FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Single Word Theme Quizzes, Trivia and Puzzles
Single Word Theme Quizzes, Trivia

Single Word Theme Trivia

Single Word Theme Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Thematic Adjectives

Fun Trivia
41 quizzes and 425 trivia questions.
1.
Ten Things That Are Crooked
  Ten Things That Are Crooked   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
A most descriptive adjective - crooked. The photos provided in this quiz should show a bit of the variety in which "crooked" has been used. In some questions/answers its synonyms have been substituted.
Very Easy, 10 Qns, cowboybluedog, Aug 26 17
Very Easy
cowboybluedog gold member
2555 plays
2.
  It's Big   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The common bond is the word 'big'. So all you have to do is decide what comes next - easy but hopefully a bit of fun!
Easier, 10 Qns, fringe, Jun 10 19
Easier
fringe gold member
Jun 10 19
13590 plays
3.
  Have Yourself a Merry LITTLE Christmas   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Have Yourself a Merry Little Christmas" is my all time favourite Christmas carol. Judy Garland's version seldom fails to bring a tear to my eye. Join me in identifying these people, places and things that are also little.
Easier, 10 Qns, skunkee, Jul 08 17
Easier
skunkee editor
2191 plays
4.
Crooked
  Crooked!   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Lots of things in life are a little crooked and I am not talking about used car salesmen, lawyers, or politicians. Can you help identify some things related to the concept of "crooked?"
Average, 10 Qns, coachpauly, Apr 22 23
Average
coachpauly
Apr 22 23
684 plays
5.
  Blind Vision    
Multiple Choice
 20 Qns
Blind. Visually challenged. Starting this category journey with blind Animals, looking at visual challenged/impaired persons in History and Movies and ending in the World category. While I was looking away, some cats crept in...
Average, 20 Qns, heidi66, Apr 23 24
Average
heidi66 gold member
Apr 23 24
262 plays
6.
  It's Windy!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
If it's not windy where you are, you'll find plenty of wind in this quiz. See if you can breeze through these questions. Have fun!
Average, 10 Qns, Jomarion, Apr 08 23
Average
Jomarion
Apr 08 23
1157 plays
7.
Crooked World
  Crooked World    
Photo Quiz
 10 Qns
Today we are exploring "crooked" sites and sights.
Average, 10 Qns, gme24, Jul 10 17
Average
gme24 gold member
478 plays
8.
  One Bad Quiz   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Not meant to be an indication of the quality of the author's work, the title of the quiz is based on the fact that either the question or answer will include "bad" in the wording.
Average, 10 Qns, smartiel, Jan 05 22
Average
smartiel
Jan 05 22
4248 plays
9.
  Mixed Doubles   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The questions in this quiz having nothing in common except the word "double".
Average, 10 Qns, MotherGoose, Jul 08 17
Average
MotherGoose editor
4346 plays
10.
  The 'Hard'est Quiz in Quizzyland    
Multiple Choice
 10 Qns
Don't let the title scare you. Come in and have some fun with this 'hard' quiz. Just fill in the blanks!
Easier, 10 Qns, makebeleaffan, Apr 08 22
Easier
makebeleaffan
Apr 08 22
9481 plays
trivia question Quick Question
In 1920, who married "America's Sweetheart" Mary Pickford, the second of his three wives?

From Quiz "'Fair' Crack of the Whip!"




