FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
InNOut Burger Quizzes, Trivia and Puzzles
InNOut Burger Quizzes, Trivia

In-N-Out Burger Trivia

In-N-Out Burger Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Fast Food

Fun Trivia
5 In-N-Out Burger quizzes and 50 In-N-Out Burger trivia questions.
1.
  In-N-Out Burger 5    
Multiple Choice
 10 Qns
In-N-Out Burger is a popular fast food restaurant chain with locations in the western United States.
Average, 10 Qns, JCSon, May 25 13
Average
JCSon gold member
467 plays
2.
  In-N-Out Burger 4    
Multiple Choice
 10 Qns
Back by popular demand, a fourth In-N-Out Burger installment.
Tough, 10 Qns, JCSon, May 21 13
Tough
JCSon gold member
937 plays
3.
  In-N-Out Burger    
Multiple Choice
 10 Qns
Will California's best burger ever go national? You'd better hope so.
Difficult, 10 Qns, JCSon, Aug 21 08
Difficult
JCSon gold member
1407 plays
4.
  In-N-Out Burger 3    
Multiple Choice
 10 Qns
In-N-Out is popular as ever. It's high time we had another quiz on the West Coast's favorite burger joint.
Difficult, 10 Qns, JCSon, Jul 18 07
Difficult
JCSon gold member
760 plays
5.
  In-N-Out Burger 2    
Multiple Choice
 10 Qns
A second quiz on the ins and outs of In-N-Out. Some tough questions here, a few little-known facts, but fun and educational nonetheless. Enjoy!
Difficult, 10 Qns, JCSon, Jan 18 06
Difficult
JCSon gold member
1022 plays

In-N-Out Burger Trivia Questions

1. What color are the palm trees on In-N-Out milkshake cups?

From Quiz
In-N-Out Burger 4

Answer: green

In-N-Out cups are encircled by generic coconut palms, which symbolizes the company's southern California roots. The palms on soda cups are colored red. The now obsolete water cup was colored blue.

2. What variety of potatoes does In-N-Out use in preparing french fries?

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: Kennebec

INO fries are peeled and diced daily from fresh Kennebec variety potatoes. Kennebecs have a smooth white skin, shallow eyes, and are known as one of the finest baking potatoes. They yield with the best of them, reaching maturity midseason (approx. 80 days).

3. In what year was the first In-N-Out burger founded?

From Quiz In-N-Out Burger

Answer: 1948

The first INO was founded in Baldwin Park by Harry and Esther Snyder.

4. In what year did the iconic In-N-Out boomerang arrow make its first appearance?

From Quiz In-N-Out Burger 5

Answer: 1954

The arrow, which climbs to the upper left then boomerangs down and right, replaced the original "No Delay" sign in 1954. According to In-N-Out, associates adopted the sayings, "The arrow points to pride" and "We all work under the same arrow". Befitting its perch on the famous Route 66, store #26 in San Bernardino, California features retro In-N-Out signage starring the "No Delay" slogan of yore. Executed by CNP Signs & Graphics, the design elements are at once nostalgic and recognizably In-N-Out. As dreadful as it sounds, In-N-Out was not around in 1946; and the arrow was certainly in use long before the end of the twentieth century.

5. Where did In-N-Out Burger corporate headquarters relocate to in 1994?

From Quiz In-N-Out Burger 4

Answer: Irvine, California

The company headquarters were previously located in Baldwin Park, where the first In-N-Out store opened in 1948. In 1994, company president Rich Snyder moved headquarters and the In-N-Out university (training center) to Irvine, presumably because the new location would be closer to his home in Newport Beach, and because several other fast food chains had corporate headquarters located in Irvine.

6. Many In-N-Out locations have crossing palm trees in front. Which movie was the inspiration behind this practice?

From Quiz In-N-Out Burger 3

Answer: It's a Mad, Mad, Mad, Mad World

Stanley Kramer's "It's a Mad, Mad, Mad, Mad World", a film about a search for hidden treasure, was In-N-Out founder Harry Snyder's favorite movie. As it turns out, the treasure was buried beneath "the big W" made by four palms. The two middle trees crossed to form an 'X'. The crossed palms also fit the traditional In-N-Out palm tree motif, which is a reflection of the company's roots in Southern California.

7. Complete the slogan: "At In-N-Out freshness isn't just a claim, it's a ____ ___ ______".

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: Way of Life

Produce is delivered to each location every other day. Lettuce is hand-leafed, meat selected and ground by INO butchers, buns baked fresh, and shakes made from real ice-cream. INO does not use freezers, heat lamps, or microwaves at any of its locations.

