Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 133
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 133

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 133 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between April 22nd and May 6th 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,515
Updated
Oct 19 22
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
91
Last 3 plays: mandy2 (13/15), haydenspapa (12/15), Iva9Brain (15/15).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Zombie"  
Nicki Minaj
2. "1950"  
Dennis Lloyd
3. "Plug Walk"  
J. Cole
4. "I Like It"  
Rich The Kid
5. "Let Me"  
J. Cole
6. "I Said Hi"  
Zayn
7. "Barbie Tingz"  
Bad Wolves
8. "Youngblood"  
5 Seconds Of Summer
9. "No Tears Left To Cry"  
Amy Shark
10. "KOD"  
Cardi B
11. "2002"  
Khalid
12. "ATM"  
Ariana Grande
13. "Photograph"  
King Princess
14. "Nevermind"  
Anne-Marie
15. "OTW"  
J. Cole






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Zombie"

Answer: Bad Wolves

"Zombie" from Bad Wolves debuted in the ARIA Top 50 at number 36 on April 22nd 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 6th 2018).

The highest ARIA chart peak was 26.

Cover version of: The Cranberries - "Zombie" (1994).

Album: "Disobey" (2018).
2. "1950"

Answer: King Princess

"1950" from King Princess debuted in the ARIA Top 50 at number 44 on April 22nd 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 8th 2018).

The highest ARIA chart peak was 25.

Album: "Make Your Bed EP" (2018).
3. "Plug Walk"

Answer: Rich The Kid

"Plug Walk" from Rich The Kid debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on April 22nd 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: April 29th 2018).

The highest ARIA chart peak was 45.

Highest worldwide peak was 13 (Canada & United States).

Album: "The World Is Yours" (2018).
4. "I Like It"

Answer: Cardi B

"I Like It" from Cardi B, Bad Bunny & J Balvin debuted in the ARIA Top 50 at number 25 on April 29th 2018 and spent 26 weeks in the Top 50 (Last week of entry: January 13th 2019).

The highest ARIA chart peak was 14.

Cover version of: Pete Rodriguez - "I Like It Like That" (1967).

Grammy nomination:

Record Of The Year - 2019.

"I Like It" peaked at number one in:

Israel.
United States.

Album: Cardi B - "Invasion Of Privacy" (2018).
5. "Let Me"

Answer: Zayn

"Let Me" from Zayn debuted in the ARIA Top 50 at number 29 on April 29th 2018 and spent six weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 3rd 2018).

The highest ARIA chart peak was 29.

Highest worldwide peak was two (Malaysia).

Album: "Icarus Falls" (2018).
6. "I Said Hi"

Answer: Amy Shark

"I Said Hi" from Amy Shark debuted in the ARIA Top 50 at number 38 on April 29th 2018 and spent 25 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 10th 2019).

The highest ARIA chart peak was six.

ARIA Award nominations:

*Song Of The Year - 2018.
*Best Video - 2018.

Album: "Love Monster" (2018).
7. "Barbie Tingz"

Answer: Nicki Minaj

"Barbie Tingz" from Nicki Minaj debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on April 29th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 21 (Canada).

Album: "Queen" (2018).
8. "Youngblood"

Answer: 5 Seconds Of Summer

"Youngblood" from 5 Seconds Of Summer debuted in the ARIA Top 50 at number 46 on April 29th 2018 and spent 57 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 13th 2019).

The highest ARIA chart peak was one (Eight weeks).

ARIA Award wins:

Song Of The Year - 2018.

"Youngblood" peaked at number one in:

Australia (ended 2018 as the highest selling of the year).
New Zealand.

Album: "Youngblood" (2018).
9. "No Tears Left To Cry"

Answer: Ariana Grande

"No Tears Left To Cry" from Ariana Grande debuted in the ARIA Top 50 at number one on May 6th 2018 and spent 24 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 14th 2018).

The highest ARIA chart peak was one (One week).

"No Tears Left To Cry" peaked at number one in:

Australia.
Czech Republic.
Estonia.
Hungary.
Iceland.
Ireland.
Israel.
Malaysia.
Norway.
Portugal.
Singapore.
Slovakia.
United States.

Album: "Sweetener" (2018).
10. "KOD"

Answer: J. Cole

"KOD" from J. Cole debuted in the ARIA Top 50 at number 20 on May 6th 2018 and spent two weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 13th 2018).

The highest ARIA chart peak was 20.

Highest worldwide peak was ten (New Zealand, Portugal & United States).

Album: "KOD" (2018).
11. "2002"

Answer: Anne-Marie

"2002" from Anne-Marie debuted in the ARIA Top 50 at number 27 on May 6th 2018 and spent 28 weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 3rd 2019).

The highest ARIA chart peak was four.

Highest worldwide peak was two (Ireland & South Korea).

BRIT Award nominations:

*British Single Of The Year - 2019.
*British Video Of The Year - 2019.

Album: "Speak Your Mind" (2018).
12. "ATM"

Answer: J. Cole

"ATM" from J. Cole debuted in the ARIA Top 50 at number 32 on May 6th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was one (New Zealand).

Album: "KOD" (2018).
13. "Photograph"

Answer: J. Cole

"Photograph" from J. Cole debuted in the ARIA Top 50 at number 41 on May 6th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 14 (United States).

Album: "KOD" (2018).
14. "Nevermind"

Answer: Dennis Lloyd

"Nevermind" from Dennis Lloyd debuted in the ARIA Top 50 at number 43 on May 6th 2018 and spent 23 weeks in the Top 50 (Last week of entry: October 7th 2018).

The highest ARIA chart peak was ten.

Highest worldwide peak was one (Austria).
15. "OTW"

Answer: Khalid

"OTW" from Khalid, Ty Dolla $ign & 6lack debuted in the ARIA Top 50 at number 44 on May 6th 2018 and spent 15 weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 19th 2018).

The highest ARIA chart peak was 27.

Highest worldwide peak was 11 (New Zealand).

Album: Khalid - "Suncity EP" (2018).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Mar 14 2023 : mandy2: 13/15
Feb 22 2023 : haydenspapa: 12/15
Feb 09 2023 : Iva9Brain: 15/15
Feb 04 2023 : Retired2006: 15/15
Jan 28 2023 : hosertodd: 15/15
Jan 25 2023 : lindamclean: 15/15
Jan 24 2023 : Guest 24: 4/15

3/21/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us