11.
  A Lot About A Little    
Multiple Choice
 10 Qns
This lot of questions all center on "little". How many can you answer correctly?
Easier, 10 Qns, lowtechmaster, Aug 26 17
Easier
lowtechmaster
1327 plays
12.
  All's Well That Ends (or Begins with) Well    
Multiple Choice
 15 Qns
How much do you know about people, places and things the name of which begin or end with the word "well"?
Average, 15 Qns, FatherSteve, Jul 13 17
Average
FatherSteve gold member
1174 plays
13.
  Great Balls of Fire!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A wide variety of things are called "great": let's find out how great our knowledge of them is!
Average, 10 Qns, Cath8rine, Feb 06 24
Average
Cath8rine gold member
Feb 06 24
491 plays
14.
  Midnight at the Lost and Found   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I've been suckered into the night shift at the local lost and found and it seems that we've accumulated a rather odd stockpile of ten "lost" items. Can you help me figure out what these items are as their owners arrive?
Average, 10 Qns, kyleisalive, Jan 28 18
Average
kyleisalive editor
Jan 28 18
621 plays
15.
  Which Way Is North?    
Match Quiz
 10 Qns
Match each person with the correct North or Northern.
Average, 10 Qns, bernie73, Aug 25 17
Average
bernie73 gold member
341 plays
16.
  Today's Word is "Easy"    
Multiple Choice
 10 Qns
The theme of these questions is the word "easy". Your mission, should you choose to accept it, is to see if the topic will also earn itself a funtrivia easy rating.
Tough, 10 Qns, darksplash, Jul 10 17
Tough
darksplash
2037 plays
17.
  Out of Your Depth    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about things pertaining to depth or the word "deep". It's a mixed bag of song and movie titles, phrases and other "deep" things in response to a challenge by abandon. Have fun!
Average, 10 Qns, Bob9491, Jul 09 17
Average
Bob9491
505 plays
18.
  You're in Big Trouble   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first quiz, all about "big" things. I hope you all enjoy it.
Average, 10 Qns, Liz5050, Dec 02 17
Average
Liz5050 gold member
Dec 02 17
1528 plays
19.
  'Fair' Crack of the Whip!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You should have a fair chance of getting the right answers in this quiz, as all the answer contain the word 'fair'.
Average, 10 Qns, VegemiteKid, Aug 08 18
Average
VegemiteKid gold member
Aug 08 18
721 plays
20.
  Great Goodness!    
Multiple Choice
 10 Qns
Welcome to my first thematic quiz! This quiz covers various categories of Quizzyland, and deals with people, places and objects connected with the word 'great'. Enjoy!
Average, 10 Qns, angikar, Mar 07 18
Average
angikar
Mar 07 18
374 plays
21.
  A FUNomenal Quiz!    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my third quiz in the Thematic Fun category. I hope you have loads of fun taking this quiz! Good luck and enjoy!
Average, 10 Qns, NalaMarie, Jul 10 17
Average
NalaMarie gold member
834 plays
22.
  It's All About Ease!    
Multiple Choice
 10 Qns
Since my first quizzes were a bit on the heavy side I'll redress the balance with this quiz equivalent of a light snack: a literally "easy" quiz.
Average, 10 Qns, triviapaul, Oct 01 19
Average
triviapaul
Oct 01 19
1711 plays
23.
  Looks Fine To Me   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All the questions have a link to the word 'fine'.
Average, 10 Qns, pollygw, Jul 09 17
Average
pollygw
1315 plays
24.
  Easy Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Is this an easy quiz or is this a hard quiz? Don't be deceived, this is an 'easy' quiz. Literally!
Average, 10 Qns, gillimalta, Aug 25 17
Average
gillimalta
2035 plays
25.
  FRENCH Is the First Word    
Multiple Choice
 10 Qns
In this quiz all the answers are two words. The first word to EVERY answer is "French". I will give you the description of the words; you tell me the second word. Example of words: "FRENCH vanilla" or "FRENCH maid".
