Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 54 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between March 9th and April 6th 1963.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s - Australian Singles Chart
»
1960 - 1963
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,542
Updated
Jun 28 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
71
Last 3 plays
: Iva9Brain (
15/15
), pollucci19 (
2/15
), gogetem (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"I'm Just A Country Boy"
Ruby & The Romantics
2
.
"Tra Le La Le La Triangle"
James Gilreath
3
.
"All I Have To Do Is Dream"
Richard Chamberlain
4
.
"South Street"
The Spotnicks
5
.
"Follow The Boys"
Rick Nelson
6
.
"Little Band Of Gold"
Maureen Evans
7
.
"Our Day Will Come"
Connie Francis
8
.
"Our Winter Love"
The Springfields
9
.
"Like I Do"
George McCurn
10
.
"Pipeline"
Andy Williams
11
.
"Hava Nagila"
Bill Pursell
12
.
"I Will Follow Him"
Little Peggy March
13
.
"I Got A Woman"
The Orlons
14
.
"Little By Little"
The Chantays
15
.
"Can't Get Used To Losing You"
Patsy Cline
Select each answer
1. "I'm Just A Country Boy"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
2. "Tra Le La Le La Triangle"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
3. "All I Have To Do Is Dream"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
4. "South Street"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
5. "Follow The Boys"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
6. "Little Band Of Gold"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
7. "Our Day Will Come"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
8. "Our Winter Love"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
9. "Like I Do"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
10. "Pipeline"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
11. "Hava Nagila"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
12. "I Will Follow Him"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
13. "I Got A Woman"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
14. "Little By Little"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
15. "Can't Get Used To Losing You"
---
Ruby & The Romantics
James Gilreath
Richard Chamberlain
The Spotnicks
Rick Nelson
Maureen Evans
Connie Francis
The Springfields
George McCurn
Andy Williams
Bill Pursell
Little Peggy March
The Orlons
The Chantays
Patsy Cline
Most Recent Scores
Sep 19 2026 : Iva9Brain:
15/15
Sep 09 2026 : pollucci19: 2/15
Sep 07 2026 : gogetem:
15/15
Sep 02 2026 : Guest 68: 7/15
Aug 31 2026 : shoeman425: 11/15
Aug 31 2026 : evilmoderate:
15/15
Aug 28 2026 : maddogrick16:
15/15
Aug 25 2026 : sw11:
15/15
Aug 20 2026 : hosertodd: 11/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I'm Just A Country Boy"
Answer:
George McCurn
"I'm Just A Country Boy" from George McCurn debuted in the Australian Singles Chart on March 9th 1963.
The highest Australian chart peak was 21.
2. "Tra Le La Le La Triangle"
Answer:
Patsy Cline
"Tra Le La Le La Triangle" from Patsy Cline debuted in the Australian Singles Chart on March 9th 1963.
The highest Australian chart peak was 45.
3. "All I Have To Do Is Dream"
Answer:
Richard Chamberlain
"All I Have To Do Is Dream" from Richard Chamberlain debuted in the Australian Singles Chart on March 9th 1963.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was six (Canada).
Album: "Richard Chamberlain Sings" (1962).
4. "South Street"
Answer:
The Orlons
"South Street" from The Orlons debuted in the Australian Singles Chart on March 9th 1963.
The highest Australian chart peak was 39.
Highest worldwide peak was three (United States).
Album: "South Street By The Orlons" (1963).
5. "Follow The Boys"
Answer:
Connie Francis
"Follow The Boys" from Connie Francis debuted in the Australian Singles Chart on March 16th 1963.
The highest Australian chart peak was 35.
Highest worldwide peak was 17 (United States).
The song was the theme song for the 1963 film "Follow The Boys" which starred Connie Francis.
Album: "Follow The Boys Soundtrack" (1963).
6. "Little Band Of Gold"
Answer:
James Gilreath
"Little Band Of Gold" from James Gilreath debuted in the Australian Singles Chart on March 16th 1963.
The highest Australian chart peak was five.
7. "Our Day Will Come"
Answer:
Ruby & The Romantics
"Our Day Will Come" from Ruby & The Romantics debuted in the Australian Singles Chart on March 16th 1963.
The highest Australian chart peak was nine.
The song peaked at number one in:
New Zealand
United States.
Grammy nomination:
Best Rock & Roll Recording - 1964.
Album: "Our Day Will Come" (1963).
8. "Our Winter Love"
Answer:
Bill Pursell
"Our Winter Love" from Bill Pursell debuted in the Australian Singles Chart on March 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 30.
Highest worldwide peak was nine (United States).
Album: "Our Winter Love" (1964).
9. "Like I Do"
Answer:
Maureen Evans
"Like I Do" from Maureen Evans debuted in the Australian Singles Chart on March 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 45.
Highest worldwide peak was three (United Kingdom).
10. "Pipeline"
Answer:
The Chantays
"Pipeline" from The Chantays debuted in the Australian Singles Chart on March 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was one (Four weeks).
Album: "Pipeline" (1963).
11. "Hava Nagila"
Answer:
The Spotnicks
"Hava Nagila" from The Spotnicks debuted in the Australian Singles Chart on March 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 31.
Highest worldwide peak was 13 (United Kingdom).
12. "I Will Follow Him"
Answer:
Little Peggy March
"I Will Follow Him" from Little Peggy March debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1963.
The highest Australian chart peak was one (Two weeks).
The song peaked at number one in:
Australia
Canada
Hong Kong
Israel
New Zealand
South Africa
Uruguay
United States.
Grammy nomination:
Best Rock and Roll Recording - 1963.
Album: "I Will Follow Him" (1963).
13. "I Got A Woman"
Answer:
Rick Nelson
"I Got A Woman" from Rick Nelson debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1963.
The highest Australian chart peak was 45.
Album: "For Your Sweet Love" (1963).
14. "Little By Little"
Answer:
The Springfields
"Little By Little" from The Springfields debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1963.
The highest Australian chart peak was 43.
15. "Can't Get Used To Losing You"
Answer:
Andy Williams
"Can't Get Used To Losing You" from Andy Williams debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1963.
The highest Australian chart peak was eight.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom and United States).
Album: "Days of Wine and Roses and Other TV Requests" (1963).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1960s Australian Top 50 Songs 3
:
Volumes 51-75
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 51
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 52
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 53
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 54
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 55
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 56
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 57
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 58
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 59
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 60
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 61
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 62
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
Rock and Roll
Australians: Famous & Historical
Wines
1960s Country Music
Patsy Cline
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
1960 - 1963
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/28/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us