FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Thematic Adjectives Quizzes, Trivia and Puzzles
Thematic Adjectives Quizzes, Trivia

Thematic Adjectives Trivia

Thematic Adjectives Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Thematic Fun

Fun Trivia
123 Thematic Adjectives quizzes and 1,722 Thematic Adjectives trivia questions.
Sub-Categories:
Single Word Theme Single Word Theme (41 quizzes)
1.
All Quizzes Great and Greater
  All Quizzes Great and Greater    
Photo Quiz
 10 Qns
All people and things in this quiz are named or related to the word 'great'. Let's see how many you know or can work out from the clues in the pictures. Questions are from numerous categories but are all US based.
Average, 10 Qns, Midget40, Feb 22 24
Average
Midget40 gold member
Feb 22 24
424 plays
2.
  One For Lazy People editor best quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is dedicated to those of you who, like me, are lazy and proud of it!
Tough, 10 Qns, bullymom, Apr 20 20
Tough
bullymom
Apr 20 20
16198 plays
3.
  Quick and Easy   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quick quiz on things that are fast. Hopefully it won't be too hard!
Easier, 10 Qns, PDAZ, Sep 13 22
Easier
PDAZ gold member
Sep 13 22
2667 plays
4.
  Quick Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Everything in this quiz is related in some way to speed, rapidity and swiftness.
Easier, 10 Qns, Catreona, May 31 21
Easier
Catreona gold member
May 31 21
1231 plays
5.
  This Quiz Is a Snap   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz showcases the versatility of this brisk, lively word. I suggest you take this quiz and make it snappy!
Average, 10 Qns, uglybird, Feb 25 21
Average
uglybird
Feb 25 21
7055 plays
6.
  Simply Simple   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Some things can be utterly difficult. I mean back-breakingly, mind-alteringly, esteem-crushingly hard. And then there are things like this quiz which, at their essence, are 'simple'. Simple enough, anyways. Good luck!
Easier, 10 Qns, kyleisalive, Oct 12 17
Easier
kyleisalive editor
Oct 12 17
2441 plays
7.
  Beauty and Ugliness   best quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
Variations on Classical Themes: a counterpoint of questions on beauty and ugliness, encompassing philosophy, art, music, cinema, literature, science and more.
Average, 20 Qns, Arlesienne, Jul 10 17
Average
Arlesienne
Jul 10 17
5159 plays
8.
  All Things Sticky!   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I hope you don't come to a sticky end playing this thematic quiz on all things sticky!
Average, 10 Qns, Plodd, Jul 08 17
Average
Plodd
Jul 08 17
4658 plays
9.
Its A Big Deal
  It's A Big Deal    
Photo Quiz
 10 Qns
This quiz is all about things that are big. Horses, cars, birds and anything else that comes to mind.
Average, 10 Qns, Christinap, Jul 09 17
Average
Christinap
Jul 09 17
1253 plays
10.
  More Things Also in the Middle    
Multiple Choice
 10 Qns
The quiz "Things That Are In the Middle" touched upon fifteen things that were middling. Here are ten more; how many of them can you sort?
Easier, 10 Qns, FatherSteve, Feb 10 22
Easier
FatherSteve gold member
Feb 10 22
469 plays
trivia question Quick Question
What is a cliche commonly used to describe "the perfect guy"?

From Quiz "Don't Be Afraid of the Dark"