Easier, 10 Qns, simplyashez, Aug 24 22
Easier
simplyashez
Aug 24 22
1859 plays
26.
  It's High Time    
Multiple Choice
 10 Qns
It's high time you take this quiz, each question in which somehow deals with "high."
Average, 10 Qns, lowtechmaster, Jul 10 17
Average
lowtechmaster
890 plays
27.
  Hot Dog    
Multiple Choice
 10 Qns
All questions in this quiz are related in some way to "hot". Have fun!
Average, 10 Qns, harryofarabia, Jul 10 17
Average
harryofarabia
838 plays
28.
  "General" Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
A general knowledge quiz about everything in "general".
Average, 10 Qns, abecedarian, Jul 10 17
Average
abecedarian
587 plays
29.
  Going in the Wrong Direction    
Multiple Choice
 10 Qns
In response to an author challenge the questions in this quiz all relate in some way to the word "wrong". They come from a mix of categories including music, TV, movies and history. Enjoy!
Average, 10 Qns, Bob9491, Jul 10 17
Average
Bob9491
431 plays
30.
  A General Quiz About "General"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers several categories, but all questions are related to "general".
Average, 10 Qns, lowtechmaster, Jul 10 17
Average
lowtechmaster
923 plays
31.
  Vera's "Best" Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz has to do with the word, "Best". Wishing you the Best of luck in completing it!
Tough, 10 Qns, Vera2012, Jul 10 17
Tough
Vera2012
530 plays
32.
  "Grand" Central (Track 5)    
Multiple Choice
 10 Qns
Part 5 of this quiz series about titles, things and phrases in which the word "Grand" is "central" in the phrase. All aboooard!
Average, 10 Qns, Billkozy, Feb 15 21
Average
Billkozy
Feb 15 21
271 plays
33.
  This is the 'Last' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the last edition in certain series of books, movies, television shows, video games, etc.
Tough, 10 Qns, ThurstAsh, Mar 01 18
Tough
ThurstAsh
Mar 01 18
590 plays
34.
  It's Little!    
Multiple Choice
 10 Qns
'Little' is the common bond, but what comes next? I give you a clue, you tell me what the word is that follows 'little'.
Average, 10 Qns, fringe, Jun 29 22
Average
fringe gold member
Jun 29 22
1940 plays
35.
  General Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
This general knowledge quiz should determine your knowledge of different "Generals".
Average, 10 Qns, ASA, Jul 10 17
Average
ASA
822 plays
36.
  Who's on Second?    
Multiple Choice
 10 Qns
Many people remember the first person, event or thing be the first to make records, but the second is often forgotten. Take the quiz and test your knowledge of "seconds".
Difficult, 10 Qns, debodun, Jul 09 17
Difficult
debodun
498 plays
37.
  East Is East    
Multiple Choice
 10 Qns
The questions are all connected to "east", but a word of warning: the answer to one of the two questions where "east" is an option is not "east"!
Average, 10 Qns, veryeavy, Dec 09 18
Average
veryeavy
Dec 09 18
489 plays
38.
  All Things Electric    
Multiple Choice
 10 Qns
As the title states, the theme of this quiz is all about things electric.
Difficult, 10 Qns, sunfloweruk23, Sep 28 19
Difficult
sunfloweruk23
Sep 28 19
780 plays
39.
  "Fun" Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a mix of questions in different categories that all revolve around the word "fun."
Tough, 10 Qns, Billkozy, Jul 10 17
Tough
Billkozy
361 plays
40.
  'Bald'ness, Not The Quiz You Think It Is    
Multiple Choice
 10 Qns
All the answers to this quiz have the word BALD in them, hopefully a hair raising experience
Tough, 10 Qns, Ikabud, Aug 24 22
Tough
Ikabud
Aug 24 22
567 plays
41.
  'Fun' Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Either the question or the answer uses the letters FUN. Good Luck in a very easy quiz.
Difficult, 10 Qns, fiachra, Jul 09 17
Difficult
fiachra
640 plays

