Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 60 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between June 29th and July 20th 1963.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s - Australian Singles Chart
»
1960 - 1963
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,657
Updated
Jul 12 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
60
Last 3 plays
: Guest 98 (
15/15
), Midget40 (
10/15
), shoeman425 (
7/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Atlantis"
Elvis Presley
2
.
"From Me To You"
Gerry and The Pacemakers
3
.
"I Like It"
Ronnie Carroll
4
.
"Two Faces Have I"
Lou Christie
5
.
"Lost Patrol (Theme From "Four Corners")"
The Glencoves
6
.
"Say Wonderful Things"
The Surfaris
7
.
"Wipe Out"
Rob E.G.
8
.
"(You're The) Devil In Disguise"
Del Shannon
9
.
"Confessin' (That I Love You)"
The New Christy Minstrels
10
.
"Easier Said Than Done"
Frank Ifield
11
.
"Hootenanny"
The Essex
12
.
"Lucky Lips"
Cliff Richard and The Shadows
13
.
"55 Days At Peking"
The Shadows
14
.
"Green, Green"
Oberst Nicholson's Band
15
.
"Memphis"
The Ventures
Select each answer
1. "Atlantis"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
2. "From Me To You"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
3. "I Like It"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
4. "Two Faces Have I"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
5. "Lost Patrol (Theme From "Four Corners")"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
6. "Say Wonderful Things"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
7. "Wipe Out"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
8. "(You're The) Devil In Disguise"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
9. "Confessin' (That I Love You)"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
10. "Easier Said Than Done"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
11. "Hootenanny"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
12. "Lucky Lips"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
13. "55 Days At Peking"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
14. "Green, Green"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
15. "Memphis"
---
Elvis Presley
Gerry and The Pacemakers
Ronnie Carroll
Lou Christie
The Glencoves
The Surfaris
Rob E.G.
Del Shannon
The New Christy Minstrels
Frank Ifield
The Essex
Cliff Richard and The Shadows
The Shadows
Oberst Nicholson's Band
The Ventures
Most Recent Scores
Oct 22 2026 : Guest 98:
15/15
Oct 05 2026 : Midget40: 10/15
Sep 22 2026 : shoeman425: 7/15
Sep 12 2026 : briarwoodrose:
15/15
Sep 09 2026 : pollucci19: 3/15
Sep 09 2026 : gogetem:
15/15
Sep 02 2026 : Guest 68: 7/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Atlantis"
Answer:
The Shadows
"Atlantis" from The Shadows debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was three.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
2. "From Me To You"
Answer:
Del Shannon
"From Me To You" from Del Shannon debuted in the Australian Singles Chart on July 6th 1963.
The highest Australian chart peak was 21.
Highest worldwide peak was 13 (Canada).
3. "I Like It"
Answer:
Gerry and The Pacemakers
"I Like It" from Gerry and The Pacemakers debuted in the Australian Singles Chart on July 6th 1963.
The highest Australian chart peak was six.
The song peaked at number one in:
Ireland
New Zealand
United Kingdom.
4. "Two Faces Have I"
Answer:
Lou Christie
"Two Faces Have I" from Lou Christie debuted in the Australian Singles Chart on July 6th 1963.
The highest Australian chart peak was 20.
Highest worldwide peak was three (Canada).
Album: "Lou Christie" (1963).
5. "Lost Patrol (Theme From "Four Corners")"
Answer:
Oberst Nicholson's Band
"Lost Patrol (Theme From "Four Corners")" from Oberst Nicholson's Band debuted in the Australian Singles Chart on July 6th 1963.
The highest Australian chart peak was 40.
6. "Say Wonderful Things"
Answer:
Ronnie Carroll
"Say Wonderful Things" from Ronnie Carroll debuted in the Australian Singles Chart on July 6th 1963.
The highest Australian chart peak was 47.
Highest worldwide peak was six (United Kingdom).
"Say Wonderful Things" was the United Kingdom's entry in the 1963 Eurovision Song Contest.
7. "Wipe Out"
Answer:
The Surfaris
"Wipe Out" from The Surfaris debuted in the Australian Singles Chart on July 6th 1963.
The highest Australian chart peak was three.
Highest worldwide peak was two (United States).
The Surfaris' debut single.
Album: "Wipe Out" (1963).
8. "(You're The) Devil In Disguise"
Answer:
Elvis Presley
"(You're The) Devil In Disguise" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on July 13th 1963.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Belgium
Canada
Finland
France
Ireland
The Netherlands
Norway
Sweden
United Kingdom.
9. "Confessin' (That I Love You)"
Answer:
Frank Ifield
"I'm Confessin' (That I Love You)" from Frank Ifield debuted in the Australian Singles Chart on July 13th 1963.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was one (United Kingdom).
10. "Easier Said Than Done"
Answer:
The Essex
"Easier Said Than Done" from The Essex debuted in the Australian Singles Chart on July 13th 1963.
The highest Australian chart peak was six.
The song peaked at number one in:
New Zealand
United States.
Album: "Easier Said Than Done" (1963).
11. "Hootenanny"
Answer:
The Glencoves
"Hootenanny" from The Glencoves debuted in the Australian Singles Chart on July 13th 1963.
The highest Australian chart peak was 28.
12. "Lucky Lips"
Answer:
Cliff Richard and The Shadows
"Lucky Lips" from Cliff Richard and The Shadows debuted in the Australian Singles Chart on July 20th 1963.
The highest Australian chart peak was four.
The song peaked at number one in:
Belgium
Denmark
Hong Kong
Ireland
Israel
The Netherlands
Norway
South Africa
Sweden
West Germany.
13. "55 Days At Peking"
Answer:
Rob E.G.
"55 Days At Peking" from Rob E.G. debuted in the Australian Singles Chart on July 20th 1963.
The highest Australian chart peak was one (Four weeks).
14. "Green, Green"
Answer:
The New Christy Minstrels
"Green, Green" from The New Christy Minstrels debuted in the Australian Singles Chart on July 20th 1963.
The highest Australian chart peak was ten.
Grammy nominations:
*Best Folk Recording - 1964.
*Best Performance by a Chrous - 1964.
15. "Memphis"
Answer:
The Ventures
"Memphis" from The Ventures debuted in the Australian Singles Chart on July 20th 1963.
The highest Australian chart peak was 44.
Album: "Let's Go!" (1963).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1960s Australian Top 50 Songs 3
:
Volumes 51-75
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 51
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 52
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 53
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 54
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 55
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 56
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 57
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 58
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 59
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 60
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 61
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 62
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
United Kingdom
Eurovision
Elvis Presley
Australians: Famous & Historical
Germany
Green
Cliff Richard
1960s Country Music
The Shadows
Gerry and the Pacemakers
Del Shannon
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
1960 - 1963
Quizzes
FunTrivia
Homepage
11/1/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us