Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 71 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between February 1st and 22nd 1964.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,954
Updated
Aug 03 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Plays
8
Last 3 plays
: lethisen250582 (
15/15
), psnz (
15/15
), Guest 68 (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Scatter Shield"
Gene Pitney
2
.
"Java"
Elvis Presley
3
.
"Anyone Who Had A Heart"
Dionne Warwick
4
.
"I Only Want To Be With You"
Al Martino
5
.
"That Girl Belongs To Yesterday"
The Surfaris
6
.
"Southtown U.S.A."
Dusty Springfield
7
.
"Baby, I Love You"
Gerry and The Pacemakers
8
.
"I Love You More and More Every Day"
Al Hirt
9
.
"What Do Ya Say!"
Acker Bilk and His Paramount Band
10
.
"I'm The One"
The Marketts
11
.
"He Walks Like A Man"
The Dixiebelles
12
.
"Out Of Limits"
The Ronettes
13
.
"Come On"
Tommy Roe
14
.
"Fun In Acapulco"
Jody Miller
15
.
The Harem
Chubby Checker
Select each answer
1. "Scatter Shield"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
2. "Java"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
3. "Anyone Who Had A Heart"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
4. "I Only Want To Be With You"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
5. "That Girl Belongs To Yesterday"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
6. "Southtown U.S.A."
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
7. "Baby, I Love You"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
8. "I Love You More and More Every Day"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
9. "What Do Ya Say!"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
10. "I'm The One"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
11. "He Walks Like A Man"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
12. "Out Of Limits"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
13. "Come On"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
14. "Fun In Acapulco"
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
15. The Harem
---
Gene Pitney
Elvis Presley
Dionne Warwick
Al Martino
The Surfaris
Dusty Springfield
Gerry and The Pacemakers
Al Hirt
Acker Bilk and His Paramount Band
The Marketts
The Dixiebelles
The Ronettes
Tommy Roe
Jody Miller
Chubby Checker
Most Recent Scores
Today
: lethisen250582:
15/15
Today
: psnz:
15/15
Today
: Guest 68:
15/15
Today
: gme24:
15/15
Today
: Luckycharm60:
15/15
Today
: cardsfan_027:
15/15
Today
: bernie73: 3/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Scatter Shield"
Answer:
The Surfaris
"Scatter Shield" from The Surfaris debuted in the Australian Singles Chart on February 1st 1964.
The highest Australian chart peak was 31.
2. "Java"
Answer:
Al Hirt
"Java" from Al Hirt debuted in the Australian Singles Chart on February 8th 1964.
The highest Australian chart peak was 39.
Highest worldwide peak was four (United States).
Grammy wins:
Best Performance by an Orchestra or Instrumentalist with Orchestra - 1964.
Album: "Honey In The Horn" (1963).
3. "Anyone Who Had A Heart"
Answer:
Dionne Warwick
"Anyone Who Had A Heart" from Dionne Warwick debuted in the Australian Singles Chart on February 8th 1964.
The highest Australian chart peak was 11.
Highest worldwide peak was one (New Zealand).
Album: "Anyone Who Had A Heart" (1964).
4. "I Only Want To Be With You"
Answer:
Dusty Springfield
"I Only Want To Be With You" from Dusty Springfield debuted in the Australian Singles Chart on February 8th 1964.
The highest Australian chart peak was six.
Highest worldwide peak was four (United Kingdom).
Dusty Springfield's debut solo single.
Album: "Stay Awhile/I Only Want to Be with You" (1964).
5. "That Girl Belongs To Yesterday"
Answer:
Gene Pitney
"That Girl Belongs To Yesterday" from Gene Pitney debuted in the Australian Singles Chart on February 8th 1964.
The highest Australian chart peak was nine.
Highest worldwide peak was seven (United Kingdom).
6. "Southtown U.S.A."
Answer:
The Dixiebelles
"Southtown U.S.A." from The Dixiebelles debuted in the Australian Singles Chart on February 8th 1964.
The highest Australian chart peak was 40.
Highest worldwide peak was 15 (United States).
7. "Baby, I Love You"
Answer:
The Ronettes
"Baby, I Love You" from The Ronettes debuted in the Australian Singles Chart on February 8th 1964.
The highest Australian chart peak was 48.
Highest worldwide peak was 11 (United Kingdom).
Album: "Presenting The Fabulous Ronettes" (1964).
8. "I Love You More and More Every Day"
Answer:
Al Martino
"I Love You More and More Every Day" from Al Martino debuted in the Australian Singles Chart on February 15th 1964.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was nine (United States).
9. "What Do Ya Say!"
Answer:
Chubby Checker
"What Do Ya Say!" from Chubby Checker debuted in the Australian Singles Chart on February 15th 1964.
The highest Australian chart peak was 25.
10. "I'm The One"
Answer:
Gerry and The Pacemakers
"I'm The One" from Gerry and The Pacemakers debuted in the Australian Singles Chart on February 15th 1964.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was one (Canada).
11. "He Walks Like A Man"
Answer:
Jody Miller
"He Walks Like A Man" from Jody Miller debuted in the Australian Singles Chart on February 15th 1964.
The highest Australian chart peak was eight.
Album: "Queen Of The House" (1965).
12. "Out Of Limits"
Answer:
The Marketts
"Out Of Limits" from The Marketts debuted in the Australian Singles Chart on February 15th 1964.
The highest Australian chart peak was 33.
Highest worldwide peak was three (United States).
Album: "Out Of Limits!" (1963).
13. "Come On"
Answer:
Tommy Roe
"Come On" from Tommy Roe debuted in the Australian Singles Chart on February 15th 1964.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was 23 (Canada).
14. "Fun In Acapulco"
Answer:
Elvis Presley
"Fun In Acapulco" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on February 22nd 1964.
The highest Australian chart peak was 28.
Album: "Fun In Acapulco Soundtrack" (1963).
15. The Harem
Answer:
Acker Bilk and His Paramount Band
"The Harem" from Acker Bilk and His Paramount Band debuted in the Australian Singles Chart on February 22nd 1964.
The highest Australian chart peak was seven.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 69
Average
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 63
Average
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 57
Average
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 62
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 64
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 68
Average
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 66
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 67
Average
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 65
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Average
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 58
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
Elvis Presley
Australians: Famous & Historical
1960s Country Music
Gerry and the Pacemakers
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
8/3/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us