Single Word Theme Trivia Questions

1. Which historic Frenchman was known as Monseigneur le Grand Dauphin?

From Quiz
"Grand" Central (Track 5)

Answer: Louis de France

Although he was prepped and groomed to take over one day, Louis de France, known as "Le Grand Dauphin" or "Monseigneur", died before his father, King Louis XIV, and so Louis de France never inherited the throne. He was the eldest son of Louis XIV, born in 1661, and dying in 1711. He did in his lifetime hold political office and various military posts as well.

2. Alfred the Great was the ruler of Wessex, England from 871 to 899. One of his major achievements was the codification of Danelaw after a victory over the Viking king Guthrum in a battle in 878. Which battle was this?

From Quiz Great Goodness!

Answer: Battle of Edington

The Battle of Edington was fought between Alfred the Great and the Great Heathen Army led by the Danish Viking king Guthrum. The victory of Alfred led to the Treaty of Wedmore. A clear distinction was established between Danelaw, ruled by the Danes, and the territory controlled by the Anglo-Saxons. Danelaw mainly consisted of the region of East Anglia. Guthrum converted to Christianity and was christened Aethelstan, as the adopted son of Alfred.

3. Building on The Great Wall of China was started in in 221 BCE, by order of the Emperor Qin Shi Huangdi. What was the Emperor's purpose?

From Quiz Great Balls of Fire!

Answer: To keep invaders out

It is a myth that the Great Wall is the only man-made object visible from the moon. In fact, no man-made objects are visible from the moon. Even from a low orbit in space, the Great Wall is not visible to the naked eye.

4. For what song did the pop band fun. win the 2013 Grammy Award for "Song of the Year"?

From Quiz "Fun" Trivia

Answer: We Are Young

They became the first rock band to have a song hit Number One on the Hot 100 singles chart with its first entry since Nickelback did it with "How You Remind Me" in 2001.

5. Who sang "Rocky Mountain High"?

From Quiz It's High Time

Answer: John Denver

In 1973, John Denver's "Rocky Mountain High" peaked at Number One on the Billboard Top pop 40 chart. Denver was flying high piloting a plane when he lost his life in a crash in 1997.

6. A very famous case of going in the wrong direction occurred when this pilot flew across the Atlantic from Brooklyn to Ireland when he was supposed to fly to Long Beach, California. He was nicknamed "Wrong Way" because of this. Who was he?

From Quiz Going in the Wrong Direction

Answer: Douglas "Wrong Way" Corrigan

Douglas Corrigan earned this dubious nickname in 1938 when he flew from Long Beach, California, to Floyd Bennett Field in Brooklyn, New York. He filed a flight plan to fly back to Long Beach, but flew to Ireland instead. He claimed it was due to a "navigation error" caused by clouds and a faulty compass. But many believe the flight was intentional as he had previously been denied permission to fly across the Atlantic to Ireland. "Wrong Way" Feldman was a character in some "Gilligans Island" episodes. He was played by the highly underrated character actor Victor Buono. Despite Ginger's seductive powers of persuasion he still refused to help the castaways get off the island. Wiley Post was the pilot of the plane that crashed and killed Will Rogers and him. As for Charles Hughes...he's just a fictional mashup of Charles Lindbergh and Howard Hughes, two storied aviators themselves!

7. What bodily function is associated with the phrase "depth perception"?

From Quiz Out of Your Depth

Answer: vision

The loss of an eye has a definite adverse effect on depth perception because two eyes are essential to perceiving an object or scene in three dimensions as well as estimating the distance of an object. When I played amateur baseball, the fact that I had vision in only one eye frequently caused me to swing late at pitches until I trained myself to adjust.

8. Which quite interesting TV show, hosted by Stephen Fry, has a segment called "General Ignorance"?

From Quiz "General" Knowledge

Answer: Q.I.

Q.I. (Quite Interesting) is a British TV quiz show. "General Ignorance" is the final round in the show. The title "General Ignorance" addresses misconceptions, mistakes and misunderstandings in 'common knowledge'. It is therefore known not as 'General Knowledge', but as 'General Ignorance'. The questions are deliberately misleading, and the obvious answers are incorrect. Incorrect answers are penalised and it is possible for panelists to win with a negative score. This segment has spawned "The Book of General Ignorance", written by series-creator John Lloyd and head-researcher John Mitchinson.

9. What is the trophy given to the winner of the Minnesota-Michigan football game, a prestigious pacing race for three-year-old horses, and a 1939 recording by Glenn Miller?

From Quiz A Lot About A Little

Answer: Little Brown Jug

The Old Oaken Bucket, among other things, is the trophy presented to the winner of the Indiana-Purdue football game. The Ryder Cup is the trophy awarded to the biennial winner of the male team professional golf tournament between the USA and Europe. The Dirty Little Sneaker is, I think, not a trophy.