8. What Biblical Scripture reference could be found on the blue 14oz. In-N-Out water cups?

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: John 14:6

Tiny Biblical notations are placed in out-of-the-way spots (the undersides of cups and near the seams of the paper burger pouches). The verses have been printed in this way since at least 1987. According to a New York Times article, an In-N-Out spokesman said the citations are printed in memory of Rich Snyder (CEO 1976 - 1993), a son of the founders, whose initiative led to their first being used. He died in a private plane crash in 1993 in Orange County at the age of 41 along with several other company board members. The following Scripture references are found on INO material sans text: REVELATION 3:20 (burger and cheeseburger wrappers): Behold, I stand at the door, and knock: if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me. JOHN 3:16 (soda cups): For God so loved the world that he gave his only Son, that whoever believes in him should not perish but have eternal life. PROVERBS 3:5 (milkshake cups): Trust in the Lord with all thine heart; and lean not unto thine own understanding. NAHUM 1:7 (Double-Double wrapper): The LORD is good, a stronghold in the day of trouble; he knows those who take refuge in him. JOHN 14:6 (water cups): Jesus saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, but by me. Incidentally, INO no longer offers the blue 140z. water cups.

9. In 1993, there were 93 In-N-Out locations. In-N-Out continued to expand, and in 1999 there were 140* locations throughout California, and two other states. Who was Chairman of the Board during this period of expansion?

From Quiz In-N-Out Burger

Answer: H. Guy Snyder

Harry Snyder held the presidency from 1948 until his death in 1976. His sons Rich and Guy would run the company for the next 23 years. Rich took over the presidency in 1976 until his death in 1993. Guy would then head INO as Chairman of the Board and CEO until his death in 1999, at which point Esther Snyder (Harry's wife) assumed control. *Store number 141 opened in Mill Valley, CA on December 16, 1999 under the chairmanship of Esther Snyder.

10. For what reason was October 22, 1998 a special day for In-N-Out Burger?

From Quiz In-N-Out Burger 4

Answer: it was In-N-Out Burger's 50th anniversary

In-N-Out Burger's first location opened on October 22, 1948. The privately owned non-franchised company celebrated it's 50th anniversary on the same day in 1998.

11. Who became the company's fifth president?

From Quiz In-N-Out Burger 3

Answer: Mark Taylor

Harry and Esther Snyder founded In-N-Out in 1948. Harry died in 1976, at which point his eldest son Rich Snyder took over. Rich died in a plane crash in 1993, and the mantle passed to his brother Guy. Guy fathered one daughter, Lynsi, who was to be Harry and Esther's only grandchild. Guy died of a Vicodin overdose in 1999. Esther thus became the fourth president. Mark Taylor served as the Vice President of Operations until the death of Esther Snyder on August 4, 2006, when he assumed the presidency. He is married to Lynsi's half sister.

12. What is another name for the In-N-Out "Secret Menu" veggie burger (bun, lettuce, tomato, special sauce, w or w/o onions)?

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: Wish Burger

"Secret Menu" items are those not included on the regular INO menu. These are popular made-to-order items that any INO location will recognize. 'On the Sal' is just lettuce and dressing. Nothing else. 'Flying Dutchman' is two beef patties, and two slices of cheese. Nothing else. 'Garden Style' is not an INO (secret or otherwise) menu item. NOTE: by name I refer to a verbal order which INO associates could translate into the corresponding techincal terms.

13. What are the words to the popular In-N-Out jingle?

From Quiz In-N-Out Burger 5

Answer: In-N-Out, In-N-Out, that's what a hamburger's all about.

For a full version of the jingle, look no further than Youtube! The jingle is also downloadable as a ringtone from the company website, along with a copy of the In-N-Out original theme song. The incorrect answers should read as follows: 1) "Have it your way, have it your way! Have it your way at Burger King!" 2) "So when you're getting hungry for some happy eating, Sonic is where it's found." 3) "You deserve a break today, so get up and get away, to McDonald's."

14. Who are the In-N-Out Burger "all-stars"?

From Quiz In-N-Out Burger 4

Answer: a team of experienced associates from other stores who go in to open a new store

In-N-Out Burgers 'all-stars' assist in the opening operations of new restaurants. According to In-N-Out vice president of planning and development, Carl Van Fleet, "The all-stars are highly skilled in all areas of our stores so we can ensure smooth operations even when extremely busy. It's important to us because we want to give our customers a great experience on their first visit to a new In-N-Out, especially in a new market. We also know that it is the first time at any In-N-Out for many of those customers and that makes it even more important."

15. Which item includes a reference to the following text: "The Lord is good, a strong hold in the day of trouble; and he knoweth them that trust him"?

From Quiz In-N-Out Burger 3

Answer: double-double wrapper

The double-double wrapper lists Nahum 1:7, which is the reference to the text in the question. John 3:16 is printed on soda cups, Proverbs 3:5 on milkshake cups, and Revelation 3:20 on hamburger and cheeseburger wrappers.

16. According to statistics for 2003, what does the average store manager earn in a year?

From Quiz In-N-Out Burger

Answer: just under $100,000

INO also offers excellent benefits to its employees like paid vacations, free meals, and a 401K plan, to name a few.

