FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Remakes of Movies Quizzes, Trivia and Puzzles
Remakes of Movies Quizzes, Trivia

Remakes of Movies Trivia

Remakes of Movies Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common

Fun Trivia
As early as the 1930s, filmmakers were remaking movies that had been made before, whether to add sound to a story previously told silently, or to showcase new stars in tried and true tales. As time passed the practice continued, and the quizzes to be found here examine some of those remakes. (Quizzes about individual movies whether original or remade will be found in the appropriate alphabetical subcategories.)
19 quizzes and 190 trivia questions.
1.
  Best of the Best: Movie Remakes   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
In 2016 "Rotten Tomatoes" published a list, "Best Remakes: 50 Years, 50 Movies". The following ten movies made the list! Can you match the star of the original movie with the star of the remake?
Average, 10 Qns, ponycargirl, Oct 10 17
Average
ponycargirl editor
Oct 10 17
833 plays
2.
  So What's New With You?   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Apparently, not a new title or plot for the producers of these movies, all of which are remakes of earlier films that had been successful in their own right.
Easier, 10 Qns, looney_tunes, Sep 26 18
Easier
looney_tunes editor
Sep 26 18
1116 plays
3.
  But Who Starred in the Original Film?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Over the years Hollywood has chosen to remake many films with a new cast of stars. Not all of them are "classics", but some are. I'll give you the names of the remakes and the actors in them. See if you can recall who starred in the originals.
Average, 10 Qns, paulmallon, Feb 14 14
Average
paulmallon gold member
1521 plays
4.
  Sequel Cesspool   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will be about great movies and their not so great sequels. It's only my opinion, so sorry if you disagree.
Average, 10 Qns, madasasnake, Sep 27 21
Average
madasasnake
Sep 27 21
2508 plays
5.
  They Wanted to Speak...   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
...but could not, at least not until "The Jazz Singer" showed the way in 1927. Here we will examine ten silent movies that were later (sometimes much later) remade as talkies, and even some that spawned series or multiple remakes.
Average, 10 Qns, spanishliz, Jul 27 16
Average
spanishliz editor
773 plays
6.
  It's the Same, Only Different   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Lots of movies have been re-made (some several times!) and some remakes are good and others, well, not so much. See what you know about the original movies and the remakes. Relax, there are no spoilers. Okay, roll 'em!
Average, 10 Qns, Cymruambyth, Jan 25 14
Average
Cymruambyth gold member
706 plays
7.
  Twice Told Tales   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Match the correct answers to these movies 'so nice they made them twice'.
Average, 10 Qns, nyirene330, May 21 15
Average
nyirene330
609 plays
8.
  Remade in India   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Bollywood has often taken 'inspiration' from Hollywood films. From the brief plot description of the Hindi film, can you guess the original Hollywood movie? Caution: Spoilers.
Easier, 10 Qns, zorba_scank, Oct 28 17
Easier
zorba_scank gold member
Oct 28 17
251 plays
9.
  Sequel Gold    
Multiple Choice
 10 Qns
Sometimes movies have sequels that are actually good. Not often, but sometimes they strike sequel gold.
Average, 10 Qns, madasasnake, Mar 09 20
Average
madasasnake
Mar 09 20
1349 plays
10.
  (Re)made in America   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Imitation is the sincerest form of flattery", they say. Certainly, many American film makers have taken this to heart, as they remade foreign films. I'll tell you about the original film, you name its American remake.
Tough, 10 Qns, ertrum, Jan 25 14
Tough
ertrum gold member
1837 plays
trivia question Quick Question
Which director made his own movie "The Man Who Knew Too Much" twice?

From Quiz "Twice Told Tales"




