Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 107 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between August 15th and September 12th 1977.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
422,501
Updated
Jan 15 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
99
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"So You Win Again"
Ram Jam
2
.
"Way Down"
Blondie
3
.
"It's All Over Now, Baby Blue"
Fleetwood Mac
4
.
"Telephone Man"
The Muppets
5
.
"Black Betty"
Bjerre
6
.
"Mahna Mahna"
Andy Gibb
7
.
"I Just Want To Be Your Everything"
Hot Chocolate
8
.
"She Taught Me How To Love Again"
Mark Holden
9
.
"Don't Stop"
Meri Wilson
10
.
"High Rollin'"
Sherbet
11
.
"In The Flesh"
Graham Bonnet
12
.
"Reach Out For The One Who Loves You"
Elvis Presley
13
.
"Smoke From A Distant Fire"
Tina Rainford
14
.
"Silver Bird"
Sanford-Townsend Band
15
.
"She Did It"
Eric Carmen
Select each answer
1. "So You Win Again"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
2. "Way Down"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
3. "It's All Over Now, Baby Blue"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
4. "Telephone Man"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
5. "Black Betty"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
6. "Mahna Mahna"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
7. "I Just Want To Be Your Everything"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
8. "She Taught Me How To Love Again"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
9. "Don't Stop"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
10. "High Rollin'"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
11. "In The Flesh"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
12. "Reach Out For The One Who Loves You"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
13. "Smoke From A Distant Fire"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
14. "Silver Bird"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
15. "She Did It"
---
Ram Jam
Blondie
Fleetwood Mac
The Muppets
Bjerre
Andy Gibb
Hot Chocolate
Mark Holden
Meri Wilson
Sherbet
Graham Bonnet
Elvis Presley
Tina Rainford
Sanford-Townsend Band
Eric Carmen
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "So You Win Again"
Answer:
Hot Chocolate
"So You Win Again" from Hot Chocolate debuted in the Australian Singles Chart on August 15th 1977.
The highest Australian chart peak was 12.
Highest worldwide peak was one (United Kingdom).
Album: "Every 1's A Winner" (1978).
2. "Way Down"
Answer:
Elvis Presley
"Way Down" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on August 22nd 1977.
The highest Australian chart peak was six.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
Album: "Moody Blue" (1977).
3. "It's All Over Now, Baby Blue"
Answer:
Graham Bonnet
"It's All Over Now, Baby Blue" from Graham Bonnet debuted in the Australian Singles Chart on August 22nd 1977.
The highest Australian chart peak was three.
Album: "Graham Bonnet" (1977).
4. "Telephone Man"
Answer:
Meri Wilson
"Telephone Man" from Meri Wilson debuted in the Australian Singles Chart on June 22nd 1977.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was six (United Kingdom).
Album: "First Take" (1977).
5. "Black Betty"
Answer:
Ram Jam
"Black Betty" from Ram Jam debuted in the Australian Singles Chart on August 22nd 1977.
The highest Australian chart peak was three.
Album: "Ram Jam" (1977).
6. "Mahna Mahna"
Answer:
The Muppets
"Mahna Mahna" from The Muppets debuted in the Australian Singles Chart on August 22nd 1977.
The highest Australian chart peak was 26.
Highest worldwide peak was eight (United Kingdom).
7. "I Just Want To Be Your Everything"
Answer:
Andy Gibb
"I Just Want To Be Your Everything" from Andy Gibb debuted in the Australian Singles Chart on August 29th 1977.
The highest Australian chart peak was one.
The song peaked at number one in:
Australia.
Brazil.
Canada.
Chile.
United States.
Grammy nomination:
Best Male Pop Vocal Performance - 1978.
Album: "Flowing Rivers" (1977).
8. "She Taught Me How To Love Again"
Answer:
Bjerre
"She Taught Me How To Love Again" from Bjerre debuted in the Australian Singles Chart on August 29th 1977.
The highest Australian chart peak was 31.
9. "Don't Stop"
Answer:
Fleetwood Mac
"Don't Stop" from Fleetwood Mac debuted in the Australian Singles Chart on August 29th 1977.
The highest Australian chart peak was 30.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Album: "Rumours" (1977).
10. "High Rollin'"
Answer:
Sherbet
"High Rollin'" from Sherbet debuted in the Australian Singles Chart on August 29th 1977.
The highest Australian chart peak was 33.
Album: "Photoplay" (1977).
11. "In The Flesh"
Answer:
Blondie
"In The Flesh" from Blondie debuted in the Australian Singles Chart on September 5th 1977.
The highest Australian chart peak was two.
Album: "Blondie" (1976).
12. "Reach Out For The One Who Loves You"
Answer:
Mark Holden
"Reach Out For The One Who Loves You" from Mark Holden debuted in the Australian Singles Chart on September 5th 1977.
The highest Australian chart peak was 17.
Album: "Encounter" (1977).
13. "Smoke From A Distant Fire"
Answer:
Sanford-Townsend Band
"Smoke From A Distant Fire" from Sanford-Townsend Band debuted in the Australian Singles Chart on September 5th 1977.
The highest Australian chart peak was 44.
Highest worldwide peak was nine (United States).
Album: "Sanford-Townsend Band" (1976).
14. "Silver Bird"
Answer:
Tina Rainford
"Silver Bird" from Tina Rainford debuted in the Australian Singles Chart on September 5th 1977.
The highest Australian chart peak was 30.
Highest worldwide peak was two (Switzerland).
Album: "Silver Bird" (1977).
15. "She Did It"
Answer:
Eric Carmen
"She Did It" from Eric Carmen debuted in the Australian Singles Chart on September 12th 1977.
The highest Australian chart peak was 30.
Highest worldwide peak was 11 (Canada).
Album: "Boats Against The Current" (1977).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 5
:
Volumes 101-125
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 101
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 102
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 103
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 104
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 105
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 106
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 107
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 108
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 109
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 110
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 111
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 112
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Wild Birds
Australian Geography
Elvis Presley
Australians: Famous & Historical
Blue
Rivers
Chocolate
The Color Black
Fleetwood Mac
Blues
Moody Blues
Blondie
1970s Country Music
Andy Gibb
Sherbet
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us