Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 135
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 135

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 135 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between May 20th and June 10th 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,577
Updated
Oct 30 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
49
Last 3 plays: mandy2 (9/15), Retired2006 (15/15), haydenspapa (13/15).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "This Is America"  
BTS
2. "Flames"  
Backstreet Boys
3. "Youth"  
The Chainsmokers
4. "Lovely"  
Troye Sivan
5. "Bloom"  
Hayden James
6. "Back To You"  
Rfs Du Sol
7. "Playinwitme"  
Juice WRLD
8. "Just Friends"  
David Guetta
9. "Somebody"  
Kyle
10. "Fake Love"  
Selena Gomez
11. "Solo"  
Clean Bandit
12. "Don't Go Breaking My Heart"  
Shawn Mendes
13. "Praise The Lord (Da Shine)"  
Billie Eilish
14. "Lucid Dreams (Forget Me)"  
Childish Gambino
15. "No Place"  
A$AP Rocky






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "This Is America"

Answer: Childish Gambino

"This Is America" from Childish Gambino debuted in the ARIA Top 50 at number seven July 22nd 2018 and spent ten weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 22nd 2018).

The highest ARIA chart peak was one (One week).

Grammy wins:

*Record Of The Year - 2019.
*Song Of The Year - 2019.
*Best Rap/Sung Performance - 2019.
*Best Music Video - 2019.

"This Is America" peaked at number one in:

Australia.
Canada.
New Zealand.
United States.
2. "Flames"

Answer: David Guetta

"Flames" from David Guetta & Sia debuted in the ARIA Top 50 at number 19 on May 20th 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 5th 2018).

The highest ARIA chart peak was 19.

"Flames" peaked at number one in:

Hungary.
Luxembourg.
Norway.
Russia.
Slovenia.

Album: David Guetta - "7" (2018).
3. "Youth"

Answer: Shawn Mendes

"Youth" from Shawn Mendes feat. Khalid debuted in the ARIA Top 50 at number 27 on May 20th 2018 and spent seven weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 1st 2018).

The highest ARIA chart peak was 19.

Highest worldwide peak was four (Belgium).

Album: Shawn Mendes - "Shawn Mendes" (2018).
4. "Lovely"

Answer: Billie Eilish

"Lovely" from Billie Eilish & Khalid debuted in the ARIA Top 50 at number 32 on May 20th 2018 and spent 52 weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 14th 2019).

The highest ARIA chart peak was five.

Highest worldwide peak was four (New Zealand).

Album: "13 Reasons Why: Season 2 Soundtrack" (2018).
5. "Bloom"

Answer: Troye Sivan

"Bloom" from Troye Sivan debuted in the ARIA Top 50 at number 34 on May 20th 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 10th 2018).

The highest ARIA chart peak was 34.

Album: "Bloom" (2018).
6. "Back To You"

Answer: Selena Gomez

"Back To You" from Selena Gomez debuted in the ARIA Top 50 at number 15 on May 27th 2018 and spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 9th 2018).

The highest ARIA chart peak was four.

Highest worldwide peak was one (Israel).

Album: "13 Reasons Why: Season 2 Soundtrack" (2018).
7. "Playinwitme"

Answer: Kyle

"Playinwitme" from Kyle feat. Kehlani debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on May 27th 2018 and spent five weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 24th 2018).

The highest ARIA chart peak was 38.

Highest worldwide peak was 13 (Belgium & New Zealand).

Album: Kyle - "Light Of Mine" (2018).
8. "Just Friends"

Answer: Hayden James

"Just Friends" from Hayden James feat. Boy Matthews debuted in the ARIA Top 50 at number 42 on May 27th 2018 and spent 16 weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 9th 2018).

The highest ARIA chart peak was 26.

Album: Hayden James - "Between Us" (2019).
9. "Somebody"

Answer: The Chainsmokers

"Somebody" from The Chainsmokers feat. Drew Love debuted in the ARIA Top 50 at number 49 on May 27th 2018 and spent five weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 1st 2018).

The highest ARIA chart peak was 43.

Highest worldwide peak was 13 (Singapore).

Album: The Chainsmokers - "Sick Boy" (2018).
10. "Fake Love"

Answer: BTS

"Fake Love" from BTS debuted in the ARIA Top 50 at number 36 on June 3rd 2018 and spent one week in the Top 50.

"Fake Love" peaked at number one in:

Hungary.
Japan.
Malaysia.
Singapore.
South Korea.

Album: "Love Yourself: Tear" (2018).
11. "Solo"

Answer: Clean Bandit

"Solo" from Clean Bandit feat. Demi Lovato debuted in the ARIA Top 50 at number 39 on June 3rd 2018 and spent 17 weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 23rd 2018).

The highest ARIA chart peak was seven.

BRIT Award nominations:

*British Single Of The Year - 2019.
*British Video Of The Year - 2019.

"Solo" peaked at number one in:

Austria.
Bulgaria.
Czech Republic.
Finland.
Germany.
Ireland.
Israel.
Poland.
Russia.
Serbia.
Slovakia.
Slovenia.
Switzerland.
United Kingdom.

Album: Clean Bandit - "What Is Love?" (2018).
12. "Don't Go Breaking My Heart"

Answer: Backstreet Boys

"Don't Go Breaking My Heart" from Backstreet Boys debuted in the ARIA Top 50 at number 50 on June 3rd 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was one (Taiwan).

Grammy nomination:

Best Pop Duo/Group Performance - 2019.

Album: "DNA" (2019).
13. "Praise The Lord (Da Shine)"

Answer: A$AP Rocky

"Praise The Lord (Da Shine)" from A$AP Rocky feat. Skepta debuted in the ARIA Top 50 at number 34 on June 10th 2018 and spent 21 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 28th 2018).

The highest ARIA chart peak was 33.

Highest worldwide peak was 11 (New Zealand).

Album: A$AP Rocky - "Testing" (2018).
14. "Lucid Dreams (Forget Me)"

Answer: Juice WRLD

"Lucid Dreams (Forget Me)" from Juice WRLD debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on June 10th 2018 and up to 2022 spent 36 weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 13th 2021).

The highest ARIA chart peak was eight.

Highest worldwide peak was two (United States)

Album: "Goodbye & Good Riddance" (2018).
15. "No Place"

Answer: Rfs Du Sol

"No Place" from Rfs Du Soul debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on June 10th 2018 and spent one week in the Top 50.

ARIA Award nominations:

*Best Group - 2018.
*Best Dance Release - 2018.

Album: "Solace" (2018).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Mar 11 2023 : mandy2: 9/15
Mar 01 2023 : Retired2006: 15/15
Feb 20 2023 : haydenspapa: 13/15
Feb 01 2023 : hosertodd: 15/15

3/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us