11.
  Hot Off the Press!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Extra, Extra, Hot Off the Press, Read All About It! Press clothes, press juice, press garlic, press club...
Average, 10 Qns, Godwit, Oct 16 21
Average
Godwit gold member
Oct 16 21
3104 plays
12.
  Odds and Evens   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All the questions in this quiz have a reference to either 'odd' or 'even'. What are the odds that you can get them all right?
Average, 10 Qns, rossian, Jul 08 17
Average
rossian editor
Jul 08 17
1552 plays
13.
  Things That Are In the Middle    
Multiple Choice
 15 Qns
Things in the middle are not necessarily mediocre (although these two words derive from the same Latin root). How many of these "middle" things can you sort?
Average, 15 Qns, FatherSteve, Feb 07 22
Average
FatherSteve gold member
Feb 07 22
419 plays
14.
  Hit with an Irony Bar editor best quiz   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Dictionary.com defines "ironic" as the use of words to convey a meaning that is the opposite of its literal meaning. Rain on your wedding day is unfortunate, not ironic. Name these things from history that are, in fact, ironic.
Tough, 10 Qns, Correspondguy, Jul 10 17
Tough
Correspondguy
Jul 10 17
3463 plays
15.
  More, Please   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Ten questions from ten different categories all of which deal with people or things who wanted more!
Average, 10 Qns, zorba_scank, Jul 08 17
Average
zorba_scank gold member
Jul 08 17
902 plays
16.
  Neither Here Nor There    
Multiple Choice
 10 Qns
If something is neither here nor there then it must be lost. Can you answer the questions, all of which are connected to lost in one way or another.
Average, 10 Qns, StarStruck60, Jul 09 17
Average
StarStruck60
Jul 09 17
955 plays
17.
  Strange    
Multiple Choice
 10 Qns
Things too strange for you? Well then, welcome to my crusade to remove a little strangeness from this very strange world. Strangely, though, it has caused some confusion. You may have to straighten up after my "de-strangifying" efforts.
Average, 10 Qns, darthrevan89, Jul 09 17
Average
darthrevan89
Jul 09 17
771 plays
18.
  A Tough Trivia Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of things that are tough as in difficult or durable or that involve the word tough in the answer. Good luck!
Average, 10 Qns, Triviaballer, Jan 05 18
Average
Triviaballer gold member
Jan 05 18
1537 plays
19.
  Naked, Nude, Bare, Starkers...   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Nude, lewd, crude, rude... is it just a coincidence that these words all rhyme? This quiz is about nakedness... so, come and test your knowledge on jay-birds, bares and other naked facts!
Difficult, 10 Qns, Sallyo, Aug 10 20
Difficult
Sallyo
Aug 10 20
5108 plays
20.
  All the Dark Stuff    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is related to all things 'dark'. There is one question under each of Quizzyland's topics. Let's see how many you can find out from the clues.
Average, 20 Qns, Saleo, Apr 02 23
Recommended for grades: 7,8,9
Average
Saleo
Apr 02 23
1190 plays
21.
  Can You Afford This?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is just a quiz on a whole lot of expensive things. The prices asked for some of these things may seem amazing. This is a quiz you can't afford to miss!
Average, 10 Qns, dcpddc478, Jul 08 17
Average
dcpddc478
Jul 08 17
1873 plays
22.
  No Bad Answers, Only Bad Questions   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here's a quiz in which you can't go wrong. If you give the wrong answer, you can always blame the "bad" question.
Average, 10 Qns, AlonsoKing, Aug 26 17
Average
AlonsoKing
Aug 26 17
813 plays
23.
  The Bland Leading the Bland   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a boring trivia quiz. You likely already know all the answers. In fact, the only reason you would want to play this quiz is for the easy FunTrivia points. Really. Don`t say I didn`t warn you.
Average, 10 Qns, reedy, May 25 19
Average
reedy gold member
May 25 19
1126 plays
24.
  It's Grand!    
Multiple Choice
 10 Qns
Ask someone here in Northern Ireland how they are and, chances are, they will say 'I'm grand!' This can mean they are O.K., well, good, and a few things in between. Here we explore all things grand!
Average, 10 Qns, jogreen, Jan 29 23
Average
jogreen gold member
Jan 29 23
442 plays
25.
  Not Possible   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How likely do you think each of these events is - not possible, possible (but not likely to occur), probable (more likely than not to occur) or certain?
Average, 10 Qns, looney_tunes, Apr 12 20
Average
looney_tunes editor
Apr 12 20
1455 plays
26.
  Wacky Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
British polymath Alexa Chung said, "I think it's cool that London Fashion Week is about young designers trying wacky things." How much do you know about the wacky things in this quiz?
Average, 10 Qns, FatherSteve, Dec 10 21
Average
FatherSteve gold member
Dec 10 21
219 plays
27.
  The Unnamed Quiz   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Do you find quizzes about things with names too easy? How about a quiz about things that remain nameless?
Average, 10 Qns, jcpetersen, Jul 08 17
Average
jcpetersen
Jul 08 17
958 plays
28.
  The Seven Dwarfs: Sneezy   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Take a big, big box of tissues and join your friendly guides the Quiz Makers' Guild for a little journey through some questions all inspired in radically differing ways by what happens when you really, really have to....ATCHOO!
Tough, 10 Qns, stedman, Jul 10 17
Tough
stedman editor
Jul 10 17
963 plays
29.
  It's a Small, Small World...   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is the result of a Player Author Challenge. The questions have nothing in common except "smallness".
Average, 10 Qns, MotherGoose, Jul 08 17
Average
MotherGoose editor
Jul 08 17
1073 plays
30.
  Life in Technicolor   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A challenge from kyleisalive for the Setlist commission--and all sorts of technicolor-related questions. Enjoy!
Average, 10 Qns, john_sunseri, Aug 25 17
Average
john_sunseri
Aug 25 17
885 plays
Page 1 - Page 2 - Page 3

