Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 120 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between July 31st and September 4th 1978.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
422,868
Updated
Feb 12 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
87
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"(You're Such A) Fabulous Dancer"
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
2
.
"Hot Blooded"
Foreigner
3
.
"Are You Old Enough?"
City Boy
4
.
"Dancing In The City"
KC & The Sunshine Band
5
.
"Hopelessly Devoted To You"
Commodores
6
.
"One Day At A Time"
The O'Jays
7
.
"Use To Be My Girl"
Pablo Cruise
8
.
"5.7.0.5."
Marshall Hain
9
.
"Three Times A Lady"
A Taste Of Honey
10
.
"Forever Autumn"
Olivia Newton-John
11
.
"It's The Same Old Song"
Linda Ronstadt
12
.
"Davy's On The Road Again"
Manfred Mann's Earth Band
13
.
"Love Will Find A Way"
The Hawking Brothers
14
.
"Boogie Oogie Oogie"
Dragon
15
.
"Back In The U.S.A."
Wha-Koo
Select each answer
1. "(You're Such A) Fabulous Dancer"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
2. "Hot Blooded"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
3. "Are You Old Enough?"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
4. "Dancing In The City"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
5. "Hopelessly Devoted To You"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
6. "One Day At A Time"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
7. "Use To Be My Girl"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
8. "5.7.0.5."
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
9. "Three Times A Lady"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
10. "Forever Autumn"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
11. "It's The Same Old Song"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
12. "Davy's On The Road Again"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
13. "Love Will Find A Way"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
14. "Boogie Oogie Oogie"
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
15. "Back In The U.S.A."
---
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
Foreigner
City Boy
KC & The Sunshine Band
Commodores
The O'Jays
Pablo Cruise
Marshall Hain
A Taste Of Honey
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Manfred Mann's Earth Band
The Hawking Brothers
Dragon
Wha-Koo
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "(You're Such A) Fabulous Dancer"
Answer:
Wha-Koo
"(You're Such A) Fabulous Dancer" from Wha-Koo debuted in the Australian Singles Chart on July 31st 1978.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was four (Rhodesia).
Album: "Berkshire" (1978).
2. "Hot Blooded"
Answer:
Foreigner
"Hot Blooded" from Foreigner debuted in the Australian Singles Chart on August 7th 1978.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was three (Canada and United States).
Album: "Double Vision" (1978).
3. "Are You Old Enough?"
Answer:
Dragon
"Are You Old Enough?" from Dragon debuted in the Australian Singles Chart on August 14th 1978.
The highest Australian chart peak was one.
Album: "O Zambezi" (1978).
4. "Dancing In The City"
Answer:
Marshall Hain
"Dancing In The City" from Marshall Hain debuted in the Australian Singles Chart on August 14th 1978.
The highest Australian chart peak was three.
Highest worldwide peak was one (West Germany).
Album: "Free Ride" (1978).
5. "Hopelessly Devoted To You"
Answer:
Olivia Newton-John
"Hopelessly Devoted To You" from Olivia Newton-John debuted in the Australian Singles Chart on August 14th 1978.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Canada.
Ireland.
The Netherlands.
Grammy nomination:
Best Female Pop Vocal Performance - 1979.
"Hopelessly Devoted To You" was nominated for Best Original Song at the 1979 Academy Awards for the film "Grease".
Album: "Grease Soundtrack" (1978).
6. "One Day At A Time"
Answer:
The Hawking Brothers
"One Day At A Time" from The Hawking Brothers debuted in the Australian Singles Chart on August 14th 1978.
The highest Australian chart peak was 30.
Album: "One Day At A Time" (1978).
7. "Use To Be My Girl"
Answer:
The O'Jays
"Use To Be My Girl" from The O'Jays debuted in the Australian Singles Chart on August 14th 1978.
The highest Australian chart peak was 41.
Highest worldwide peak was four (United States).
Album: "So Full Of Love" (1978).
8. "5.7.0.5."
Answer:
City Boy
"5.7.0.5." from City Boy debuted in the Australian Singles Chart on August 21st 1978.
The highest Australian chart peak was 11.
Highest worldwide peak was six (Ireland and Norway).
Album: "Book Early" (1978).
9. "Three Times A Lady"
Answer:
Commodores
"Three Times A Lady" from Commodores debuted in the Australian Singles Chart on August 21st 1978.
The highest Australian chart peak was one (Five weeks).
The song peaked at number one in:
Australia.
Canada.
Ireland.
United Kingdom.
United States.
Grammy nominations:
*Song Of The Year - 1979.
*Best Pop Vocal Performance by a Duo, Group or Chorus - 1979.
Album: "Natural High" (1978).
10. "Forever Autumn"
Answer:
Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward
"Forever Autumn" from Jeff Wayne, Richard Burton & Justin Hayward debuted in the Australian Singles Chart on August 21st 1978.
The highest Australian chart peak was 33.
Highest worldwide peak was three (Ireland).
Album: "Jeff Wayne's Musical Version Of The War Of The Worlds" (1978).
11. "It's The Same Old Song"
Answer:
KC & The Sunshine Band
"It's The Same Old Song" from KC & The Sunshine Band debuted in the Australian Singles Chart on August 28th 1978.
The highest Australian chart peak was 38.
Highest worldwide peak was 35 (United States).
Album: "Who Do Ya (Love)" (1978).
12. "Davy's On The Road Again"
Answer:
Manfred Mann's Earth Band
"Davy's On The Road Again" from Manfred Mann's Earth Band debuted in the Australian Singles Chart on August 28th 1978.
The highest Australian chart peak was 48.
Highest worldwide peak was five (Ireland).
Album: "Watch" (1978).
13. "Love Will Find A Way"
Answer:
Pablo Cruise
"Love Will Find A Way" from Pablo Cruise debuted in the Australian Singles Chart on August 28th 1978.
The highest Australian chart peak was eight.
Highest worldwide peak was five (Canada).
Album: "Worlds Away" (1978).
14. "Boogie Oogie Oogie"
Answer:
A Taste Of Honey
"Boogie Oogie Oogie" from A Taste Of Honey debuted in the Australian Singles Chart on September 4th 1978.
The highest Australian chart peak was 18.
Highest worldwide peak was one (United States).
Album: "A Taste Of Honey" (1978).
15. "Back In The U.S.A."
Answer:
Linda Ronstadt
"Back In The U.S.A." from Linda Ronstadt debuted in the Australian Singles Chart on September 4th 1978.
The highest Australian chart peak was 18.
Highest worldwide peak was eight (Canada).
Album: "Living In The USA" (1978).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 5
:
Volumes 101-125
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 101
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 102
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 103
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 104
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 105
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 106
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 107
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 108
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 109
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 110
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 111
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 112
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
Australians: Famous & Historical
Netherlands
Olivia Newton-John
Linda Ronstadt
Foreigner
1970s Country Music
Manfred Mann
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us