Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 86 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between November 14th and December 12th 1964.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1960s Music
»
1960s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
425,343
Updated
Sep 02 26
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
28
Last 3 plays
: Guest 104 (
15/15
), ozzz2002 (
15/15
), Guest 174 (
5/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"I'm Gonna Be Stong"
The Kinks
2
.
"Mountain Of Love"
The Mighty Avengers
3
.
"The Wedding"
Gene Pitney
4
.
"Ringo"
Johnny Rivers
5
.
"We Could"
Al Martino
6
.
"Reach Out For Me"
The Beatles
7
.
"Walk Away"
Cliff Richard and The Shadows
8
.
"So Much In Love"
Julie Rogers
9
.
"On The Beach"
Matt Monro
10
.
"I Feel Fine"
Bobby Vinton
11
.
"All Day and All Of The Night"
Dionne Warwick
12
.
"Theme For Young Lovers"
Jay Justin
13
.
"Mr. Lonely"
Lorne Greene
14
.
"Reminiscing"
Del Shannon
15
.
"Keep Searchin' (We'll Follow The Sun)"
The Shadows
Select each answer
1. "I'm Gonna Be Stong"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
2. "Mountain Of Love"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
3. "The Wedding"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
4. "Ringo"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
5. "We Could"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
6. "Reach Out For Me"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
7. "Walk Away"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
8. "So Much In Love"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
9. "On The Beach"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
10. "I Feel Fine"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
11. "All Day and All Of The Night"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
12. "Theme For Young Lovers"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
13. "Mr. Lonely"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
14. "Reminiscing"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
15. "Keep Searchin' (We'll Follow The Sun)"
---
The Kinks
The Mighty Avengers
Gene Pitney
Johnny Rivers
Al Martino
The Beatles
Cliff Richard and The Shadows
Julie Rogers
Matt Monro
Bobby Vinton
Dionne Warwick
Jay Justin
Lorne Greene
Del Shannon
The Shadows
Most Recent Scores
Today
: Guest 104:
15/15
Today
: ozzz2002:
15/15
Today
: Guest 174: 5/15
Today
: pennie1478: 0/15
Today
: cbushman: 7/15
Today
: cardsfan_027:
15/15
Today
: griller:
15/15
Today
: shoeman425: 12/15
Today
: psnz:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I'm Gonna Be Stong"
Answer:
Gene Pitney
"I'm Gonna Be Strong" from Gene Pitney debuted in the Australian Singles Chart on November 14th 1964.
The highest Australian chart peak was five.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
Album: "It Hurts To Be In Love and Eleven More Hit Songs" (1964).
2. "Mountain Of Love"
Answer:
Johnny Rivers
"Mountain Of Love" from Johnny Rivers debuted in the Australian Singles Chart on November 14th 1964.
The highest Australian chart peak was 19.
Highest worldwide peak was nine (United States).
3. "The Wedding"
Answer:
Julie Rogers
"The Wedding" from Julie Rogers debuted in the Australian Singles Chart on November 14th 1964.
The highest Australian chart peak was one (One week).
Album: "The Wedding" (1964).
4. "Ringo"
Answer:
Lorne Greene
"Ringo" from Lorne Greene debuted in the Australian Singles Chart on November 14th 1964.
The highest Australian chart peak was four.
The song peaked at number one in:
Canada
United States.
Album: "Welcome To The Ponderosa" (1964).
5. "We Could"
Answer:
Al Martino
"We Could" from Al Martino debuted in the Australian Singles Chart on November 21st 1964.
The highest Australian chart peak was 50.
Highest worldwide peak was 41 (United States).
6. "Reach Out For Me"
Answer:
Dionne Warwick
"Reach Out For Me" from Dionne Warwick debuted in the Australian Singles Chart on November 21st 1964.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was 12 (Canada).
Album: "Make Way For Dionne Warwick" (1964).
7. "Walk Away"
Answer:
Matt Monro
"Walk Away" from Matt Monro debuted in the Australian Singles Chart on November 21st 1964.
The highest Australian chart peak was six.
Highest worldwide peak was four (United Kingdom).
8. "So Much In Love"
Answer:
The Mighty Avengers
"So Much In Love" from The Mighty Avengers debuted in the Australian Singles Chart on November 21st 1964.
The highest Australian chart peak was 22.
9. "On The Beach"
Answer:
Cliff Richard and The Shadows
"On The Beach" from Cliff Richard and The Shadows debuted in the Australian Singles Chart on November 28th 1964.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was two (Malaysia, Singapore and South Africa).
Album: "Wonderful Life Soundtrack" (1964).
10. "I Feel Fine"
Answer:
The Beatles
"I Feel Fine" from The Beatles debuted in the Australian Singles Chart on November 28th 1964.
The highest Australian chart peak was one (Eight weeks).
The song peaked at number one in:
Australia
Canada
Ireland
The Netherlands
New Zealand
Norway
Rhodesia
Sweden
United Kingdom
United States.
11. "All Day and All Of The Night"
Answer:
The Kinks
"All Day and All Of The Night" from The Kinks debuted in the Australian Singles Chart on November 28th 1964.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
12. "Theme For Young Lovers"
Answer:
The Shadows
"Theme For Young Lovers" from The Shadows debuted in the Australian Singles Chart on November 28th 1964.
The highest Australian chart peak was 19.
Highest worldwide peak was 12 (United Kingdom).
Album: "Wonderful Life Soundtrack" (1964).
13. "Mr. Lonely"
Answer:
Bobby Vinton
"Mr. Lonely" from Bobby Vinton debuted in the Australian Singles Chart on December 5th 1964.
The highest Australian chart peak was five.
Highest worldwide peak was one (United States).
Grammy nomination:
Best Rock and Roll Recording - 1965.
Album: "Roses Are Red" (1962).
14. "Reminiscing"
Answer:
Jay Justin
"Reminiscing" from Jay Justin debuted in the Australian Singles Chart on December 5th 1964.
The highest Australian chart peak was 18.
15. "Keep Searchin' (We'll Follow The Sun)"
Answer:
Del Shannon
"Keep Searchin' (We'll Follow The Sun)" from Del Shannon debuted in the Australian Singles Chart on December 12th 1964.
The highest Australian chart peak was nine.
Highest worldwide peak was two (Sweden).
Album: "1,661 Seconds with Del Shannon" (1965).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 81
Easier
2.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 85
Easier
3.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 72
Easier
4.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 76
Easier
5.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 84
Easier
6.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 70
Average
7.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 71
Easier
8.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 74
Easier
9.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 75
Average
10.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 80
Easier
11.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 82
Easier
12.
1960s Australian Top 50 Songs Vol. 83
Average
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1960s Music
The Beatles
Rock and Roll
Australians: Famous & Historical
Rivers
The Kinks
Cliff Richard
1960s Country Music
Singapore
The Shadows
Del Shannon
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1960s Music
Quizzes
More
1960s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/2/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us