Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 132 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between July 2nd and 23rd 1979.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
423,171
Updated
Mar 08 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
82
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Married Men"
The Two-Man Band
2
.
"But You Don't Care"
Donna Summer
3
.
"I Was Made For Lovin' You"
Raydio
4
.
"Reunited"
Promises
5
.
"Let's Get Back Together"
Peaches & Herb
6
.
"You Can't Change That"
Robert Palmer
7
.
"Up There Cazaly"
Amii Stewart
8
.
"Light My Fire"
Mi-Sex
9
.
"Hanging On The Telephone"
Little River Band
10
.
"Bad Girls"
John Cougar
11
.
"Miami"
Marc Hunter
12
.
"Island Night"
Bette Midler
13
.
"Bad Case Of Loving You (Doctor, Doctor)"
KISS
14
.
"Hot Love"
The Russell Morris Band
15
.
"Lonesome Loser"
Blondie
Select each answer
1. "Married Men"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
2. "But You Don't Care"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
3. "I Was Made For Lovin' You"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
4. "Reunited"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
5. "Let's Get Back Together"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
6. "You Can't Change That"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
7. "Up There Cazaly"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
8. "Light My Fire"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
9. "Hanging On The Telephone"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
10. "Bad Girls"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
11. "Miami"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
12. "Island Night"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
13. "Bad Case Of Loving You (Doctor, Doctor)"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
14. "Hot Love"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
15. "Lonesome Loser"
---
The Two-Man Band
Donna Summer
Raydio
Promises
Peaches & Herb
Robert Palmer
Amii Stewart
Mi-Sex
Little River Band
John Cougar
Marc Hunter
Bette Midler
KISS
The Russell Morris Band
Blondie
Most Recent Scores
Aug 26 2026 : DizWiz:
15/15
Jul 31 2026 : Rumpo: 10/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Married Men"
Answer:
Bette Midler
"Married Men" from Bette Midler debuted in the Australian Singles Chart on July 2nd 1979.
The highest Australian chart peak was 37.
Album: "Thighs and Whispers" (1979).
2. "But You Don't Care"
Answer:
Mi-Sex
"But You Don't Care" from Mi-Sex debuted in the Australian Singles Chart on July 2nd 1979.
The highest Australian chart peak was 25.
Album: "Graffiti Crimes" (1979).
3. "I Was Made For Lovin' You"
Answer:
KISS
"I Was Made For Lovin' You" from KISS debuted in the Australian Singles Chart on July 9th 1979.
The highest Australian chart peak was 22.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Canada.
The Netherlands.
New Zealand.
Portugal.
Album: "Dynasty" (1979).
4. "Reunited"
Answer:
Peaches & Herb
"Reunited" from Peaches & Herb debuted in the Australian Singles Chart on July 9th 1979.
The highest Australian chart peak was eight.
The song peaked at number one in:
Canada.
Spain.
United States.
Grammy nomination:
Song Of The Year - 1980.
Album: "2 Hot" (1978).
5. "Let's Get Back Together"
Answer:
Promises
"Let's Get Back Together" from Promises debuted in the Australian Singles Chart on July 9th 1979.
The highest Australian chart peak was 27.
Highest worldwide peak was 18 (West Germany).
Album: "Promises" (1978).
6. "You Can't Change That"
Answer:
Raydio
"You Can't Change That" from Raydio debuted in the Australian Singles Chart on July 9th 1979.
The highest Australian chart peak was six.
Album: "Rock On" (1979).
7. "Up There Cazaly"
Answer:
The Two-Man Band
"Up There Cazaly" from The Two-Man Band debuted in the Australian Singles Chart on July 9th 1979.
The highest Australian chart peak was one.
8. "Light My Fire"
Answer:
Amii Stewart
"Light My Fire" from Amii Stewart debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was five (United Kingdom).
Album: "Knock On Wood" (1979).
9. "Hanging On The Telephone"
Answer:
Blondie
"Hanging On The Telephone" from Blondie debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 39.
Highest worldwide peak was five (United Kingdom).
Album: "Parallel Lines" (1978).
10. "Bad Girls"
Answer:
Donna Summer
"Bad Girls" from Donna Summer debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 14.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Grammy nomination:
Best Disco Recording - 1980.
Album: "Bad Girls" (1979).
11. "Miami"
Answer:
John Cougar
"Miami" from John Cougar debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 31.
Album: "John Cougar" (1979).
12. "Island Night"
Answer:
Marc Hunter
"Island Night" from Marc Hunter debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 22.
Album: "Fiji Bitter" (1979).
13. "Bad Case Of Loving You (Doctor, Doctor)"
Answer:
Robert Palmer
"Bad Case Of Loving You (Doctor, Doctor)" from Robert Palmer debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 13.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Grammy nomination:
Best Male Rock Vocal Performance - 1980.
Album: "Secrets" (1979).
14. "Hot Love"
Answer:
The Russell Morris Band
"Hot Love" from The Russell Morris Band debuted in the Australian Singles Chart on July 16th 1979.
The highest Australian chart peak was 48.
Album: "Foot In The Door" (1979).
15. "Lonesome Loser"
Answer:
Little River Band
"Lonesome Loser" from Little River Band debuted in the Australian Singles Chart on July 23rd 1979.
The highest Australian chart peak was 19.
Highest worldwide peak was three (Canada).
Grammy nomination:
Best Pop Vocal Performance by a Duo, Group or Chorus - 1980.
Album: "First Under The Wire" (1979).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 6
:
Volumes 126-138
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 126
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 127
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 128
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 129
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 130
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 131
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 132
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 133
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 134
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 135
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 136
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 137
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Australians: Famous & Historical
Islands
Rivers
KISS
Netherlands
1980s Country Music
Herbs
Blondie
Donna Summer
1970s Country Music
Fiji
Little River Band
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us