Thematic Adjectives Trivia Questions

1. Middle age is a social, not a biological, construct but most studies of middle age peg it between which ages?

From Quiz
More Things Also in the Middle

Answer: 40-65

Middle age is that period located somewhere between young adulthood and the beginning of signs of old age. Because some people enter adulthood sooner or later than others and because some people show signs of old age earlier or later than others, it is difficult to define middle age with precision. Most medical and sociological studies of middle age put the range between 40 and 65. Young adulthood is indicated by "settling down" in the sense of entering into a permanent relationship, raising children and holding a job for a lengthy period of time. Old age is indicated by deficits in physical and cognitive functioning. Middle age is indicated by career development and the enjoyment of grandchildren.

2. On which American animated television series (1960-1966) did the theme song assure viewers that they were about to "have a gay old time"?

From Quiz Things That Are Gay

Answer: The Flintstones

"The Flintstones" was a remarkably popular animated comedy programme made by Hanna-Barbera. It is set in the Stone Age. Fred Flintstone and his family play against Barney Rubble and his family. The show's popularity begat live-action movies and even Flintstone-themed chewable vitamins. From the third season on, the theme song was "Meet the Flintstones." It begins "Flintstones, meet the Flintstones, they're the modern Stone Age family". One verse promises "When you're with the Flintstones / Have a yabba dabba doo time / A dabba doo time / We'll have a gay old time." The theme song was covered by the B-52s, pretending to be "the B.C. 52s", contemporaries of the Flintstones.

3. Which superhero is "faster than a speeding bullet"?

From Quiz Quick Quiz

Answer: Superman

While many superheroes have been influenced to a greater or lesser degree by Superman, it is only mild-mannered "Daily Planet" reporter Clark Kent's alter ego who is faster than a speeding bullet, stronger than a locomotive and able to leap tall buildings in a single bound. Like the Man of Steel, Mighty Mouse and Underdog, alter ego of the mild mannered Shoeshine Boy, fly with capes streaming behind them. By contrast, Captain Marvel (later known by his magic word of transformation, Shazam) can move with superhuman and occasionally superluminal speed, but he doesn't fly as literally and picturesquely as the others.

4. Who was the "cold" American poet nominated for the Nobel Prize 31 times?

From Quiz Brrrrrrrrr...

Answer: Robert Frost

Best known for "The Road not Taken", he also won 4 Pulitzer Prizes. "Two roads diverged in a yellow wood, And sorry I could not travel both And be one traveler, long I stood And looked down one as far as I could To where it bent in the undergrowth;"

5. What is the official motto of U.S.A.?

From Quiz It's Official!

Answer: In God We Trust

"In God we trust" was adopted as the official motto by Congress in 1956. The other answers are all unofficial mottos and all appear on The Great Seal. In God we Trust made its first appearance in 1864 on the two cent coin, and following the passing of the 1956 law, President Eisenhower declared the phrase must appear on all American currency. The 1957 one dollar silver certificate was the first time it appeared on paper money.

6. Many animals have a tough outer layer of their bodies to protect against the elements and predators. Derived from the Greek meaning 'thick skin', what term is used to describe large mammals like the elephant, rhinoceros, and hippopotamus?

