FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Music of Doja Cat
Quiz about The Music of Doja Cat

The Music of Doja Cat Trivia Quiz


This quiz features the rap-pop stylings of Doja Cat. See how you do with this set of 15 questions. Note: Doja Cat's birth name is Amala Zandile Diamini.

A classification quiz by bernie73. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. D

Author
bernie73
Time
3 mins
Type
Classify Quiz
Quiz #
425,888
Updated
Oct 15 26
# Qns
15
Difficulty
New Game
Avg Score
13 / 15
Plays
11
Last 3 plays: robbonz (4/15), mjgrimsey (4/15), Morganw2019 (15/15).
Sort the Doja Cat songs by the album they were released on.
Amala
Hot Pink
Planet Her
Scarlet
Vie

Candy Juicy Paint the Town Red Rules Agora Hills Need to Know Cyber Sex Gorgeous Say So Jealous Type Cards Kiss Me More Mooo! Ok Loser You Right

* Drag / drop or click on the choices above to move them to the correct categories.



Most Recent Scores
Today : robbonz: 4/15
Today : mjgrimsey: 4/15
Today : Morganw2019: 15/15
Today : Rizeeve: 15/15
Today : cardsfan_027: 15/15
Today : Guest 169: 1/15
Today : Datsmeharse: 13/15
Today : Guest 209: 6/15
Today : reedy: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Candy

Answer: Amala

"Candy" was a 2018 single released from Doja Cat's debut album "Amala" (2018). It would reach Number 86 on the US Billboard Hot 100 chart. The song received generally positive reviews and focused on "adult themes". It was written by Amala Zandile Damani, David Sprecher, Joshua Karp, and Cameron Bartolini.
2. Mooo!

Answer: Amala

The song "Mooo!" did not chart but was extremely popular online. The song was written by Amala Diamini, Antoine Collins, David Sprecher, Pharrell Williams, Chad Hugo, Jonathan Smith, Michael Tyler, Bobby Sandimanie, and Craig Lawson, and referred to an ex-boyfriend. It appeared on Doja Cat's 2018 album "Amala".
3. Juicy

Answer: Amala

'Juicy" (2019) was a single released as Doja Cat's debut from her 2018 album "Amala". It reached Number 68 on the Australian ARIA chart and Number 35 on the New Zealand Hot Singles chart. On the surface, the song focuses on the behind. It was written by Amala Zandile Diamini, Lukasz Gottwald, David Sprecher, and Lydia Asrat.
4. Rules

Answer: Hot Pink

"Rules" (2019) was written by Amala Zandile Diamini, Ben Diehl, Salaam Remi, Lukasz Gottwald, Lydia Asrat, Theron Thomas, and David Sprecher. It appeared on the 2019 Doja Cat debut album "Hot Pink". The song was influenced by Kendrick Lamar. The single draws on Doja Cat's charisma and charm.
5. Cyber Sex

Answer: Hot Pink

The single "Cyber Sex" (2019) reached Number 13 on the New Zealand Hot Singles chart. It featured bubblegum-heavy raps. The song came from Doja Cat's 2019 album "Hot Pink". It was written by Amala Zandile Diamini, Gerald A. Powell II, Allan P. Grigg, Lydia Asrat, and David Sprecher.
6. Say So

Answer: Hot Pink

The single "Say So" (2019) was by Doja Cat and featured Nicki Minaj. The song was written by Amala Zandile Diamini, Lukasz Gottwald, Lydia Asrat, Jamie Parker, David Sprecher, and Onika Manaj. The song explores the concept of flirting. it came from the album "Hot Pink" (2019). The single reached Number One on the US Billboard Hot 100 chart.
7. Need to Know

Answer: Planet Her

"Need to Know" (2021) was a single from the 2021 album "Planet Her". The song was written by Amala Diamini and Lukasz Gottwald. The single featured raunchy lyrics and vocal versatility. It reached Number eight on the US Billboard Hot 100 chart.
8. Kiss Me More

Answer: Planet Her

"Kiss Me More" (2021) reached Number three on the US Billboard Hot 100 chart. The single came from Doja Cat's album "Planet Her" (2021). The song has both disco and rap influences. It was written by Amala Diamini, Solana Rowe, David Sprecher, Roget Chahayed, Gerald A. Powell, Carter Lang, Lucas's Gottwald, Stephen Kipner, and Terry Shaddick.
9. You Right

Answer: Planet Her

"You Right" (2021) was written by Amala Diamini, Abel Tesfaye, and Lukasz Gottwald. It was performed by Doja Cat and featured The Weeknd. The single came from the 2021 album "Planet Her". It reached Number 11 on the US Billboard Hot 100 chart. The song was a slow-rolling anthem.
10. Paint the Town Red

Answer: Scarlet

The song "Paint the Town Red" (2023) is inspired by the Dionne Warwick song "Walk on By". The single appeared on Doja Cat's 2023 album "Scarlet". It reached Number One on the US Billboard Hot 100 chart. The song was written by Burt Bacharach, Hal David, Isaac Earl Bynum, Jean-Baptiste Kouame, Kari Rubin, Ryan Buenida, and Amala Zandile Diamini.
11. Agora Hills

Answer: Scarlet

"Agora Hills" (2023) reached Number 11 on the US Billboard Hot 100 chart. The single was written by Amala Zandile Diamini, Isaac Earl Bynum, Gentuar Memishi, Jean-Baptiste Kouame, Bennett Pepple, Brian Holland, and Michael Lovesmith. In the song, Doja Cat discusses flaunting her partner despite the challenges of fame. The song comes from the 2023 album "Scarlet".
12. Ok Loser

Answer: Scarlet

"OK Loser" (2024) was released from the reissue of the Doja Cat 2024 album "Scarlet", "Scarlet 2 Claude". The song was written by Amani Diamini, Harris, Carter Lang, David Sprecher, Jared Solomon, and Kevin Yancey. Like other songs from the album, it centers around rapping. The single did not chart on the pop charts.
13. Jealous Type

Answer: Vie

"Jealous Type" (2025 ) is a single released from the 2025 Doja Cat album "Vie". It was written by Amala Zandile Diamini, Ari David Starace, and Jack Antonoff. The song fuses several genres including disco-pop, funk-pop, and pop-rap. The single reaches Number 28 on the US Billboard Hot 100 chart.
14. Gorgeous

Answer: Vie

The single "Gorgeous" reached Number 56 on the US Billboard Hot 10 chart. It came from the 2025 Doja Cat's album "Vie". The song was influenced by 1980s aesthetics. The single was written by Amala Diamini, Jack Antonoff, Mark Spears, Kurtis McKenzie, Lee Stashenko, Stavros Tsarouhas.
15. Cards

Answer: Vie

"Cards" (2025) appears on the 2025 album "Vie". The song was written by Amala Diamini, Jack Antonoff, Ari Starace, and Gavin Bennett. The song did not appear on the Billboard chart. Themes from the album include love, romance, and sex.
Source: Author bernie73

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Who Do You Love? Very Easy
2. Joe Diffie's: 'Leroy The Redneck Reindeer' Average
3. Morning Average
4. Korean Band: DBSK Average
5. All About Drake Average
6. Death! Tough
7. Unholy Black Metal Tough
8. William "Flavor Flav" Drayton, Jr. Average
9. Ian Dury; The Man and His Music Average
10. The Talented Ron Dante Average
11. The Distillers Average
12. Drowning Pool Average

10/15/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us