Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 137
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 137

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 137 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between July 1st and 15th 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,628
Updated
Nov 07 22
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
56
Last 3 plays: hosertodd (15/15), MalStone (15/15), sadwings (15/15).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Ocean"  
Jonas Blue
2. "Born To Be Yours"  
Drake
3. "Dance To This"  
Dean Lewis
4. "Healing Hands"  
Conrad Sewell
5. "Jackie Chan"  
Panic! At The Disco
6. "Jocelyn Flores"  
Martin Garrix
7. "Rise"  
Demi Lovato
8. "High Hopes"  
XXXTentacion
9. "Sober"  
Drake
10. "Don't Matter To Me"  
Drake
11. "Nonstop"  
Tiesto
12. "Emotionless"  
Troye Sivan
13. "In My Feelings"  
Kygo
14. "Be Alright"  
Drake
15. "8 Out Of 10"  
Drake






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Ocean"

Answer: Martin Garrix

"Ocean" from Martin Garrix feat. Khalid debuted in the ARIA Top 50 at number 23 on July 1st 2018 and spent 23 weeks in the Top 50 (Last week of entry: December 2nd 2018).

The highest ARIA chart peak was 12.

Highest worldwide peak was five (Romania).

Album: Martin Garrix - "The Martin Garrix Experience" (2019).
2. "Born To Be Yours"

Answer: Kygo

"Born To Be Yours" from Kygo & Imagine Dragons debuted in the ARIA Top 50 at number 33 on July 1st 2018 and spent 19 weeks in the Top 50 (Last week of entry: November 4th 2018).

The highest ARIA chart peak was 18.

Highest worldwide peak was four (Norway & Sweden).
3. "Dance To This"

Answer: Troye Sivan

"Dance To This" from Troye Sivan feat. Ariana Grande debuted in the ARIA Top 50 at number 39 on July 1st 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 8th 2018).

The highest ARIA chart peak was 39.

Highest worldwide peak was 16 (Greece).

Album: Troye Sivan - "Bloom" (2018).
4. "Healing Hands"

Answer: Conrad Sewell

"Healing Hands" from Conrad Sewell debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on July 1st 2018 and spent 20 weeks in the Top 50 (Last week of entry: November 11th 2018).

The highest ARIA chart peak was seven.

ARIA Award nomination:

Song Of The Year - 2018.

Album: "Life" (2019).
5. "Jackie Chan"

Answer: Tiesto

"Jackie Chan" from Tiesto & Dzeko feat. Preme & Post Malone debuted in the ARIA Top 50 at number 44 on July 1st 2018 and spent 20 weeks in the Top 50 (Last week of entry: November 11th 2018).

The highest ARIA chart peak was 13.

Highest worldwide peak was three (Estonia, Latvia & Poland).

Cover version of: Preme feat. Post Malone - "Jackie Chan" (2018).

Album: "The London Sessions" (2020).
6. "Jocelyn Flores"

Answer: XXXTentacion

"Jocelyn Flores" from XXXTentacion debuted in the ARIA Top 50 at number eight on July 8th 2018 and spent seven weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 19th 2018).

The highest ARIA chart peak was eight.

Highest worldwide peak was four (New Zealand).

Album: "17" (2017).
7. "Rise"

Answer: Jonas Blue

"Rise" from Jonas Blue feat. Jack & Jack debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on July 8th 2018 and spent 32 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 10th 2019).

The highest ARIA chart peak was seven.

Highest worldwide peak was two (Austria & Scotland).

BRIT Award nomination:

British Video Of The Year - 2019.

Album: Jonas Blue - "Blue" (2018).
8. "High Hopes"

Answer: Panic! At The Disco

"High Hopes" from Panic! At The Disco debuted in the ARIA Top 50 at number 44 on July 8th 2018 and spent 33 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 17th 2019).

The highest ARIA chart peak was seven.

Highest worldwide peak was one (Poland).

Album: "Pray For The Wicked" (2018).
9. "Sober"

Answer: Demi Lovato

"Sober" from Demi Lovato debuted in the ARIA Top 50 at number 50 on July 8th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 20 (Hungary).
10. "Don't Matter To Me"

Answer: Drake

"Don't Matter To Me" from Drake feat. Michael Jackson debuted in the ARIA Top 50 at number three on July 15th 2018 and spent six weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 19th 2018).

The highest ARIA chart peak was three.

Highest worldwide peak was one (Sweden).

Album: "Scorpion" (2018).
11. "Nonstop"

Answer: Drake

"Nonstop" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number five on July 15th 2018 and spent nine weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 9th 2018).

The highest ARIA chart peak was five.

Highest worldwide peak was one (Canada).

Album: "Scorpion" (2018).
12. "Emotionless"

Answer: Drake

"Emotionless" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number 12 on July 15th 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 22nd 2018).

The highest ARIA chart peak was 12.

Highest worldwide peak was five (United Kingdom).

Album: "Scorpion" (2018).
13. "In My Feelings"

Answer: Drake

"In My Feelings" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number 15 on July 15th 2018 and spent 24 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 13th 2019).

The highest ARIA chart peak was one (Four weeks).

"In My Feelings" peaked at number one in:

Australia.
Canada.
Denmark.
Greece.
Lebanon.
Malaysia.
New Zealand.
Portugal.
Singapore.
Slovakia.
Sweden.
United Kingdom.
United States.

Album: "Scorpion" (2018).
14. "Be Alright"

Answer: Dean Lewis

"Be Alright" from Dean Lewis debuted in the ARIA Top 50 at number 19 on July 15th 2018 and spent 50 weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 23rd 2019).

The highest ARIA chart peak was one (Five weeks).

ARIA Award wins and nominations:

(Won):
*Best Video - 2018.

(Nominated):
*Song Of The Year - 2018.
*Best Male Artist - 2018.
*Best Pop Release - 2018.

"Be Alright" peaked at number one in:

Australia.
Belgium.
Singapore.

Album: "A Place We Knew" (2019).
15. "8 Out Of 10"

Answer: Drake

"8 Out Of 10" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number 27 on July 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 17 (Czech Republic).

Album: "Scorpion" (2018).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : hosertodd: 15/15
Jan 26 2023 : MalStone: 15/15
Jan 19 2023 : sadwings: 15/15
Jan 18 2023 : sw11: 15/15
Jan 06 2023 : piet: 15/15
Dec 10 2022 : comark2000: 15/15

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us