Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 79 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between March 4th and April 1st 1985.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1980s ARIA Top 50 Songs Chronology
»
1984 - 1986
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
417,423
Updated
Sep 20 24
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
115
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"I Wanna Hear It From Your Lips"
Vitabeats
2
.
"Sussudio"
The Kane Gang
3
.
"Respect Yourself"
Howard Jones
4
.
"Boom Box"
Elaine Page and Barbara Dickson
5
.
"Speak No Evil"
Models
6
.
"I Know Him So Well"
Mental As Anything
7
.
"Material Girl"
Dragon
8
.
"I'm On Fire"
Glenn Frey
9
.
"This Is Not America"
Phil Collins
10
.
"Lovergirl"
Madonna
11
.
"Colour My Love"
Bruce Springsteen
12
.
"The Heat Is On"
Fun Fun
13
.
"You're So Strong"
David Bowie and Pat Metheny Group
14
.
"Barbados"
Eric Carmen
15
.
"Things Can Only Get Better"
Teena Marie
Select each answer
1. "I Wanna Hear It From Your Lips"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
2. "Sussudio"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
3. "Respect Yourself"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
4. "Boom Box"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
5. "Speak No Evil"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
6. "I Know Him So Well"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
7. "Material Girl"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
8. "I'm On Fire"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
9. "This Is Not America"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
10. "Lovergirl"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
11. "Colour My Love"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
12. "The Heat Is On"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
13. "You're So Strong"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
14. "Barbados"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
15. "Things Can Only Get Better"
---
Vitabeats
The Kane Gang
Howard Jones
Elaine Page and Barbara Dickson
Models
Mental As Anything
Dragon
Glenn Frey
Phil Collins
Madonna
Bruce Springsteen
Fun Fun
David Bowie and Pat Metheny Group
Eric Carmen
Teena Marie
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I Wanna Hear It From Your Lips"
Answer:
Eric Carmen
"I Wanna Hear It From Your Lips" from Eric Carmen debuted in the Australian Singles Chart on March 4th 1985.
The highest chart peak was 27.
Album: "Eric Carmen" (1985).
2. "Sussudio"
Answer:
Phil Collins
"Sussudio" from Phil Collins debuted in the Australian Singles Chart on March 4th 1985.
The highest chart peak was eight.
Highest worldwide peak was one (United States).
Album: "No Jacket Required" (1985).
3. "Respect Yourself"
Answer:
The Kane Gang
"Respect Yourself" from The Kane Gang debuted in the Australian Singles Chart on March 4th 1985.
The highest chart peak was 19.
Cover version of: The Staple Singers - "Respect Yourself" (1971).
Album: "The Bad and Lowdown World Of The Kane Gang" (1985).
4. "Boom Box"
Answer:
Vitabeats
"Boom Box" from Vitabeats debuted in the Australian Singles Chart on March 4th 1985.
The highest chart peak was 31.
Album: "Spot The Spanner" (1985).
5. "Speak No Evil"
Answer:
Dragon
"Speak No Evil" from Dragon debuted in the Australian Singles Chart on March 11th 1985.
The highest chart peak was 19.
Album: "Dreams Of Ordinary Men" (1986).
6. "I Know Him So Well"
Answer:
Elaine Page and Barbara Dickson
"I Know Him So Well" from Elaine Page and Barbara Dickson debuted in the Australian Singles Chart on March 11th 1985.
The highest chart peak was 21.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
Album: "Chess Musical Soundtrack" (1984), Barbara Dickson "Gold" (1985) and Elaine Page "Love Hurts" (1985).
7. "Material Girl"
Answer:
Madonna
"Material Girl" from Madonna debuted in the Australian Singles Chart on March 11th 1985.
The highest chart peak was four.
Highest worldwide peak was two (United States).
Album: "Like A Virgin" (1984).
8. "I'm On Fire"
Answer:
Bruce Springsteen
"I'm On Fire" from Bruce Springsteen debuted in the Australian Singles Chart on March 18th 1985.
The highest chart peak was 12.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Ireland.
The Netherlands.
Album: "Born In The U.S.A." (1984).
9. "This Is Not America"
Answer:
David Bowie and Pat Metheny Group
"This Is Not America" from David Bowie and Pat Metheny Group debuted in the Australian Singles Chart on March 18th 1985.
The highest chart peak was 33.
Highest worldwide peak was two (Belgium, The Netherlands and Sweden).
Album: "The Falcon and The Snowman Soundtrack" (1985).
10. "Lovergirl"
Answer:
Teena Marie
"Lovergirl" from Teena Marie debuted in the Australian Singles Chart on March 18th 1985.
The highest chart peak was 19.
Highest worldwide peak was four (United States).
Grammy nomination:
Best Female R&B Vocal Performance - 1986.
Album: "Starchild" (1984).
11. "Colour My Love"
Answer:
Fun Fun
"Colour My Love" from Fun Fun debuted in the Australian Singles Chart on March 25th 1985.
The highest chart peak was 49.
Highest worldwide peak was five (South Africa).
Album: "Have Fun!" (1984).
12. "The Heat Is On"
Answer:
Glenn Frey
"The Heat Is On" from Glenn Frey debuted in the Australian Singles Chart on March 25th 1985.
The highest chart peak was two.
Album: "Beverly Hills Cop Soundtrack" (1984).
13. "You're So Strong"
Answer:
Mental As Anything
"You're So Strong" from Mental As Anything debuted in the Australian Singles Chart on March 25th 1985.
The highest chart peak was 11.
Album: "Fundamental" (1985).
14. "Barbados"
Answer:
Models
"Barbados" from Models debuted in the Australian Singles Chart on March 25th 1985.
The highest chart peak was two.
Album: "Out Of Mind, Out Of Sight" (1985).
15. "Things Can Only Get Better"
Answer:
Howard Jones
"Things Can Only Get Better" from Howard Jones debuted in the Australian Singles Chart on April 1st 1985.
The highest chart peak was 11.
Highest worldwide peak was three (Sweden).
Album: "Dream Into Action" (1985).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1980s Australian Top 50 Songs 4
:
Volumes 76-100
1.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 76
Easier
2.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 77
Average
3.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 78
Average
4.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 79
Easier
5.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 80
Average
6.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 81
Easier
7.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 82
Easier
8.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 83
Average
9.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 84
Average
10.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 85
Easier
11.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 86
Average
12.
1980s Australian Top 50 Songs Vol. 87
Average
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
1980s Music
Chess
Australians: Famous & Historical
Madonna
Bruce Springsteen
David Bowie
Netherlands
1980s Country Music
Phil Collins
Barbados
Howard Jones
Teena Marie
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1980s ARIA Top 50 Songs Chronology
Quizzes
More
1984 - 1986
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/21/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us