FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about InNOut Burger 2
Quiz about InNOut Burger 2

In-N-Out Burger 2 Trivia Quiz


A second quiz on the ins and outs of In-N-Out. Some tough questions here, a few little-known facts, but fun and educational nonetheless. Enjoy!

A multiple-choice quiz by JCSon. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Fast Food
  8. »
  9. In-N-Out Burger

Author
JCSon
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
166,643
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1010
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What variety of potatoes does In-N-Out use in preparing french fries? Hint

Gold Rush
Pontiac
Kennebec
Mayfair

2. Complete the slogan: "At In-N-Out freshness isn't just a claim, it's a ____
___ ______".

Answer: (Three Words)
3. What Biblical Scripture reference could be found on the blue 14oz. In-N-Out water cups? Hint

John 3:16
Nahum 1:7
Proverbs 3:5
John 14:6

4. What is another name for the In-N-Out "Secret Menu" veggie burger (bun, lettuce, tomato, special sauce, w or w/o onions)? Hint

Garden Style
On the Sal
Flying Dutchman
Wish Burger

5. In-N-Out burger features a double double (two patties, two slices cheese, with the regular fixings), also known as a 2 x 2. The "Secret Menu" also includes 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, etc. Legend has it that a group of four celebrating a birthday party once ordered a super size burger. What was the size of this legendary burger? Hint

24 x 24
40 x 40
60 x 60
100 x 100

6. When the first In-N-Out Burger opened in Baldwin Park, California, what did a cheeseburger sell for? Hint

25 cents
35 cents
20 cents
30 cents

7. What term is used to refer to a car passing by the microphone without ordering and cruising right up to the service window? Hint

Home run
Circuit break
Touchdown
Batter up

8. Guy Snyder, a son of In-N-Out founders Harry and Esther Snyder, was fond of which of the following recreational activities? Hint

Cross-country skiing
Hot air ballooning
Drag racing
Motorcross

9. For what amount of time does In-N-Out usually cook its fries? Hint

3:00
4:25
6:30
5:15

10. Which of the following is not recognized as a "Secret Menu" order by In-N-Out? Hint

Flying Dutchman
Old Fashioned Style
Neopolitan Shake
On the Sal


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What variety of potatoes does In-N-Out use in preparing french fries?

Answer: Kennebec

INO fries are peeled and diced daily from fresh Kennebec variety potatoes. Kennebecs have a smooth white skin, shallow eyes, and are known as one of the finest baking potatoes. They yield with the best of them, reaching maturity midseason (approx. 80 days).
2. Complete the slogan: "At In-N-Out freshness isn't just a claim, it's a ____ ___ ______".

Answer: Way of Life

Produce is delivered to each location every other day. Lettuce is hand-leafed, meat selected and ground by INO butchers, buns baked fresh, and shakes made from real ice-cream. INO does not use freezers, heat lamps, or microwaves at any of its locations.
3. What Biblical Scripture reference could be found on the blue 14oz. In-N-Out water cups?

Answer: John 14:6

Tiny Biblical notations are placed in out-of-the-way spots (the undersides of cups and near the seams of the paper burger pouches). The verses have been printed in this way since at least 1987. According to a New York Times article, an In-N-Out spokesman said the citations are printed in memory of Rich Snyder (CEO 1976 - 1993), a son of the founders, whose initiative led to their first being used.

He died in a private plane crash in 1993 in Orange County at the age of 41 along with several other company board members.

The following Scripture references are found on INO material sans text: REVELATION 3:20 (burger and cheeseburger wrappers): Behold, I stand at the door, and knock: if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me. JOHN 3:16 (soda cups): For God so loved the world that he gave his only Son, that whoever believes in him should not perish but have eternal life. PROVERBS 3:5 (milkshake cups): Trust in the Lord with all thine heart; and lean not unto thine own understanding. NAHUM 1:7 (Double-Double wrapper): The LORD is good, a stronghold in the day of trouble; he knows those who take refuge in him. JOHN 14:6 (water cups): Jesus saith unto him, I am the way, the truth, and the life: no man cometh unto the Father, but by me.

Incidentally, INO no longer offers the blue 140z. water cups.
4. What is another name for the In-N-Out "Secret Menu" veggie burger (bun, lettuce, tomato, special sauce, w or w/o onions)?

Answer: Wish Burger

"Secret Menu" items are those not included on the regular INO menu. These are popular made-to-order items that any INO location will recognize. 'On the Sal' is just lettuce and dressing. Nothing else. 'Flying Dutchman' is two beef patties, and two slices of cheese. Nothing else. 'Garden Style' is not an INO (secret or otherwise) menu item. NOTE: by name I refer to a verbal order which INO associates could translate into the corresponding techincal terms.
5. In-N-Out burger features a double double (two patties, two slices cheese, with the regular fixings), also known as a 2 x 2. The "Secret Menu" also includes 3 x 3, 4 x 4, 5 x 5, etc. Legend has it that a group of four celebrating a birthday party once ordered a super size burger. What was the size of this legendary burger?

Answer: 100 x 100

Even more astounding, an (unconfirmed) order placed by a fraternity for a 500 x 500. Imagine that!
6. When the first In-N-Out Burger opened in Baldwin Park, California, what did a cheeseburger sell for?

Answer: 30 cents

The first INO was opened in October 1948 by Harry and Esther Snyder. Hamburgers sold for 25 cents, french fries for 15 cents, and cold drinks were 10 cents.
7. What term is used to refer to a car passing by the microphone without ordering and cruising right up to the service window?

Answer: Home run

Don't think you'll score on that one.
8. Guy Snyder, a son of In-N-Out founders Harry and Esther Snyder, was fond of which of the following recreational activities?

Answer: Drag racing

Guy was known by his friends in the "Over the Hill Gang" (his racing team) as "Dutch". He was also fond of Harleys. Hot air ballooning was a favorite of Guy's brother Rich. Guy took over as CEO of INO when Rich died in the plane crash in 1993. Guy died in 1999, at which point, his mother Esther took over.
9. For what amount of time does In-N-Out usually cook its fries?

Answer: 5:15

"Secret Menu" items include 'Fries Well Done' and 'Fries Light'. The former is cooked for an extra minute or two for an extra crsipy experience, while the latter is cooked for only 3 minutes.
10. Which of the following is not recognized as a "Secret Menu" order by In-N-Out?

Answer: Old Fashioned Style

'Old Fashioned Style' was thought to mean replacing INO special sauce with ketchup and mustard. INO does not recognize this term. 'Neopolitan Shake' is a blend of chocolate, vanilla and strawberry shakes. As an aside, 'Choco-Vanilla Swirl Shake' is not an official secret menu item, but INO will make it and any other combination of the available flavors if asked for. 'On the Sal' (technically 'Veggie SL Protein Style' or 'Veggie >S only Protein) is just lettuce and dressing. Nothing else. 'Flying Dutchman' is two beef patties, and two slices of cheese. Nothing else. NOTE: by 'recognize' I mean that were these orders placed (verbally), INO associates could translate the request into the (techincal) order it refers to. I do not mean to imply that these are techincal terms. Furthermore, I use "Secret Menu" in a broader sense to encompass all orders so recognized that do not appear on the in-store menu.
Source: Author JCSon

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series In-N-Out Burger:

Find out what a hamburger's all about!

  1. In-N-Out Burger Difficult
  2. In-N-Out Burger 2 Very Difficult
  3. In-N-Out Burger 3 Difficult
  4. In-N-Out Burger 4 Tough
  5. In-N-Out Burger 5 Average

6/9/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us