Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 53 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between February 16th and March 2nd 1963.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s - Australian Singles Chart
»
1960 - 1963
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,502
Updated
Jun 25 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
72
Last 3 plays
: Luckycharm60 (
15/15
), Iva9Brain (
15/15
), pollucci19 (
2/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"It Never Came True"
Frank Ifield
2
.
"Walk Like A Man"
The Four Seasons
3
.
"Boss Guitar"
Johnny Mathis
4
.
"The Wayward Wind"
Jack Clement
5
.
"Alice In Wonderland"
Duane Eddy
6
.
"Greenback Dollar"
The Kingston Trio
7
.
"Dance On!"
The De Kroo Brothers
8
.
"Molly"
The Cascades
9
.
"Let's Limbo Some More"
Bobby Goldsboro
10
.
"The Swan"
Gene McDaniels
11
.
"The Puzzle"
Neil Sedaka
12
.
"My Voice Is Changing"
Chubby Checker
13
.
"What Will My Mary Say"
Rick Nelson
14
.
"I'm In Love Again"
The Shadows
15
.
"Rhythm Of The Rain"
Dave Bridge
Select each answer
1. "It Never Came True"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
2. "Walk Like A Man"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
3. "Boss Guitar"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
4. "The Wayward Wind"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
5. "Alice In Wonderland"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
6. "Greenback Dollar"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
7. "Dance On!"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
8. "Molly"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
9. "Let's Limbo Some More"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
10. "The Swan"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
11. "The Puzzle"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
12. "My Voice Is Changing"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
13. "What Will My Mary Say"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
14. "I'm In Love Again"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
15. "Rhythm Of The Rain"
---
Frank Ifield
The Four Seasons
Johnny Mathis
Jack Clement
Duane Eddy
The Kingston Trio
The De Kroo Brothers
The Cascades
Bobby Goldsboro
Gene McDaniels
Neil Sedaka
Chubby Checker
Rick Nelson
The Shadows
Dave Bridge
Most Recent Scores
Sep 23 2026 : Luckycharm60:
15/15
Sep 19 2026 : Iva9Brain:
15/15
Sep 09 2026 : pollucci19: 2/15
Sep 03 2026 : ywf111: 12/15
Aug 31 2026 : shoeman425:
15/15
Aug 31 2026 : evilmoderate:
15/15
Aug 25 2026 : sw11:
15/15
Aug 24 2026 : maddogrick16: 13/15
Aug 20 2026 : martin_cube:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "It Never Came True"
Answer:
The De Kroo Brothers
"It Never Came True" from The De Kroo Brothers debuted in the Australian Singles Chart on February 16th 1963.
The highest Australian chart peak was 50.
2. "Walk Like A Man"
Answer:
The Four Seasons
"Walk Like A Man" from The Four Seasons debuted in the Australian Singles Chart on February 16th 1963.
The highest Australian chart peak was one (One week).
The song peaked at number one in:
Australia
Canada
New Zealand
United States.
Album: "Big Girls Don't Cry and Twelve Others..." (1963).
3. "Boss Guitar"
Answer:
Duane Eddy
"Boss Guitar" from Duane Eddy debuted in the Australian Singles Chart on February 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 13.
Highest worldwide peak was five (Canada).
4. "The Wayward Wind"
Answer:
Frank Ifield
"The Wayward Wind" from Frank Ifield debuted in the Australian Singles Chart on February 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was one (United Kingdom).
5. "Alice In Wonderland"
Answer:
Neil Sedaka
"Alice In Wonderland" from Neil Sedaka debuted in the Australian Singles Chart on February 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 49.
Highest worldwide peak was 17 (United States).
6. "Greenback Dollar"
Answer:
The Kingston Trio
"Greenback Dollar" from The Kingston Trio debuted in the Australian Singles Chart on February 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was 19.
Highest worldwide peak was 17 (Canada).
Album: "New Frontier" (1962).
7. "Dance On!"
Answer:
The Shadows
"Dance On!" from The Shadows debuted in the Australian Singles Chart on February 23rd 1963.
The highest Australian chart peak was nine.
The song peaked at number one in:
Ireland
United Kingdom.
8. "Molly"
Answer:
Bobby Goldsboro
"Molly" from Bobby Goldsboro debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was 28.
9. "Let's Limbo Some More"
Answer:
Chubby Checker
"Let's Limbo Some More" from Chubby Checker debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was 11.
Album: "Let's Limbo Some More" (1963).
10. "The Swan"
Answer:
Dave Bridge
"The Swan" from Dave Bridge debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was 22.
11. "The Puzzle"
Answer:
Gene McDaniels
"The Puzzle" from Gene McDaniels debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was 47.
12. "My Voice Is Changing"
Answer:
Jack Clement
"My Voice Is Changing" from Jack Clement debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was 25.
13. "What Will My Mary Say"
Answer:
Johnny Mathis
"What Will My Mary Say" from Johnny Mathis debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was three (Hong Kong).
Album: "Johnny's Newest Hits" (1963).
14. "I'm In Love Again"
Answer:
Rick Nelson
"I'm In Love Again" from Rick Nelson debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was 50.
15. "Rhythm Of The Rain"
Answer:
The Cascades
"Rhythm Of The Rain" from The Cascades debuted in the Australian Singles Chart on March 2nd 1963.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Canada
Ireland.
Album: "Rhythm Of The Rain" (1963).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1960s Australian Top 50 Songs 3
:
Volumes 51-75
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 51
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 52
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 53
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 54
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 55
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 56
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 57
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 58
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 59
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 60
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 61
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 62
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
Australians: Famous & Historical
Dance Music
Bridges
Guitar
1960s Country Music
Johnny Mathis
Neil Sedaka
The Four Seasons
The Shadows
Kingston Trio
Bobby Goldsboro
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
1960 - 1963
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/28/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us