Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 61 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between July 27th and August 10th 1963.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s - Australian Singles Chart
»
1960 - 1963
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,678
Updated
Jul 13 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
88
Last 3 plays
: Dorsetmaid (
15/15
), Guest 98 (
15/15
), Midget40 (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"I (Who Have Nothing)"
Lonnie Mack
2
.
"I Wonder"
The Atlantics
3
.
"True Love Never Runs Smooth"
Peter, Paul & Mary
4
.
"More (Theme From "Mondo Cane")"
Gene Pitney
5
.
"Judy's Turn To Cry"
Brenda Lee
6
.
"Memphis"
Al Casey & The K-C Elites
7
.
"Blowin' In The Wind"
Wayne Newton
8
.
"Bombora"
Ben E. King
9
.
"Forget Him"
Dave Dudley
10
.
"Six Days On The Road"
Bobby Rydell
11
.
"Judy, Judy, Judy"
The Denvermen
12
.
"Avalon Stomp"
Lesley Gore
13
.
"Danke Schoen"
Kai Winding
14
.
"Surfin' Hootenanny"
Johnny Tillotson
15
.
"Painted, Tainted Rose"
Al Martino
Select each answer
1. "I (Who Have Nothing)"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
2. "I Wonder"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
3. "True Love Never Runs Smooth"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
4. "More (Theme From "Mondo Cane")"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
5. "Judy's Turn To Cry"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
6. "Memphis"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
7. "Blowin' In The Wind"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
8. "Bombora"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
9. "Forget Him"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
10. "Six Days On The Road"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
11. "Judy, Judy, Judy"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
12. "Avalon Stomp"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
13. "Danke Schoen"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
14. "Surfin' Hootenanny"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
15. "Painted, Tainted Rose"
---
Lonnie Mack
The Atlantics
Peter, Paul & Mary
Gene Pitney
Brenda Lee
Al Casey & The K-C Elites
Wayne Newton
Ben E. King
Dave Dudley
Bobby Rydell
The Denvermen
Lesley Gore
Kai Winding
Johnny Tillotson
Al Martino
Most Recent Scores
Oct 23 2026 : Dorsetmaid:
15/15
Oct 22 2026 : Guest 98:
15/15
Oct 05 2026 : Midget40:
15/15
Sep 19 2026 : Iva9Brain:
15/15
Sep 09 2026 : pollucci19: 1/15
Sep 05 2026 : calmdecember:
15/15
Sep 02 2026 : Guest 68: 10/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I (Who Have Nothing)"
Answer:
Ben E. King
"I (Who Have Nothing)" from Ben E. King debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 19.
Highest worldwide peak was six (New Zealand and United Kingdom).
Album: "Young Boy Blues" (1964).
2. "I Wonder"
Answer:
Brenda Lee
"I Wonder" from Brenda Lee debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was ten (West Germany).
Album: "By Request" (1964).
3. "True Love Never Runs Smooth"
Answer:
Gene Pitney
"True Love Never Runs Smooth" from Gene Pitney debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 18.
Highest worldwide peak was 17 (Canada).
4. "More (Theme From "Mondo Cane")"
Answer:
Kai Winding
"More (Theme From "Mondo Cane")" from Kai Winding debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 31.
Highest worldwide peak was eight (United States).
5. "Judy's Turn To Cry"
Answer:
Lesley Gore
"Judy's Turn To Cry" from Lesley Gore debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 19.
Highest worldwide peak was five (United States).
Album: "I'll Cry If I Want To" (1963).
6. "Memphis"
Answer:
Lonnie Mack
"Memphis" from Lonnie Mack debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 35.
Highest worldwide peak was five (New Zealand and United States).
Album: "The Wham Of That Memphis Man!" (1963).
7. "Blowin' In The Wind"
Answer:
Peter, Paul & Mary
"Blowin' In The Wind" from Peter, Paul & Mary debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was 11.
Highest worldwide peak was two (United States).
Grammy wins:
*Best Folk Recording - 1964.
*Best Performance by a Vocal Group - 1964.
Album: "In The Wind" (1963).
8. "Bombora"
Answer:
The Atlantics
"Bombora" from The Atlantics debuted in the Australian Singles Chart on July 27th 1963.
The highest Australian chart peak was one (Two weeks).
Album: "Bombora" (1963).
9. "Forget Him"
Answer:
Bobby Rydell
"Forget Him" from Bobby Rydell debuted in the Australian Singles Chart on August 3rd 1963.
The highest Australian chart peak was 13.
Highest worldwide peak was two (Hong Kong).
Album: "Forget Him" (1964).
10. "Six Days On The Road"
Answer:
Dave Dudley
"Six Days On The Road" from Dave Dudley debuted in the Australian Singles Chart on August 3rd 1963.
The highest Australian chart peak was 18.
Album: "Songs About The Working Man" (1964).
11. "Judy, Judy, Judy"
Answer:
Johnny Tillotson
"Judy, Judy, Judy" from Johnny Tillotson debuted in the Australian Singles Chart on August 3rd 1963.
The highest Australian chart peak was eight.
Album: "You Can Never Stop Me Loving You" (1963).
12. "Avalon Stomp"
Answer:
The Denvermen
"Avalon Stomp" from The Denvermen debuted in the Australian Singles Chart on August 3rd 1963.
The highest Australian chart peak was 25.
13. "Danke Schoen"
Answer:
Wayne Newton
"Danke Schoen" from Wayne Newton debuted in the Australian Singles Chart on August 3rd 1963.
The highest Australian chart peak was 15.
Highest worldwide peak was 13 (United States).
Album: "Danke Schoen" (1963).
14. "Surfin' Hootenanny"
Answer:
Al Casey & The K-C Elites
"Surfin' Hootenanny" from Al Casey & The K-C Elites debuted in the Australian Singles Chart on August 10th 1963.
The highest Australian chart peak was 14.
15. "Painted, Tainted Rose"
Answer:
Al Martino
"Painted, Tainted Rose" from Al Martino debuted in the Australian Singles Chart on August 10th 1963.
The highest Australian chart peak was three.
Album: "Painted, Tainted Rose" (1963).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1960s Australian Top 50 Songs 3
:
Volumes 51-75
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 51
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 52
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 53
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 54
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 55
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 56
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 57
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 58
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 59
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 60
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 61
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 62
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
Australians: Famous & Historical
Blue
Blues
1960s Country Music
Brenda Lee
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
1960 - 1963
Quizzes
FunTrivia
Homepage
11/1/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us