From Quiz A Tough Trivia Quiz

Answer: Pachyderm & Pachyderms

The skin of pachyderms is extremely tough with an elephant's skin being more than an inch thick on its head and back. While many mammals have tough skin and fur, other animals may have a shell or exoskeleton for protection.

7. The name of which fast social event was trademarked by a Los Angeles rabbi who began hosting the events at a coffee shop in 1998?

From Quiz Quick and Easy

Answer: Speed dating

Variations on speed dating have existed for many years, but it was Yaacov Deyo who formalized the concept when he organized speed dating events as a method to help Jewish singles meet each other. At the first event, which was held at Peet's Coffee in Beverly Hills, participants were given ten minutes to chat with a prospective partner before moving on to the next contender. The term "SpeedDating" was trademarked by Deyo, but the concept has changed over the years. Some speed dating events now only give potential couples 30 seconds or so to chat, much to the chagrin of Deyo.

8. What is the name of the popular British television period drama created by Julian Fellowes that follows the lives of the aristocratic Crawley family and their servants in the years following the reign of Edward VII?

From Quiz This Way Up, or Down...

Answer: Downton Abbey

"Downton Abbey" ran for six seasons on ITV in Britain and on PBS in the US. It followed the fictional Crawley family from the sinking of the Titanic, through the First World War and finally into the mid-1920s.

9. At many Chinese restaurants, one item on the menu is named after General Tso. What is the most common name of that item? (I hope it would not be too "fowl")

From Quiz The Most General Quiz on FunTrivia

Answer: General Tso's Chicken

General Tso's chicken is a dish of fried chicken pieces coated in a sweet, slightly spicy sauce. General Tso Tsung-Teng was a real general and statesman from China's Qing Dynasty. There is no known connection, however, between the man and the dish.

10. The cockeyed design and location of which tower led to its tell-tale tilt?

From Quiz CocKeYed!

Answer: Leaning Tower of Pisa

Unfortunately, though the ground where the tower stands is composed of dense clay, it is not strong enough to support the weight of the tower. Also, the foundations were only dug to a depth of 3 metres, insufficient for a building of that height.

11. Although the United States Constitution allows people as young as 35 to be president, many presidents are much older than that. Which president, just shy of his 47th birthday, was the youngest one elected in the 19th century?

From Quiz New To The Game

Answer: Ulysses S. Grant

Grant was president during the time of reconstruction, when the Southern United States was being rebuilt after getting destroyed in the Civil War. After his presidency, he lived a quiet life in upstate New York, where he died in 1885.

12. Which very famous song contains this monologue: "Darkness falls across the land, the midnight hour is close at hand..."?

From Quiz It's All Gone Dark

Answer: Thriller

These words are spoken by the inimitable voice of Vincent Price in Michael Jackson's song "Thriller". Initially a character actor, Vincent soon became famous for his horror roles, particularly "The Fall of the House of Usher", "The Pit and the Pendulum", and my favourite, "Theatre of Blood".

13. What is a cliche commonly used to describe "the perfect guy"?

From Quiz Don't Be Afraid of the Dark

Answer: tall, dark and handsome

"Tall, dark and handsome" is a cliche that has been used to describe a Prince Charming type. Mae West spoke the phrase about Cary Grant in the movie "She Done Him Wrong" (1933), and the line became a movie title in the 1941 movie that starred Cesar Romero.

14. What phrase completes this Scott Adams quote: "There are no stupid questions, _____"?

From Quiz Ask A Foolish Question

Answer: only stupid people

Adams is an American cartoonist noted for the satirical comic strip "Dilbert". Dilbert is a cog in the wheel of big business, and has to endure sarcasm from co-workers and his "pointy-haired" boss.

15. What was the sensational moniker given by the American press to Elizabeth Short following her mysterious unsolved murder?

From Quiz The Dark Half

Answer: Black Dahlia

Elizabeth Short was found brutally sliced in half in Los Angeles' Leimert Park on January 15th, 1947. However, despite the prominent location of her dead body, her murderer was never found. The case remained unsolved and its truth has been obscured ever since. Its mystique has enthralled many who have crossed path with the tale since, perhaps in large part due to the lack of accessible factual information surrounding the case.

