FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 74
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 74

1960s Australian Top 50 Songs Vol. 74 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between March 28th and April 11th 1964.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1960s Music
  8. »
  9. 1960s - Australian Singles Chart

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,014
Updated
Aug 09 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
13 / 15
Plays
20
Last 3 plays: psnz (15/15), i-a-n (5/15), lethisen250582 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "My Heart Belongs To Only You"  
  Judy Stone
2. "Nadine (Is It You?)"  
  Danny Williams
3. "Stay Awhile"  
  Billy J. Kramer and The Dakotas
4. "4,003,221 Tears From Now"  
  Dusty Springfield
5. "Baby, Let's Play House"  
  Bobby Vinton
6. "Hey, Bobba Needle"  
  Jan and Dean
7. "She Wears My Ring"  
  Chubby Checker
8. "Tell It On The Mountain"  
  Peter, Paul and Mary
9. "Not Fade Away"  
  Jerry Vale
10. "Don't Let The Rain Come Down (Crooked Little Man)"  
  The Rolling Stones
11. "Little Children"  
  The Serendipity Singers
12. "White On White"  
  Merv Benton
13. "Viva Las Vegas"  
  Johnny O'Keefe
14. "Dead Man's Curve"  
  Elvis Presley
15. "On and On"  
  Chuck Berry





Select each answer

1. "My Heart Belongs To Only You"
2. "Nadine (Is It You?)"
3. "Stay Awhile"
4. "4,003,221 Tears From Now"
5. "Baby, Let's Play House"
6. "Hey, Bobba Needle"
7. "She Wears My Ring"
8. "Tell It On The Mountain"
9. "Not Fade Away"
10. "Don't Let The Rain Come Down (Crooked Little Man)"
11. "Little Children"
12. "White On White"
13. "Viva Las Vegas"
14. "Dead Man's Curve"
15. "On and On"

Most Recent Scores
Today : psnz: 15/15
Today : i-a-n: 5/15
Today : lethisen250582: 15/15
Today : harley74: 6/15
Today : Maybeline5: 15/15
Today : cardsfan_027: 15/15
Today : Guest 72: 0/15
Today : daisygirl20: 15/15
Today : jumpin1973: 6/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "My Heart Belongs To Only You"

Answer: Bobby Vinton

"My Heart Belongs To Only You" from Bobby Vinton debuted in the Australian Singles Chart on March 28th 1964.

The highest Australian chart peak was 28.

Highest worldwide peak was nine (United States).

Album: "There! I've Said It Again" (1964).
2. "Nadine (Is It You?)"

Answer: Chuck Berry

"Nadine (Is It You?)" from Chuck Berry debuted in the Australian Singles Chart on March 28th 1964.

The highest Australian chart peak was 41.

Highest worldwide peak was 23 (United States).
3. "Stay Awhile"

Answer: Dusty Springfield

"Stay Awhile" from Dusty Springfield debuted in the Australian Singles Chart on March 28th 1964.

The highest Australian chart peak was 27.

Highest worldwide peak was 13 (United Kingdom).

Album: "Stay Awhile/I Only Want To Be With You" (1964).
4. "4,003,221 Tears From Now"

Answer: Judy Stone

"4,003,221 Tears From Now" from Judy Stone debuted in the Australian Singles Chart on March 28th 1964.

The highest Australian chart peak was 11.
5. "Baby, Let's Play House"

Answer: Merv Benton

"Baby, Let's Play House" from Merv Benton debuted in the Australian Singles Chart on March 28th 1964.

The highest Australian chart peak was 47.

Album: "Merv Benton's Hits EP" (1964).
6. "Hey, Bobba Needle"

Answer: Chubby Checker

"Hey, Bobba Needle" from Chubby Checker debuted in the Australian Singles Chart on April 4th 1964.

The highest Australian chart peak was 26.

Highest worldwide peak was 16 (Canada).

Album: "Chubby's Folk Album" (1964).
7. "She Wears My Ring"

Answer: Johnny O'Keefe

"She Wears My Ring" from Johnny O'Keefe debuted in the Australian Singles Chart on April 4th 1964.

The highest Australian chart peak was nine.
8. "Tell It On The Mountain"

Answer: Peter, Paul and Mary

"Tell It On The Mountain" from Peter, Paul and Mary debuted in the Australian Singles Chart on April 4th 1964.

The highest Australian chart peak was eight.

Album: "In The Wind" (1963).
9. "Not Fade Away"

Answer: The Rolling Stones

"Not Fade Away" from The Rolling Stones debuted in the Australian Singles Chart on April 4th 1964.

The highest Australian chart peak was 33.

Highest worldwide peak was three (United Kingdom).
10. "Don't Let The Rain Come Down (Crooked Little Man)"

Answer: The Serendipity Singers

"Don't Let The Rain Come Down (Crooked Little Man)" from The Serendipity Singers debuted in the Australian Singles Chart on April 4th 1964.

The highest Australian chart peak was ten.

Highest worldwide peak was six (United States).

Album: "The Serendipity Singers" (1964).
11. "Little Children"

Answer: Billy J. Kramer and The Dakotas

"Little Children" from Billy J. Kramer and The Dakotas debuted in the Australian Singles Chart on April 11th 1964.

The highest Australian chart peak was ten.

The song peaked at number one in:
New Zealand
United Kingdom.

Album: "Little Children" (1964).
12. "White On White"

Answer: Danny Williams

"White On White" from Danny Williams debuted in the Australian Singles Chart on April 11th 1964.

The highest Australian chart peak was 32.

Highest worldwide peak was nine (United States).

Album: "White On White" (1964).
13. "Viva Las Vegas"

Answer: Elvis Presley

"Viva Las Vegas" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on April 11th 1964.

The highest Australian chart peak was four.

Highest worldwide peak was three (Denmark).
14. "Dead Man's Curve"

Answer: Jan and Dean

"Dead Man's Curve" from Jan and Dean debuted in the Australian Singles Chart on April 11th 1964.

The highest Australian chart peak was 41.

Highest worldwide peak was eight (United States).

Album: "Drag City" (1963).
15. "On and On"

Answer: Jerry Vale

"On and On" from Jerry Vale debuted in the Australian Singles Chart on April 11th 1964.

The highest Australian chart peak was 36.
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/9/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us