"
15. "Love Letters"

Most Recent Scores
Today : harley74: 6/15
Today : memorylane42: 15/15
Today : Guest 173: 15/15
Today : martin_cube: 15/15
Today : griller: 15/15
Today : skatersarehott: 1/15
Today : urbanyokel: 12/15
Today : lethisen250582: 15/15
Today : zevan: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You're The One"

Answer: Petula Clark

"You're The One" from Petula Clark debuted in the Australian Singles Chart on December 4th 1965.

The highest Australian chart peak was four.

Album: "I Know A Place" (1965).
2. "England Swings"

Answer: Roger Miller

"England Swings" from Roger Miller debuted in the Australian Singles Chart on December 4th 1965.

The highest Australian chart peak was 23.

Highest worldwide peak was four (New Zealand).
3. "Let's Hang On!"

Answer: The Four Seasons

"Let's Hang On!" from The Four Seasons debuted in the Australian Singles Chart on December 4th 1965.

The highest Australian chart peak was 50.

Highest worldwide peak was three (Canada & United States).
4. "Ol' Hound Dog"

Answer: The Groop

"Ol' Hound Dog" from The Groop debuted in the Australian Singles Chart on December 4th 1965.

The highest Australian chart peak was 30.
5. "Spanish Eyes"

Answer: Al Martino

"Spanish Eyes" from Al Martino debuted in the Australian Singles Chart on December 11th 1965.

The highest Australian chart peak was 25.

Highest worldwide peak was one (Belgium).

Album: "Spanish Eyes" (1966).
6. "I Wonder Who The Lucky Guy Will Be"

Answer: Freddie and The Dreamers

"I Wonder Who The Lucky Guy Will Be" from Freddie and The Dreamers debuted in the Australian Singles Chart on December 11th 1965.

The highest Australian chart peak was 28.
7. "Princess In Rags"

Answer: Gene Pitney

"Princess In Rags" from Gene Pitney debuted in the Australian Singles Chart on December 11th 1965.

The highest Australian chart peak was 13.

Highest worldwide peak was two (Canada).
8. "Hi-Lili, Hi-Lo"

Answer: Manfred Mann

"Hi Lili, Hi Lo" from Manfred Mann debuted in the Australian Singles Chart on December 11th 1965.

The highest Australian chart peak was 19.

Album: "Mann Made" (1965).
9. "We Can Work It Out"

Answer: The Beatles

"We Can Work It Out" from The Beatles debuted in the Australian Singles Chart on December 11th 1965.

The highest Australian chart peak was one (Seven weeks).

The song peaked at number one in:
Australia
Canada
Finland
Ireland
The Netherlands
New Zealand
Rhodesia
South Africa
Sweden
United Kingdom
United States.
10. "Wind Me Up (Let Me Go)"

Answer: Cliff Richard

"Wind Me Up (Let Me Go)" from Cliff Richard debuted in the Australian Singles Chart on December 18th 1965.

The highest Australian chart peak was 40.

Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
11. "Maria"

Answer: P.J. Proby

"Maria" from P.J. Proby debuted in the Australian Singles Chart on December 18th 1965.

The highest Australian chart peak was ten.

Highest worldwide peak was eight (United Kingdom).
12. "Lies"

Answer: The Knickerbockers

"Lies" from The Knickerbockers debuted in the Australian Singles Chart on December 18th 1965.

The highest Australian chart peak was ten.

Album: "Lies" (1966).
13. "Flowers On The Wall"

Answer: The Statler Brothers

"Flowers On The Wall" from The Statler Brothers debuted in the Australian Singles Chart on December 18th 1965.

The highest Australian chart peak was 25.

Highest worldwide peak was one (Canada).

Grammy wins and nominations:
*Best Contemporary (R&R) Performance - Group - 1966 (Won).
*Best Country & Western Single - 1966 (Nominated).
*Best Performance by a Vocal Group - 1966 (Nominated).

Album: "Flowers In The Wall" (1966).
14. "I'm A Man"

Answer: The Yardbirds

"I'm A Man" from The Yardbirds debuted in the Australian Singles Chart on December 18th 1965.

The highest Australian chart peak was five.

Album: "Having A Rave Up" (1965).
15. "Love Letters"

Answer: Billy Thorpe and The Aztecs

"Love Letters" from Billy Thorpe and The Aztecs debuted in the Australian Singles Chart on December 25th 1965.

The highest Australian chart peak was three.

Album: "Don't You Dig This Kind Of Beat" (1966).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/4/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us