10. Both King Henry VIII and Al Capone suffered from which devastating disease?

From Quiz A General Quiz About "General"

Answer: General paresis

General paresis, also known as general paralysis, is the final stage of syphilis. An infection of the brain or spinal column, it results in dementia, progressive muscular weakness, and paralysis. None of the other ailments use the term "General".

11. Which town in New Mexico, USA is famous as the suspected crash site of a UFO in 1947?

From Quiz All's Well That Ends (or Begins with) Well

Answer: Roswell

While it might otherwise be known as a major producer of mozzarella cheese, or as the home of the New Mexico Military Institute, or as the home of the International Law Enforcement Academy, Roswell is best known for its connection to UFOs. The local Roswell professional baseball team is known as the Invaders. Folk singer John Denver was born in Roswell, which may explain a lot.

12. The big political hot potato in the UK in early 2013 came when meat from which animal was discovered in many supermarkets' frozen beefburgers?

From Quiz Hot Dog

Answer: Horse

Some supermarkets found that Irish supplied beefburgers contained large amounts of horsemeat. The British government ordered a full investigation and results indicate that the problem extends to meat imported from countries such as France, Ireland and Romania. Anyone getting the trots should see their doctor.

13. The late actress Elizabeth Taylor was married eight times. Her first husband was Conrad Hilton, Jr., but who was second?

From Quiz Who's on Second?

Answer: Michael Wilding

Elizabeth's second husband was Michael Wilding. They were married from February 21, 1952 - January 26, 1957. She followed this up with a hitch to director Michael Todd who was killed in an airplane crash. Eddie Fisher, a popular singer and entertainer was next. She married fellow actor Richard Burton twice making him husband 5 and 6. John Warner followed in 1976 and her last hubby was Larry Fortensky.

14. Cary Grant plans to meet Deborah Kerr at the Empire State Building in which movie?

From Quiz 'Fair' Crack of the Whip!

Answer: An Affair To Remember

This film was referenced several times in the movie 'Sleepless in Seattle'. 'An Affair To Remember' was a remake of an earlier film called 'Love Affair'.

15. If something from "The East" can be referred to as "Oriental", how can one similarly refer to something from "The West"?

From Quiz East Is East

Answer: Occidental

The word occidental originally comes from the Latin "occidentem", meaning western sky. the perception of what constitutes "The Orient" has changed over time, and also changes based on where the person using the term comes from. From personal experience I come from New Zealand and when we use the term "Asian" we are making a collective reference to people from countries such as China, Japan and Korea. When I first moved to the UK I had to adjust to the fact that the term "Asian" collectively refers to people from Pakistan, India, Bangladesh and Sri Lanka.

16. To create this hair style, you take three strands of hair, then cross the strands over each other, while grabbing more hair from the sides as you go. When you are finished, what hair style do you have?

From Quiz FRENCH Is the First Word

Answer: french braid & braid & french plait & plait & French Pleat & pleat

There is also a reverse /french braid, where you put the strands behind each other (underhand technique) instead of over each other (overhand technique). With this reverse style, the braid actually "pops" out.

17. This famous band thought they could do better than Pete Best. Who replaced him?

From Quiz Vera's "Best" Quiz

Answer: Ringo Starr

Pete Best was the Beatles' drummer, replaced by Ringo Starr. Keith Moon was the irreplaceable drummer for The Who. Steven Stills almost became a Monkee and Sammy Hagar replaced David Lee Roth in Van Halen.

18. Which famous bell is housed in the Elizabeth Tower in London, England?

From Quiz You're in Big Trouble

Answer: Big Ben

Big Ben also refers to the clock in the same tower. The bell weighs 3.5 tons.

19. Which group sang a song that ended "She's in love with me and I feel fine"?

From Quiz Looks Fine To Me

Answer: The Beatles

"I Feel Fine" was written by John Lennon and was released by the Beatles in 1964. It was the 'A' side of their eighth single. It reached the top of the UK charts in December and stayed there for five weeks.

