FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Reggie White
Quiz about Reggie White

Reggie White Trivia Quiz


In respect to one of the greatest pass rushers of all-time, Reggie White.

A multiple-choice quiz by Moose356. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Players
  8. »
  9. NFL Players S-Z

Author
Moose356
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
289,928
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
375
- -
Question 1 of 10
1. What number did Reggie White wear while in the NFL? Hint


Question 2 of 10
2. What college did Reggie White play for? Hint


Question 3 of 10
3. What was the first team in the NFL that Reggie White played for? Hint


Question 4 of 10
4. Reggie White is in the NFL Hall of Fame.


Question 5 of 10
5. After first retiring in 1998, which team did Reggie White play for in 2000? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following had more career sacks than Reggie White? Hint


Question 7 of 10
7. Against which team did Reggie White earn his Super Bowl ring? Hint


Question 8 of 10
8. What was Reggie White's nickname? Hint


Question 9 of 10
9. Which honor did Reggie White not earn during his career? Hint


Question 10 of 10
10. How did Reggie White die? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : rossian: 9/10
May 26 2024 : ozzz2002: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What number did Reggie White wear while in the NFL?

Answer: 92

Reggie White wore the number, 92, all throughout his career which spanned over 15 years. His number has been retired by the Philadelphia Eagles and Green Bay Packers.
2. What college did Reggie White play for?

Answer: Tennessee

Reggie White played for Tennessee from 1980 to 1983. While at Tennessee, he set a school record for most sacks in a career, season, and game. White also was named an All-American in his senior year.
3. What was the first team in the NFL that Reggie White played for?

Answer: Philadelphia Eagles

The Eagles signed Reggie after the USFL collapsed in 1985. He later became their leading sack record holder. He played 8 seasons for the Eagles from 1985-1992, during which he accumulated 129 sacks.
4. Reggie White is in the NFL Hall of Fame.

Answer: True

Reggie White was inducted into the Hall of Fame posthumously on August 5, 2006. His widow, Sara White, did the acceptance speech in place of her husband. He was inducted the first time he became eligible to be enshrined.
5. After first retiring in 1998, which team did Reggie White play for in 2000?

Answer: Carolina Panthers

He played for one season with the Carolina Panthers. He started all 16 games for the Panthers and recorded 6 sacks in that 2000 season.
6. Which of the following had more career sacks than Reggie White?

Answer: Bruce Smith

Reggie White was first with 198 sacks, but was later passed by Bruce Smith who racked up 200 sacks. Bruce Smith surpassed Reggie White for career sacks in 2003.
7. Against which team did Reggie White earn his Super Bowl ring?

Answer: New England Patriots

The Green Bay Packers defeated the New England Patriots in Super Bowl XXXI. The score was 35-21, and Reggie White set a Super Bowl record of 3 sacks during the game.
8. What was Reggie White's nickname?

Answer: Minister of Defense

Reggie White acquired his nickname by becoming an ordained Evangelical minister. The nickname stuck throughout his career, and his studies of the Torah were a big reason for why he was ordained.
9. Which honor did Reggie White not earn during his career?

Answer: NFL Most Valuable Player

Reggie White was a Pro Bowl selection 13 times spanning from 1986-1998. He also was named an All-Pro player 13 times from 1986-1998. He was selected as NFL Defensive Player of the Year twice in 1987 and 1998.
10. How did Reggie White die?

Answer: Cardiac arrhythmia

Reggie White died December 26, 2004, from an extreme form of an irregular heartbeat, cardiac arrhythmia. Sleep apnea was a contributory factor also. The year following Reggie White's death, the Packers wore decals on their helmets bearing White's number 92.
Source: Author Moose356

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Amazing Barry Sanders Difficult
2. Emmitt Smith Tough
3. Kurt Warner Tough
4. Michael Vick Madness Tough
5. Chicago Bears Great Gale Sayers Tough
6. Johnny Unitas Average
7. Jeremy Shockey Average
8. Run Ricky Run: Ricky Williams Difficult
9. O. J. Simpson Tough
10. Roger Staubach Tough
11. Steve Spurrier Tough
12. In Memory of Cecil the Lion Average

7/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us