17. What eight-time-winning company did In-N-Out take the title from in the quick-service burger division of Restaurants & Institutions annual poll in 1997?

From Quiz In-N-Out Burger 4

Answer: Wendy's

The win was quite an achievement since it was the first year that In-N-Out was eligible to compete in the poll. The judging was based on performance in seven categories, namely quality of food, menu variety, service, atmosphere, value, cleanliness, and convenience. In-N-Out placed first in four of the seven categories.

18. When the first In-N-Out Burger opened in Baldwin Park, California, what did a cheeseburger sell for?

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: 30 cents

The first INO was opened in October 1948 by Harry and Esther Snyder. Hamburgers sold for 25 cents, french fries for 15 cents, and cold drinks were 10 cents.

19. A reference to what Biblical adage is discreetly printed on In-N-Out fry boats?

From Quiz In-N-Out Burger 5

Answer: Proverbs 24:16

In-N-Out has quietly printed Biblical citations (just the references, not the actual text) on some of their paper containers and other items since at least 1987. Proverbs 24:16 reads, "For a righteous man may fall seven times and rise again, but the wicked shall fall by calamity". "Adage" is synonymous with "proverb", so hopefully that little clue got you pointed in the right direction. John 11:35 reads simply, "Jesus wept". Many will recognize it as the shortest verse in the Bible, but it does not show up on any In-N-Out packaging. Revelation is the last book of the Bible, but there is no chapter 23. Snyder is the surname of the company founders, Harry and Esther, who established the first In-N-Out burger in 1948.

20. Which celebrity couple served up In-N-Out burgers for all their guests at their wedding reception?

From Quiz In-N-Out Burger 3

Answer: Landon Donovan and Bianca Kajilch

Soccer star Landon Donovan, of LA Galaxy and World Cup 2002 and 2006 fame, married actress Bianca Kajlich (Bring it On, Halloween: Resurrection) on December 31, 2006. The couple surprised guests with the not-so-traditional fare, and provided a karaoke machine for entertainment.

21. What term is used to refer to a car passing by the microphone without ordering and cruising right up to the service window?

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: Home run

Don't think you'll score on that one.

22. What month is In-N-Out's National Child Abuse Prevention Month?

From Quiz In-N-Out Burger

Answer: April

INO has been helping abused children since 1984. The company-wide fundraising effort is held in April every year, where 100% of donations go to help abused and neglected children. INO will match your donations with $3 of its own, up to a maximum of $150,000.

23. What was the first name of Harry and Esther Snyder's eldest son?

From Quiz In-N-Out Burger 4

Answer: Harry

The 'H' in H. Guy Snyder stands for 'Harry', after his father and In-N-Out founder, Harry Snyder. The younger Harry went by his middle name, Guy.

24. By 1st January, 2004, which county had the highest concentration of In-N-Out locations?

From Quiz In-N-Out Burger

Answer: Los Angeles County, CA

Of 135 locations in California, 55 were located in Los Angeles County.

25. In 2011, In-N-Out continued its expansion into a fifth US state. The celebration was probably bigger than ever. Which state opened its first two In-N-Out restaurants on May 11 that year?

From Quiz In-N-Out Burger 5

Answer: Texas

The celebrations had to be bigger than ever because everything is bigger in Texas, right? The move was made possible by the construction of a brand new In-N-Out warehouse and patty-making facility in Dallas. The company maintains its emphasis on quality and freshness in part by ensuring that all stores are no more than a day's drive from one of its warehouses. Its first foray outside of California was into Nevada in 1992. In-N-Out continued to beef up operations and expanded into Arizona in 2000 and Utah in 2008.

26. What does the 'W' printed beneath burger orders on In-N-Out receipts signify?

From Quiz In-N-Out Burger 4

Answer: with onions

A hamburger order includes a 100% pure beef patty, lettuce, tomato, and spread on a freshly baked bun. The In-N-Out associate taking orders will ask customers whether they want their burgers with or without onions.

27. On what date did In-N-Out open its doors for the first time?

From Quiz In-N-Out Burger 3

Answer: October 22, 1948

The first location was opened on October 22, 1948 by Harry and Esther Snyder in Baldwin Park, California. It would be almost three years before a second location would open.

28. For what amount of time does In-N-Out usually cook its fries?

From Quiz In-N-Out Burger 2

Answer: 5:15

"Secret Menu" items include 'Fries Well Done' and 'Fries Light'. The former is cooked for an extra minute or two for an extra crsipy experience, while the latter is cooked for only 3 minutes.

29. A customer orders a Flying Dutchman to-go. How is this burger assembled?

From Quiz In-N-Out Burger 3

Answer: meat, cheese, cheese, meat

A Flying Dutchman is simply two meat patties and two slices of melted cheese. For to-go orders, it is assembled with the two cheese slices between the meat and placed in a wrapper. For eat-in orders, the bottom meat patty is placed on a wrapper, and the Dutchman is arranged with alternating meat and cheese.

This is category 14899
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.