Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 59 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between June 15th and 29th 1963.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
424,649
Updated
Jul 09 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
12 / 15
Plays
15
Last 3 plays
: Midget40 (
15/15
), panagos (
13/15
), Guest 76 (
4/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"(I Love You) Don't You Forget It"
Tom Glazer
2
.
"Falling"
The Routers
3
.
"Hello Stranger"
Roy Orbison
4
.
"Blue On Blue"
Bobby Vee
5
.
"Sukiyaki"
Bobby Vinton
6
.
"On Top Of Spaghetti"
The Dave Bridge Trio
7
.
"Be True To Yourself"
Kyu Sakamoto
8
.
"Don't Try To Fight It, Baby"
Johnny Cash
9
.
"Abilene"
Eydie Gorme
10
.
"Surf City"
Perry Como
11
.
"Ring Of Fire"
Rick Nelson
12
.
"String Along"
Jan & Dean
13
.
"Trail Blazer"
George Hamilton IV
14
.
"Sitting In The Moonlight"
Barbara Lewis
15
.
"Sting Ray"
The Delltones
Select each answer
1. "(I Love You) Don't You Forget It"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
2. "Falling"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
3. "Hello Stranger"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
4. "Blue On Blue"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
5. "Sukiyaki"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
6. "On Top Of Spaghetti"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
7. "Be True To Yourself"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
8. "Don't Try To Fight It, Baby"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
9. "Abilene"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
10. "Surf City"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
11. "Ring Of Fire"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
12. "String Along"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
13. "Trail Blazer"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
14. "Sitting In The Moonlight"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
15. "Sting Ray"
---
Tom Glazer
The Routers
Roy Orbison
Bobby Vee
Bobby Vinton
The Dave Bridge Trio
Kyu Sakamoto
Johnny Cash
Eydie Gorme
Perry Como
Rick Nelson
Jan & Dean
George Hamilton IV
Barbara Lewis
The Delltones
Most Recent Scores
Today
: Midget40:
15/15
Today
: panagos: 13/15
Today
: Guest 76: 4/15
Today
: Ampelos:
14/15
Today
: harley74: 5/15
Today
: miranda101:
15/15
Today
: xchasbox:
15/15
Today
: Guest 24: 2/15
Today
: ovalrocker: 3/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "(I Love You) Don't You Forget It"
Answer:
Perry Como
"(I Love You) Don't You Forget It" from Perry Como debuted in the Australian Singles Chart on June 15th 1963.
The highest Australian chart peak was 12.
2. "Falling"
Answer:
Roy Orbison
"Falling" from Roy Orbison debuted in the Australian Singles Chart on June 15th 1963.
The highest Australian chart peak was three.
3. "Hello Stranger"
Answer:
Barbara Lewis
"Hello Stranger" from Barbara Lewis debuted in the Australian Singles Chart on June 22nd 1963.
The highest Australian chart peak was 50.
Highest worldwide peak was three (United States).
Album: "Hello Stranger" (1963).
4. "Blue On Blue"
Answer:
Bobby Vinton
"Blue On Blue" from Bobby Vinton debuted in the Australian Singles Chart on June 22nd 1963.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was one (Israel).
Album: "Blue On Blue" (1963).
5. "Sukiyaki"
Answer:
Kyu Sakamoto
"Sukiyaki" from Kyu Sakamoto debuted in the Australian Singles Chart on June 22nd 1963.
The highest Australian chart peak was one (Two weeks).
The song peaked at number one in:
Australia
Japan
New Zealand
Norway
United States.
Album: "Sukiyaki and Other Japanese Hits" (1963).
6. "On Top Of Spaghetti"
Answer:
Tom Glazer
"On Top Of Spaghetti" from Tom Glazer debuted in the Australian Singles Chart on June 22nd 1963.
The highest Australian chart peak was 20.
7. "Be True To Yourself"
Answer:
Bobby Vee
"Be True To Yourself" from Bobby Vee debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 46.
Highest worldwide peak was 15 (Canada).
8. "Don't Try To Fight It, Baby"
Answer:
Eydie Gorme
"Don't Try To Fight It, Baby" from Eydie Gorme debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 18.
9. "Abilene"
Answer:
George Hamilton IV
"Abilene" from George Hamilton IV debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 32.
Highest worldwide peak was nine (Canada).
Album: "Abilene" (1963).
10. "Surf City"
Answer:
Jan & Dean
"Surf City" from Jan & Dean debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was one (One week).
The song peaked at number one in:
Australia
United States.
Album: "Surf City and Other Swingin' Cities" (1963).
11. "Ring Of Fire"
Answer:
Johnny Cash
"Ring Of Fire" from Johnny Cash debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 12.
Grammy nomination:
Best Country & Western Recording - 1964.
Album: "Ring Of Fire: The Best Of Johnny Cash" (1963).
12. "String Along"
Answer:
Rick Nelson
"String Along" from Rick Nelson debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 26.
Highest worldwide peak was 25 (United States).
Album: "For Your Sweet Love" (1963).
13. "Trail Blazer"
Answer:
The Dave Bridge Trio
"Trail Blazer" from The Dave Bridge Trio debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 49.
14. "Sitting In The Moonlight"
Answer:
The Delltones
"Sitting In The Moonlight" from The Delltones debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 40.
15. "Sting Ray"
Answer:
The Routers
"Sting Ray" from The Routers debuted in the Australian Singles Chart on June 29th 1963.
The highest Australian chart peak was 31.
Album: "Let's Go! with The Routers" (1963).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 38
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 3
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 7
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 16
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 28
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Easier
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 26
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 52
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 10
Easier
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 13
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 37
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 9
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
Australians: Famous & Historical
Bridges
Blue
Strings
Johnny Cash
Japanese Language
Roy Orbison
Blues
1960s Country Music
Jan & Dean
Perry Como
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
7/9/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us