Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 116 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between July 30th and August 27th 1966.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,912
Updated
Oct 31 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
16
Last 3 plays
: sarryman (
8/15
), daisygirl20 (
15/15
), Ampelos (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"The Dancer"
The Lovin' Spoonful
2
.
"Can I Trust You"
Napoleon XIV
3
.
"Sunny"
Donovan
4
.
"They're Coming To Take Me Away, Ha-Haaa!"
The Beach Boys
5
.
"Guantanamera"
Dusty Springfield
6
.
"Black is Black"
The Sandpipers
7
.
"God Only Knows"
Bobby Hebb
8
.
"Summer In The City"
Los Bravos
9
.
"Mother's Little Helper"
The Allusions
10
.
"Black"
Judy Stone
11
.
"No, No, No"
Crispian St. Peters
12
.
"Goin' Back"
The Bachelors
13
.
"Sunshine Superman"
The Throb
14
.
"Born A Woman"
Manfred Mann
15
.
"Just Like A Woman"
The Rolling Stones
Select each answer
1. "The Dancer"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
2. "Can I Trust You"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
3. "Sunny"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
4. "They're Coming To Take Me Away, Ha-Haaa!"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
5. "Guantanamera"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
6. "Black is Black"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
7. "God Only Knows"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
8. "Summer In The City"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
9. "Mother's Little Helper"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
10. "Black"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
11. "No, No, No"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
12. "Goin' Back"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
13. "Sunshine Superman"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
14. "Born A Woman"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
15. "Just Like A Woman"
---
The Lovin' Spoonful
Napoleon XIV
Donovan
The Beach Boys
Dusty Springfield
The Sandpipers
Bobby Hebb
Los Bravos
The Allusions
Judy Stone
Crispian St. Peters
The Bachelors
The Throb
Manfred Mann
The Rolling Stones
Most Recent Scores
Today
: sarryman: 8/15
Today
: daisygirl20:
15/15
Today
: Ampelos:
15/15
Today
: irishtinytim: 13/15
Today
: Guest 81: 8/15
Today
: ceetee:
15/15
Today
: Bowler413:
15/15
Today
: LadyNym:
15/15
Today
: aspire63:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "The Dancer"
Answer:
The Allusions
"The Dancer" from The Allusions debuted in the Australian Singles Chart on July 30th 1966.
The highest Australian chart peak was 25.
2. "Can I Trust You"
Answer:
The Bachelors
"Can I Trust You" from The Bachelors debuted in the Australian Singles Chart on July 30th 1966.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was 26 (United Kingdom).
3. "Sunny"
Answer:
Bobby Hebb
"Sunny" from Bobby Hebb debuted in the Australian Singles Chart on August 6th 1966.
The highest Australian chart peak was 18.
Highest worldwide peak was two (Canada, The Netherlands and United States).
4. "They're Coming To Take Me Away, Ha-Haaa!"
Answer:
Napoleon XIV
"They're Coming To Take Me Away, Ha-Haaa!" from Napoleon XIV debuted in the Australian Singles Chart on August 6th 1966.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was two (Canada).
5. "Guantanamera"
Answer:
The Sandpipers
"Guantanamera" from The Sandpipers debuted in the Australian Singles Chart on August 6th 1966.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was two (South Africa).
Grammy nominations:
*Best Performance by a Vocal Group - 1967.
*Best Contemporary Performance - Group (Vocal or Instrumental) - 1967.
6. "Black is Black"
Answer:
Los Bravos
"Black Is Black" from Los Bravos debuted in the Australian Singles Chart on August 13th 1966.
The highest Australian chart peak was three.
The song peaked at number one in:
Canada
Spain.
Album: "Black is Black" (1966).
7. "God Only Knows"
Answer:
The Beach Boys
"God Only Knows" from The Beach Boys debuted in the Australian Singles Chart on August 13th 1966.
The highest Australian chart peak was 17.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
Album: "Pet Sounds" (1966).
8. "Summer In The City"
Answer:
The Lovin' Spoonful
"Summer In The City" from The Lovin' Spoonful debuted in the Australian Singles Chart on August 13th 1966.
The highest Australian chart peak was 11.
The song peaked at number one in:
Canada
United States.
9. "Mother's Little Helper"
Answer:
The Rolling Stones
"Mother's Little Helper" from The Rolling Stones debuted in the Australian Singles Chart on August 13th 1966.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was five (Belgium, The Netherlands and Sweden).
10. "Black"
Answer:
The Throb
"Black" from The Throb debuted in the Australian Singles Chart on August 13th 1966.
The highest Australian chart peak was 42.
11. "No, No, No"
Answer:
Crispian St. Peters
"No, No, No" from Crispian St. Peters debuted in the Australian Singles Chart on August 20th 1966.
The highest Australian chart peak was 44.
12. "Goin' Back"
Answer:
Dusty Springfield
"Goin' Back" from Dusty Springfield debuted in the Australian Singles Chart on August 20th 1966.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was six (Singapore).
13. "Sunshine Superman"
Answer:
Donovan
"Sunshine Superman" from Donovan debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was one (United States).
Album: "Sunshine Superman" (1966).
14. "Born A Woman"
Answer:
Judy Stone
"Born A Woman" from Judy Stone debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.
The highest Australian chart peak was three.
15. "Just Like A Woman"
Answer:
Manfred Mann
"Just Like A Woman" from Manfred Mann debuted in the Australian Singles Chart on August 27th 1966.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was one (Sweden).
Album: "As Is" (1966).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 97
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 79
Very Easy
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 75
Average
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 94
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 76
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 77
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 87
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 100
Average
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 84
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 89
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 88
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 71
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
Australians: Famous & Historical
Rolling Stones
Netherlands
Beach Boys
The Color Black
1960s Country Music
Donovan
Manfred Mann
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/31/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us