Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 132
Quiz about 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol 132

2010s ARIA Top 50 Songs Chronology Vol. 132 Quiz


Match the song to the singer/band that debuted in the ARIA Top 50 in the weeks between April 1st and 22nd 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2010s ARIA Top 50 Songs Chronology
  8. »
  9. 2016 - 2019

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,477
Updated
Oct 16 22
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
98
Last 3 plays: Retired2006 (15/15), hosertodd (15/15), joyland (15/15).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Changes"  
Drake
2. "Everybody Hates Me"  
The Chainsmokers
3. "In My Blood"  
The Weeknd
4. "Lost In Japan"  
Calvin Harris
5. "Delicate"  
XXXTentacion
6. "Nothing To Regret"  
Robinson
7. "Remind Me To Forget"  
Kygo
8. "Call Out My Name"  
The Weeknd
9. "Wasted Times"  
The Weeknd
10. "Try Me"  
Shawn Mendes
11. "Hurt You"  
Taylor Swift
12. "I Was Never There"  
The Weeknd
13. "Privilege"  
The Weeknd
14. "Nice For What"  
The Weeknd
15. "One Kiss"  
Shawn Mendes






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Changes"

Answer: XXXTentacion

"Changes" from XXXTentacion debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on April 1st 2018 and spent nine weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 12th 2018).

The highest ARIA chart peak was 15.

Highest worldwide peak was five (Portugal).

Album: "?" (2018).
2. "Everybody Hates Me"

Answer: The Chainsmokers

"Everybody Hates Me" from The Chainsmokers debuted in the ARIA Top 50 at number 50 on April 1st 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 15 (Czech Republic).

Album: "Sick Boy" (2018).
3. "In My Blood"

Answer: Shawn Mendes

"In My Blood" from Shawn Mendes debuted in the ARIA Top 50 at number nine on April 8th 2018 and spent 15 weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 5th 2018).

The highest ARIA chart peak was nine.

Highest worldwide peak was one (Hungary).

Grammy nomination:

Song Of The Year - 2019.

At the 2019 Juno Awards, "In My Blood" won Single Of The Year.

Album: "Shawn Mendes" (2018).
4. "Lost In Japan"

Answer: Shawn Mendes

"Lost In Japan" from Shawn Mendes debuted in the ARIA Top 50 at number 27 on April 8th 2018 and spent ten weeks in the Top 50 (Last week of entry: February 10th 2019).

The highest ARIA chart peak was 27.

Highest worldwide peak was two (Hungary).

Album: "Shawn Mendes" (2018).
5. "Delicate"

Answer: Taylor Swift

"Delicate" from Taylor Swift debuted in the ARIA Top 50 at number 38 on April 8th 2018 and spent seven weeks in the Top 50 (Last week of entry: May 20th 2018).

The highest ARIA chart peak was 28.

Highest worldwide peak was three (Iceland).

Album: "Reputation" (2017).
6. "Nothing To Regret"

Answer: Robinson

"Nothing To Regret" from Robinson debuted in the ARIA Top 50 at number 46 on April 8th 2018 and spent 12 weeks in the Top 50 (Last week of entry: June 24th 2018).

The highest ARIA chart peak was 27.
7. "Remind Me To Forget"

Answer: Kygo

"Remind Me To Forget" from Kygo feat. Miguel debuted in the ARIA Top 50 at number 48 on April 8th 2018 and spent 18 weeks in the Top 50 (Last week of entry: August 12th 2018).

The highest ARIA chart peak was 14.

Highest worldwide peak was two (Norway & Switzerland)

Album: Kygo - "Kids In Love" (2017).
8. "Call Out My Name"

Answer: The Weeknd

"Call Out My Name" from The Weeknd debuted in the ARIA Top 50 at number three on April 15th 2018 and spent 13 weeks in the Top 50 (Last week of entry: July 8th 2018).

The highest ARIA chart peak was three.

"Call Out My Name" peaked at number one in:

Canada.
Malaysia.
Slovakia.

Album: "My Dear Melancholy" (2018).
9. "Wasted Times"

Answer: The Weeknd

"Wasted Times" from The Weeknd debuted in the ARIA Top 50 at number 23 on April 15th 2018 and spent three weeks in the Top 50 (Last week of entry: April 29th 2018).

The highest ARIA chart peak was 23.

Highest worldwide peak was eight (Canada).

Album: "My Dear Melancholy" (2018).
10. "Try Me"

Answer: The Weeknd

"Try Me" from The Weeknd debuted in the ARIA Top 50 at number 24 on April 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was seven (Canada & Slovakia).

Album: "My Dear Melancholy" (2018).
11. "Hurt You"

Answer: The Weeknd

"Hurt You" from The Weeknd feat. Gesaffelstein debuted in the ARIA Top 50 at number 37 on April 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 17 (Canada).

Album: The Weeknd - "My Dear Melancholy" (2018).
12. "I Was Never There"

Answer: The Weeknd

"I Was Never There" from The Weeknd feat. Gesaffelstein debuted in the ARIA Top 50 at number 40 on April 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 12 (Canada).

Album: The Weeknd - "My Dear Melancholy" (2018).
13. "Privilege"

Answer: The Weeknd

"Privilege" from The Weeknd debuted in the ARIA Top 50 at number 45 on April 15th 2018 and spent one week in the Top 50.

Highest worldwide peak was 22 (Canada).

Album: "My Dear Melancholy" (2018).
14. "Nice For What"

Answer: Drake

"Nice For What" from Drake debuted in the ARIA Top 50 at number seven on April 22nd 2018 and spent 21 weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 9th 2018).

The highest ARIA chart peak was one (Two weeks).

Grammy nomination:

Best Rap Performance - 2019.

"Nice For What" peaked at number one in:

Australia.
Canada.
New Zealand.
United Kingdom.
United States.

Album: "Scorpion" (2018).
15. "One Kiss"

Answer: Calvin Harris

"One Kiss" from Calvin Harris & Dua Lipa debuted in the ARIA Top 50 at number 17 on April 22nd and spent 21 weeks in the Top 50 (Last week of entry: September 9th 2018).

The highest ARIA chart peak was three.

BRIT Awards wins and nominations:

(Won):
British Single Of The Year - 2019.

(Nominated):
British Video Of The Year - 2019.

"One Kiss" peaked at number one in:

Austria.
Belgium (Ended 2018 as the highest selling single of the year).
Croatia.
Czech Republic.
Ecuador.
Germany.
Greece.
Hungary.
Iceland.
Ireland.
Lebanon.
Luxembourg.
Mexico.
The Netherlands (Ended 2018 as the highest selling single of the year).
Poland.
Portugal.
Russia.
Scotland.
Slovakia.
Slovenia.
United Kingdom (Ended 2018 as the highest selling single of the year).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 04 2023 : Retired2006: 15/15
Jan 27 2023 : hosertodd: 15/15
Jan 20 2023 : joyland: 15/15
Jan 18 2023 : sadwings: 15/15
Jan 18 2023 : snhha: 15/15
Jan 05 2023 : BarbaraMcI: 15/15
Dec 30 2022 : Guest 188: 13/15

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us