FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 85
Quiz about 1960s Australian Top 50 Songs Vol 85

1960s Australian Top 50 Songs Vol. 85 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between October 17th and November 7th 1964.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1960s Music
  8. »
  9. 1960s - Australian Singles Chart

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,312
Updated
Aug 31 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
12 / 15
Plays
10
Last 3 plays: sarryman (4/15), bernie73 (0/15), Guest 173 (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Chug-A-Lug"  
  Lucky Starr
2. "The Honey Wind Blows"  
  Heinz
3. "Don't It Make You Feel Good"  
  Bryan Davies
4. "I Don't Like To Be Alone"  
  Glenn Yarbrough
5. "Questions I Can't Answer"  
  The Rolling Stones
6. "(There's) Always Something There To Remind Me"  
  Elvis Presley
7. "Gone, Gone, Gone"  
  The Rolling Stones
8. "If You Need Me"  
  Johnny O'Keefe
9. "Baby Love"  
  The Supremes
10. "The Door Is Still Open To My Heart"  
  Sandie Shaw
11. "Ain't That Loving You, Baby"  
  The Everly Brothers
12. "Rock 'N Roll Will Stand"  
  Dean Martin
13. "The Three Trees"  
  The Shangri-Las
14. "Time Is On My Side"  
  The Overlanders
15. "Leader Of The Pack"  
  Roger Miller





Select each answer

1. "Chug-A-Lug"
2. "The Honey Wind Blows"
3. "Don't It Make You Feel Good"
4. "I Don't Like To Be Alone"
5. "Questions I Can't Answer"
6. "(There's) Always Something There To Remind Me"
7. "Gone, Gone, Gone"
8. "If You Need Me"
9. "Baby Love"
10. "The Door Is Still Open To My Heart"
11. "Ain't That Loving You, Baby"
12. "Rock 'N Roll Will Stand"
13. "The Three Trees"
14. "Time Is On My Side"
15. "Leader Of The Pack"

Most Recent Scores
Today : sarryman: 4/15
Today : bernie73: 0/15
Today : Guest 173: 15/15
Today : magijoh1: 15/15
Today : martin_cube: 15/15
Today : clevercatz: 13/15
Today : kstyle53: 15/15
Today : stephedm: 15/15
Today : daisygirl20: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Chug-A-Lug"

Answer: Roger Miller

"Chug-A-Lug" from Roger Miller debuted in the Australian Singles Chart on October 17th 1964.

The highest Australian chart peak was 42.

Highest worldwide peak was eight (New Zealand).

Album: "Roger and Out" (1964).
2. "The Honey Wind Blows"

Answer: Glenn Yarbrough

"The Honey Wind Blows" from Glenn Yarbrough debuted in the Australian Singles Chart on October 24th 1964.

The highest Australian chart peak was 22.

Album: "Time To Move On" (1964).
3. "Don't It Make You Feel Good"

Answer: The Overlanders

"Don't It Make You Feel Good" from The Overlanders debuted in the Australian Singles Chart on October 24th 1964.

The highest Australian chart peak was 28.
4. "I Don't Like To Be Alone"

Answer: Bryan Davies

"I Don't Like To Be Alone" from Bryan Davies debuted in the Australian Singles Chart on October 31st 1964.

The highest Australian chart peak was 43.
5. "Questions I Can't Answer"

Answer: Heinz

"Questions I Can't Answer" from Heinz debuted in the Australian Singles Chart on October 31st 1964.

The highest Australian chart peak was 16.
6. "(There's) Always Something There To Remind Me"

Answer: Sandie Shaw

"(There's) Always Something There To Remind Me" from Sandie Shaw debuted in the Australian Singles Chart on October 31st 1964.

The highest Australian chart peak was 16.

The song peaked at number one in:
Canada
South Africa
United Kingdom.
7. "Gone, Gone, Gone"

Answer: The Everly Brothers

"Gone, Gone, Gone" from The Everly Brothers debuted in the Australian Singles Chart on October 31st 1964.

The highest Australian chart peak was 30.

Highest worldwide peak was 19 (Canada).

Album: "Gone Gone Gone" (1964).
8. "If You Need Me"

Answer: The Rolling Stones

"If You Need Me" from The Rolling Stones debuted in the Australian Singles Chart on October 31st 1964.

The highest Australian chart peak was 17.

Album: "12 x 5" (1964).
9. "Baby Love"

Answer: The Supremes

"Baby Love" from The Supremes debuted in the Australian Singles Chart on October 31st 1964.

The highest Australian chart peak was 26.

The song peaked at number one in:
New Zealand
Singapore
United Kingdom
United States.

Grammy nomination:
Best Rhythm & Blues Recording - 1965.

Album: "Where Did Our Love Go" (1964).
10. "The Door Is Still Open To My Heart"

Answer: Dean Martin

"The Door Is Still Open To My Heart" from Dean Martin debuted in the Australian Singles Chart on November 7th 1964.

The highest Australian chart peak was 34.

Highest worldwide peak was six (New Zealand and United States).

Album: "The Door Is Still Open To My Heart" (1964).
11. "Ain't That Loving You, Baby"

Answer: Elvis Presley

"Ain't That Loving You, Baby" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on November 7th 1964.

The highest Australian chart peak was one (Three weeks).

The song peaked at number one in:
Australia
Canada.
12. "Rock 'N Roll Will Stand"

Answer: Johnny O'Keefe

"Rock 'N Roll Will Stand" from Johnny O'Keefe debuted in the Australian Singles Chart on November 7th 1964.

The highest Australian chart peak was 25.
13. "The Three Trees"

Answer: Lucky Starr

"The Three Trees" from Lucky Starr debuted in the Australian Singles Chart on November 7th 1964.

The highest Australian chart peak was 32.
14. "Time Is On My Side"

Answer: The Rolling Stones

"Time Is On My Side" from The Rolling Stones debuted in the Australian Singles Chart on November 7th 1964.

The highest Australian chart peak was four.

Highest worldwide peak was two (New Zealand).

Album: "12 x 5" (1964).
15. "Leader Of The Pack"

Answer: The Shangri-Las

"Leader Of The Pack" from The Shangri-Las debuted in the Australian Singles Chart on November 7th 1964.

The highest Australian chart peak was three.

The song peaked at number one in:
New Zealand
United States.

Album: "Leader Of The Pack" (1965).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
8/31/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us