16. Naughty people might say self-knowledge is this singer's only redeeming quality, but that would do the man great injustice. Who released the album "Bad" in 1987?

From Quiz No Bad Answers, Only Bad Questions

Answer: Michael Jackson

"Bad" was released in 1987 as the long-awaited followup of Jackson's record breaking album "Thriller". Although "Bad" couldn't match the success of its predecessor, there were still about 30 million copies sold worldwide. Five singles from the album reached number one in the US charts. This includes the second single which was also called "Bad". The single "Bad" was accompanied by an 18 minute music video, directed by Martin Scorsese and co-starred by Wesley Snipes.

17. According to many scientists, the stars, planets and galaxies which can be seen by humans amount to only about 4% of the universe. What have scientists named the substance that they suggest makes up the rest?

From Quiz The Dark Darkness Quiz

Answer: Dark matter

The term "dark matter" was first suggested by astronomer Franz Zwicky of California Institute of Technology in a paper he published in 1933. During the 1970s, astronomer Vera Rubin made further observations which led to her conjecture that 90% of the universe is made up of this hypothetical substance. Others suggest that dark matter comprises closer to 85% of the universe's matter.

18. What is the name of the unincorporated Ohio community located within the Van Wert county near the Indiana border and approximately two and a half miles west-southwest of Ohio City?

From Quiz The Bland Leading the Bland

Answer: Dull

Dull, Ohio is considered to be part of the Ohio City metro area, and thus is an unincorporated community (does not have its own administrative government). The name of the community is not reflective of any perceived lack of regional excitement, but rather is named for J.M. Dull, who helped design the community layout.

19. According to the saying, what comes after 'easy-peasy'?

From Quiz Simply Simple

Answer: Lemon-squeezy

Sure enough, the term 'easy-peasy-lemon-squeezy' is said to reflect how easy something is, perhaps in a more pleasant way. This is, of course, followed up with 'mac-and-cheesy', 'Japanesey', and all sorts of other add-ons. Considering what it means, it's not surprising that some companies name their products after the term EasyPeasy. In software, for instance, you can find a product called EasyPeasy to reflect user-friendly applications.

20. Animals: There are some animals that love to be up and around during the dark hours of the night. What word suits these animals best?

From Quiz All the Dark Stuff

Answer: Nocturnal animals

Nocturnal animals have their highest daily activity during the hours of the night. Owls and bats are nocturnal animals and do most of their hunting in the dark. They have special adaptations like big eyes and sensitive hearing to help them avoid danger and thrive in the dark.

21. 'Space Oddity' was the first UK number one hit for which British singer?

From Quiz Odds and Evens

Answer: David Bowie

'Space Oddity' was written by Bowie, and featured the character of 'Major Tom', who re-appeared in his 1980 hit 'Ashes to Ashes'. It was originally released in 1969, when it reached number five on the UK Singles Chart, and was re-released in 1975 when it achieved the top position on the charts. The song also reached number fifteen on the US Billboard Hot 100. Bowie went on to establish himself as one of the most innovative singers of his generation, with many other hits to his credit around the world. Bryan Ferry was the lead singer for Roxy Music. Alvin Stardust and David Essex were also part of the 'glam rock' scene in the UK.

22. What is the surname of the American hip-hop artist, whose hits over the years include 'Gold Digger', 'Stronger', and 'Heartless'?

From Quiz One Direction

Answer: West

Kanye West is one of the leading hip-hip artists in the industry, having sold millions of albums worldwide since his first album 'The College Dropout' in 2004. West previously worked as a producer for other popular artists, including Jay-Z, Mos Def and Ludacris.

23. In the 19th century, news came hot off the press, not because the news was cutting edge current, but printers used what material?

From Quiz Hot Off the Press!

Answer: Metal

Printers injected molten metal alloy made of lead, tin and antimony into molds, called hot metal typesetting, hot lead, or hot type. The hot metal caused the ink to print warm, so recently printed news was hot. In the 21st century current news was called "breaking" news, perhaps because some stations "break" or interrupt regular programs to provide special or urgent bulletins: "This breaking news just in..."

