FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 129
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 129

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 129 Quiz


Match the song to the band/singer that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between December 17th 2017 and January 28th 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,396
Updated
Oct 06 22
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
89
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Him & I"  
  CamelPhat
2. "You Are The Reason"  
  Eminem
3. "Coming Home"  
  Kygo
4. "River"  
  G-Eazy
5. "This Is Me"  
  Keala Settle
6. "Cola"  
  Calum Scott
7. "Stargazing EP"  
  G-Eazy
8. "Finesse (Remix)"  
  Zac Efron
9. "Filthy"  
  SZA
10. "All The Stars"  
  Sheppard
11. "Rewrite The Stars"  
  Camila Cabello
12. "No Limit"  
  Justin Timberlake
13. "The Weekend"  
  Kendrick Lamar
14. "My My My!"  
  Bruno Mars
15. "Never Be The Same"  
  Troye Sivan





Select each answer

1. "Him & I"
2. "You Are The Reason"
3. "Coming Home"
4. "River"
5. "This Is Me"
6. "Cola"
7. "Stargazing EP"
8. "Finesse (Remix)"
9. "Filthy"
10. "All The Stars"
11. "Rewrite The Stars"
12. "No Limit"
13. "The Weekend"
14. "My My My!"
15. "Never Be The Same"

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Him & I"

Answer: G-Eazy

"Him & I" from G-Eazy & Halsey debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on December 17th 2017 and spent 18 weeks in the Top 50 (Last week of entry: April 15th 2018).

The highest ARIA chart peak was ten.

Highest worldwide peak was one (Romania).

Album: G-Eazy - "The Beautiful & Damned" (2017).
2. "You Are The Reason"

Answer: Calum Scott

"You Are The Reason" from Calum Scott debuted in the ARIA Top 50 at number 36 on December 24th 2017 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 1st 2018).

The highest ARIA chart peak was 27.

Highest worldwide peak was one (Malaysia).

Album: "Only Human" (2018).
3. "Coming Home"

Answer: Sheppard

"Coming Home" from Sheppard debuted in the ARIA Top 50 at number 43 on December 24th 2017 and spent 15 weeks in the Top 50 (Last week of entry: April 1st 2018).

The highest ARIA chart peak was 22.

ARIA Award nomination:

Song Of The Year - 2018.

Album: "Watching The Sky" (2018).
4. "River"

Answer: Eminem

"River" from Eminem feat. Ed Sheeran debuted in the ARIA Top 50 at number two on December 31st 2017 and spent 20 weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 13th 2018).

The highest ARIA chart peak was two.

"River" peaked at number one in:

Austria.
Norway.
Scotland.
Sweden.
United States.

Album: Eminem - "Revival" (2017).
5. "This Is Me"

Answer: Keala Settle

"This Is Me" from Keala Settle & The Greatest Showman Ensemble debuted in the ARIA Top 50 at number 34 on January 14th 2018 and spent 21 weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 10th 2018).

The highest ARIA chart peak was ten.

Highest worldwide peak was two (Scotland).

At the 2018 Golden Globe Awards, "This Is Me" won the Golden Globe for Best Original Song for the film "The Greatest Showman".

"This Is Me" was nominated for Best Original Song at the 2018 Academy Awards.

Album: "The Greatest Showman Soundtrack" (2017).
6. "Cola"

Answer: CamelPhat

"Cola" from CamelPhat & Elderbrook debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on January 14th 2018 and spent ten weeks in the Top 50 (Last week of entry: March 18th 2018).

The highest ARIA chart peak was 32.

Highest worldwide peak was five (Hungary).

Grammy nomination:

Best Dance Recording - 2018.

Album: CamelPhat - "Dark Matter" (2020).
7. "Stargazing EP"

Answer: Kygo

"Stargazing EP" (2017) from Kygo debuted in the ARIA Top 50 at number 49 on January 14th 2018 and spent one week in the Top 50.
8. "Finesse (Remix)"

Answer: Bruno Mars

"Finesse (Remix)" from Bruno Mars & Cardi B debuted in the ARIA Top 50 at number 15 on January 21st 2018 and spent 15 weeks in the Top 50 (Last week of entry: April 29th 2018).

The highest ARIA chart peak was six.

Cover version of: Bruno Mars - "Finesse" (2016).

"Finesse (Remix)" peaked at number one in:

Croatia.
Israel.

Album: Bruno Mars - "24k Magic" (2016).
9. "Filthy"

Answer: Justin Timberlake

"Filthy" from Justin Timberlake debuted in the ARIA Top 50 at number 28 on January 21st 2018 and spent four weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 18th 2018).

The highest ARIA chart peak was 27.

Highest worldwide peak was five (Canada).

Album: "Man Of The Woods" (2018).
10. "All The Stars"

Answer: Kendrick Lamar

"All The Stars" from Kendrick Lamar & SZA debuted in the ARIA Top 50 at number 34 on January 21st 2018 and spent 22 weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 17th 2018).

The highest ARIA chart peak was two.

"All The Stars" was nominated for Best Original Song for the film "Black Panther" at the 2019 Golden Globe Awards and 2019 Academy Awards.

Grammy nominations:

*Record Of The Year - 2019.
*Song Of The Year - 2019.
*Best Rap/Sung Performance - 2019.
*Best Song Written for Visual Media - 2019.

"All The Stars" peaked at number one in:

Malaysia.
Singapore.

Album: "Black Panther Soundtrack" (2018).
11. "Rewrite The Stars"

Answer: Zac Efron

"Rewrite The Stars" from Zac Efron & Zendaya debuted in the ARIA Top 50 at number 42 on January 21st 2018 and spent nine weeks in the Top 50 (Last week of entry: March 18th 2018).

The highest ARIA chart peak was 24.

Highest worldwide peak was one (Singapore).

Album: "The Greatest Showman Soundtrack" (2017).
12. "No Limit"

Answer: G-Eazy

"No Limit" from G-Eazy feat. A$AP Rocky & Cardi B debuted in the ARIA Top 50 at number 43 on January 21st 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 4th 2018).

The highest ARIA chart peak was 43.

Highest worldwide peak was four (United States).

Album: G-Eazy - "The Beautiful & Damned" (2017).
13. "The Weekend"

Answer: SZA

"The Weekend" from SZA debuted in the ARIA Top 50 at number 49 on January 21st 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 29 (United States).

Grammy nomination:

Best R&B Performance - 2018.

Album: "Ctrl" (2017).
14. "My My My!"

Answer: Troye Sivan

"My My My!" from Troye Sivan debuted in the ARIA Top 50 at number 14 on January 28th 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: April 15th 2018).

The highest ARIA chart peak was 14.

Highest worldwide peak was one (Belgium).

ARIA Award nomination:

Song Of The Year - 2018.

Album: "Bloom" (2018).
15. "Never Be The Same"

Answer: Camila Cabello

"Never Be The Same" from Camila Cabello debuted in the ARIA Top 50 at number 17 on January 28th 2018 and spent 17 weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 20th 2018).

The highest ARIA chart peak was seven.

"Never Be The Same" peaked at number one in:

Belgium.
Croatia.

Album: "Camila" (2018).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us