FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 117
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 117

1960s Australian Top 50 Songs Vol. 117 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between August 27th and September 10th 1966.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1960s Music
  8. »
  9. 1960s - Australian Singles Chart

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,950
Updated
Nov 01 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
11 / 15
Plays
10
Last 3 plays: bopeep (11/15), Guest 80 (5/15), Parachutus (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Yellow Submarine/Eleanor Rigby"  
  The Twilights
2. "Ever Lovin' Man"  
  The Loved Ones
3. "Early In The Morning"  
  Pebbles and Bamm-Bamm
4. "With A Girl Like You"  
  The Troggs
5. "Summertime"  
  The Beatles
6. "There Will Never Be Another You"  
  Roy Orbison
7. "Just Like A Woman"  
  Jonathan King
8. "Goin' Out Of My Head"  
  Grantley Dee
9. "Daddy"  
  Billy Stewart
10. "True, True Lovin'"  
  Lynne Randell
11. "Too Soon To Know"  
  The Supremes
12. "Needle In The Haystack"  
  Ronnie Burns
13. "Lovers Of The World Unite"  
  David and Jonathan
14. "Wild One"  
  Chris Montez
15. "You Can't Hurry Love"  
  The Purple Hearts





Select each answer

1. "Yellow Submarine/Eleanor Rigby"
2. "Ever Lovin' Man"
3. "Early In The Morning"
4. "With A Girl Like You"
5. "Summertime"
6. "There Will Never Be Another You"
7. "Just Like A Woman"
8. "Goin' Out Of My Head"
9. "Daddy"
10. "True, True Lovin'"
11. "Too Soon To Know"
12. "Needle In The Haystack"
13. "Lovers Of The World Unite"
14. "Wild One"
15. "You Can't Hurry Love"

Most Recent Scores
Today : bopeep: 11/15
Today : Guest 80: 5/15
Today : Parachutus: 15/15
Today : BigTriviaDawg: 15/15
Today : miner8265: 6/15
Today : misdiaslocos: 15/15
Today : bernie73: 2/15
Today : ZWOZZE: 13/15
Today : KayceeKool: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Yellow Submarine/Eleanor Rigby"

Answer: The Beatles

"Yellow Submarine/Eleanor Rigby" from The Beatles debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.

The highest Australian chart peak was one (Eight weeks).

The song peaked at number one in:
Australia
Austria
Belgium
Canada
Ireland
The Netherlands
New Zealand
Norway
Sweden
United Kingdom
West Germany.

Album: "Revolver".
2. "Ever Lovin' Man"

Answer: The Loved Ones

"Ever Lovin' Man" from The Loved Ones debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.

The highest Australian chart peak was nine.

Album: "The Loved Ones EP" (1966).
3. "Early In The Morning"

Answer: The Purple Hearts

"Early In The Morning" from The Purple Hearts debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.

The highest Australian chart peak was 33.

Album: "The Sound Of The Purple Hearts EP" (1966).
4. "With A Girl Like You"

Answer: The Troggs

"With A Girl Like You" from The Troggs debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.

The highest Australian chart peak was eight.

The song peaked at number one in:
The Netherlands
New Zealand
Rhodesia
South Africa
Spain
Sweden
United Kingdom.
5. "Summertime"

Answer: Billy Stewart

"Summertime" from Billy Stewart debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 40.

Highest worldwide peak was ten (United States).

Album: "Unbelievable" (1966).
6. "There Will Never Be Another You"

Answer: Chris Montez

"There Will Never Be Another You" from Chris Montez debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 36.

Highest worldwide peak was 33 (United States).

Album: "The More I See You" (1966).
7. "Just Like A Woman"

Answer: Jonathan King

"Just Like A Woman" from Jonathan King debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 21.
8. "Goin' Out Of My Head"

Answer: Lynne Randell

"Goin' Out Of My Head" from Lynne Randell debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 34.
9. "Daddy"

Answer: Pebbles and Bamm-Bamm

"Daddy" from Pebbles and Bamm-Bamm debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 31.
10. "True, True Lovin'"

Answer: Ronnie Burns

"True, True Lovin'" from Ronnie Burns debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 50.
11. "Too Soon To Know"

Answer: Roy Orbison

"Too Soon To Know" from Roy Orbison debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was 20.

Highest worldwide peak was three (United Kingdom).
12. "Needle In The Haystack"

Answer: The Twilights

"Needle In The Haystack" from The Twilights debuted in the Australian Singles Chart on September 3rd 1966.

The highest Australian chart peak was two.

Album: "Needle In The Haystack EP" (1967).
13. "Lovers Of The World Unite"

Answer: David and Jonathan

"Lovers Of The World Unite" from David and Jonathan debuted in the Australian Singles Chart on September 10th 1966.

The highest Australian chart peak was 42.

Highest worldwide peak was seven (United Kingdom).
14. "Wild One"

Answer: Grantley Dee

"Wild One" from Grantley Dee debuted in the Australian Singles Chart on September 10th 1966.

The highest Australian chart peak was 38.
15. "You Can't Hurry Love"

Answer: The Supremes

"You Can't Hurry Love" from The Supremes debuted in the Australian Singles Chart on September 10th 1966.

The highest Australian chart peak was ten.

Highest worldwide peak was one (United States).

Album: "The Supremes A' Go-Go" (1966).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
11/1/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us