24. Who is generally credited with being the first person to have in the print the phrase 'better late than never'?

From Quiz Always Arriving Late

Answer: Geoffrey Chaucer

The phrase appears in 'The Yeoman's Prologue and Tale' in the 'Canterbury Tales', around 1386. The actual wording he used was 'For bet than never is late', which over the years has been modified to the form we know today. Often, the phrase is countered with: "better never late", usually delivered by a sarcastic educator looking over his glasses!

25. People: Philippine President Ferdinand Marcos and his wife Imelda were known for their extravagant lifestyle during their time at the helm of the country. Imelda became infamous for owning thousands of pairs of which fashion item?

From Quiz More, Please

Answer: Shoes

Ferdinand Marcos was the President of the Philippines for more than two decades from 1965 to 1986. Though his leadership laid the foundations for reforming the country's economy and widespread infrastructure development, the President's lavish lifestyle did not go down well with the people. Years of corruption and embezzlement of the country's funds finally led to him being overthrown by the People Power Revolution in 1986. Imelda held various positions in the government while her husband was president. After Ferdinand and Imelda fled to Hawaii following the revolution, Imelda's vast collection of clothing and jewellery was found left behind in the palace they had occupied. While she had amassed a number of mink coats, handbags and jewellery items, she was most associated with her collection of over 2000 pairs of shoes. After years in exile, Imelda Marcos returned to the Philippines after the death of her husband. In 2001, she even opened a shoe museum in Manila where most of the exhibits were from her own collection. Mrs. Marcos has been quoted as saying "They went into my closets looking for skeletons, but thank God, all they found were shoes, beautiful shoes."

26. What is the last race a horse must win to become an American Triple Crown winner?

From Quiz Last Call!

Answer: The Belmont Stakes

Winning an American Triple Crown is a very difficult achievement. The last horse to do claim this title was "Affirmed" in 1978. The three races that the horse must win are The Kentucky Derby, The Preakness, and finally The Belmont Stakes, in that order.

27. What actor played the "Man with No Name" in director Sergio Leone's "Dollars Trilogy" of "A Fistful of Dollars" (1964), "For a Few Dollars More" (1965), and "The Good, the Bad and the Ugly" (1966)?

From Quiz The Unnamed Quiz

Answer: Clint Eastwood

In "A Fistful of Dollars", the character is called "Joe" by the undertaker. In the credits, Eastwood is listed as playing "Joe".

28. The word serendipity was coined by Sir Horace Walpole, from a fairytale "The Three Princes of Serendip". Serendip (or serendib) comes from the Arabic name for which modern day country?

From Quiz Serendipity

Answer: Sri Lanka

The name Serendip to describe Sri Lanka is believed to have been borrowed from India, as a corrupted form of a Sanskrit word, meaning 'Dwelling Place of Lions Island'. Horace Walpole, the son of British Prime Minister Robert Walpole, coined the term 'serendipity' to describe something which happened repeatedly to the three princes in that fairy tale: accidentally discovering something good while searching for something else. The first written reference to the word appears in a letter written to a Horace Mann, an envoy of King George II, who was working in Italy in 1754. Interestingly, the example Walpole gave to describe what he meant by serendipity didn't truly match the definition he wrote!

29. A 'virgin cocktail' is defined as one containing no alcohol; a classic example being a Shirley Temple (ginger ale and grenadine syrup). What would you be drinking it you imbibed a mixture of iced tea and lemonade?

From Quiz Virgin on the Ridiculous

Answer: Arnold Palmer

A mixture of equal measures of lemonade and unsweetened iced tea had been a favourite beverage of golf legend Arnold Palmer for many years. The story goes that Palmer ordered the mixture in a Palm Springs (CA) bar in the late 1960s and the woman in the adjacent seat overheard and asked the barman for 'that Palmer drink'. Golfers across America were soon ordering Arnie's favourite and it was subsequently licensed by Innovative Flavors, an Orlando, Florida drinks company. This question was brought to you by the Recycled Virgins' Head Honcho, EnglishJedi.

This is category 22701
Last Updated Feb 25 2024 9:12 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.