20. Which word completes the title of the James Hadley Chase thriller "Come Easy - Easy"?

From Quiz Today's Word is "Easy"

Answer: Go

James Hadley Chase, birth name Rene Brabazon Raymond, was born in London on December 24th 1906 and died on February 6th, 1985. He was a prolific author of mystery thrillers, publishing his first, "No Orchids For Miss Blandish" in 1939 and his last, "Hit Them Where It Hurts" in 1984. "Come Easy - Go Easy" was published in 1960. Many of his stories were set in the USA, though he only briefly lived there.

21. What is Worlds of Fun?

From Quiz A FUNomenal Quiz!

Answer: an amusement park

Worlds of Fun is an amusement park located in Kansas City, Missouri. It houses six roller coasters, dozens of thrill rides as well as live shows. Worlds of Fun also houses an area called, Oceans of Fun, where you'll find many water rides and attractions.

22. What is the name of the low-cost airline set up by Sir Stelios Haji-Ioannou?

From Quiz Easy Quiz

Answer: easyJet

Established in 1995, EasyJet serves 103 destinations in 27 countries and has made Sir Stelios an estimated, mind-boggling £1.29 billion.

23. Which piece of pastry must be the easiest?

From Quiz It's All About Ease!

Answer: cake

This question was a piece of cake! In the antebellum 19th century there was a Southern black custom of mocking the stiff ballroom dances of the whites by exaggerating all movements into the grotesque. Probably not knowing this, whites actually liked these dances and held "dance" contests for Blacks (mostly slaves of course) where the prize was traditionally: a cake! Cakewalk contests were hugely popular during the later 19th century. The moves of a cakewalk are not particularly easy, but it was something done on weekends, in a leisurely way, and therefore received the meaning "being easy".

24. One of my favourite movies is the black-and-white classic, "Double Indemnity". The screen-play was written by Raymond Chandler. Who wrote the original story it was based on?

From Quiz Mixed Doubles

Answer: James M. Cain

"Double Indemnity" is the story of an insurance salesman who becomes involved with a married woman. She not only convinces him to help her take out a life insurance policy with a double indemnity clause, but also to help murder her husband in a staged accident in order to collect the money. The story was loosely based on a real case, the Snyder/Gray case of 1927, in which Ruth Snyder and Judd Gray murdered Albert Snyder. Cain used elements of the Snyder/Gray case in two novels - "Double Indemnity" and "The Postman Always Rings Twice".

25. What Polish scientist coined the word 'vitamin'?

From Quiz 'Fun' Quiz

Answer: Casimir Funk

He combined the Latin word "vita" for life and the chemical word "amin". He realised the importance of vitamins in maintaining good health.

26. The bell housed in the Clock Tower of London's Houses of Parliament is called Big _____?

From Quiz It's Big

Answer: Ben

Named after Sir Benjamin Hall, Commissioner of Works in 1856 when the bell was cast, Big Ben was installed in October 1858 and weighs about 13 tons.

27. At just 5'2" (1.57m) tall Napoleon Bonaparte was nicknamed the Little _____ ?

From Quiz It's Little!

Answer: Corporal

In 1796, following the Battle of Lodi, Napoleon I was given this nickname. He had many nicknames during the course of his life, one of which was 'Corporal Violet' given to him following his exile to Elba in 1814, having said that he would "return with the violets."

28. Who was the first appointed Supreme Court Justice Of the U.S., with BALD in his name?

From Quiz 'Bald'ness, Not The Quiz You Think It Is

Answer: Henry Baldwin

Andrew Jackson appointed him, and he served from 1830 to 1844. The first Supreme Court Justice was John Jay, appointed by Washington.

29. The longest fingernails in the world are measured to be 43-55 inches long (some back scratchers!). What is that simile about something that you hit with a hammer? Hard as ________

From Quiz The 'Hard'est Quiz in Quizzyland

Answer: nails & a nail

This is category 24483
Last Updated Jul 13 2024 5:51 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.