11.
  Bring in the New, Release the Old    
Multiple Choice
 10 Qns
These are movie remakes that I find almost as good as the originals. The short description of the plot in the question is from the new movie. I will also give you the country of origin of the old movie.
Easier, 10 Qns, tiye, Feb 08 15
Easier
tiye gold member
878 plays
12.
  "Oh the Horror... Another Remake!"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The movie world is still pumping out remakes... especially in horror films! Of course if you're a die-hard fan like myself, then this may not be a bad thing! See if you know anything about these horror remakes!
Tough, 10 Qns, scarygirl11, Mar 21 14
Tough
scarygirl11 gold member
467 plays
13.
  Horror Film Remakes   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The horror film industry keeps pumping out remake after remake. I will give you a few clues, including the years of both films... you guess the title they share. Some American, some foreign. Good luck!
Average, 10 Qns, scarygirl11, Oct 11 15
Average
scarygirl11 gold member
424 plays
14.
  Double Vision    
Multiple Choice
 10 Qns
Some movies were so good they had to be remade for the next generation. How much do you know about both the original and the remake? Some spoilers.
Average, 10 Qns, X2Twins, Feb 03 17
Average
X2Twins
502 plays
15.
  To Be Continued...    
Multiple Choice
 10 Qns
Can you name the movie sequel based on the description provided?
Average, 10 Qns, tyvmdear, Apr 13 16
Average
tyvmdear
1777 plays
16.
  Trilogy of Remakes : Part 3    
Multiple Choice
 10 Qns
Recently Hollywood seems to have gone remake crazy so I thought why not do a quiz, or two, or three?. This is my last quiz on remakes.
Average, 10 Qns, deaks, Sep 25 19
Average
deaks
Sep 25 19
813 plays
17.
  Trilogy Of Remakes : Part 1    
Multiple Choice
 10 Qns
Recently Hollywood seems to have gone remake crazy. I thought why not do a quiz, or two, or three? Give it a go and have fun!
Average, 10 Qns, deaks, Sep 25 19
Average
deaks
Sep 25 19
877 plays
18.
  Third Time's a Charm    
Multiple Choice
 10 Qns
Movie sequels... here's one for movie threequels. Third parts of movies to be precise. Enter if you dare.
Average, 10 Qns, StelskiSwizz, Jul 09 13
Average
StelskiSwizz
473 plays
19.
  Trilogy of Remakes : Part 2    
Multiple Choice
 10 Qns
Recently Hollywood seems to have gone remake crazy, so I thought why not do a quiz, or two, or three? This is the second part of my trilogy about remakes.
Average, 10 Qns, deaks, Sep 25 19
Average
deaks
Sep 25 19
796 plays

Remakes of Movies Trivia Questions

1. "Chachi 420": A divorced man pretends to be a female housekeeper to stay close to his children.

From Quiz
Remade in India

Answer: Mrs. Doubtfire

"Mrs. Doubtfire" starred Robin Williams in the eponymous role. Williams' character Daniel was a divorced actor who pretended to be a female housekeeper to be close to his children. Sally Field played his ex-wife. Williams won the Golden Globe award for Best Actor for this performance. The Bollywood version had Kamal Hassan reprising Williams' role while Tabu played his estranged wife. 420 is commonly used slang in Hindi to denote a trickster while chachi means aunt. Apart from the addition of various songs, the Hindi version also had parallel tracks with other members of the wife's household falling in love with the cross-dressing chachi.

2. In the original movie "The Parent Trap" (1961), Hayley Mills plays both the twins. Who plays the twins in the remake of "The Parent Trap" (1998)?

From Quiz Double Vision

Answer: Lindsay Lohan

The pranks and trouble the identical twins get into while trying to reunite their divorced parents make this a great family comedy. This was Lindsay Lohan's film debut after being on the soap opera "Another World" for one year. She won the Young Artist Award for best performance in a feature film and also a contract for three more Disney movies, launching her career.

3. The 1916 silent version of "Romeo and Juliet" starred Francis X. Bushman and Beverly Bayne. Who gave voice to the young lovers in Franco Zeffirelli's 1968 version of Shakespeare's play?

From Quiz They Wanted to Speak...

Answer: Leonard Whiting and Olivia Hussey

There was a silent rendition of Shakespeare? Somewhat unusual, perhaps, but listings for more than thirty such feature films can be found online, including this one, for which the Bard shared writing credits with three others! Bushman not only played Romeo, but co-directed with John W. Noble. Zeffirelli chose to use virtual unknowns to play the doomed lovers, whose families had been engaged in deadly feuding for decades. Hussey's subsequent career has been more prolific than Whiting's, including roles in "Death on the Nile" (1978), "Social Suicide" (2015) and many in between. Whiting also appeared in "Social Suicide", based loosely on the same Shakespeare tale discussed here, but in only a handful of other films since the late 'sixties. The incorrect choices have all appeared in versions of the story, but not together. Leslie Howard and Norma Shearer were the stars of the 1936 version directed by George Cukor. DiCaprio and Danes appeared in "Romeo + Juliet"(1996) in which Baz Luhrmann updated the setting to modern times. McAvoy and Blunt voiced (literally) "Gnomeo and Juliet" (2011) which turned all of the principle characters into garden gnomes!

4. Which director made his own movie "The Man Who Knew Too Much" twice?

From Quiz Twice Told Tales

Answer: Alfred Hitchcock

Hitchcock's 1935 film made in London is a murder mystery set in Switzerland and starring Leslie Banks and Edna Best (remember them? - me either!). On the second go 'round, Hitchcock made the movie in Hollywood in 1956, set it in Morocco and cast James Stewart and Doris Day as the couple involved in an assassination plot and the kidnapping of their son. Que Sera Sera... Speaking of "The Master of Suspense", did you know that, although he won many awards, Hitchcock never received an Academy Award for Best Director?

5. The 1978 movie 'Heaven Can Wait' was a remake of 'Here Comes Mr. Jordan', a 1941 film. Three of the stars in the 1978 version were Warren Beatty, Julie Christie, and James Mason. Who played their characters in the 1941 film?

From Quiz It's the Same, Only Different

Answer: Robert Montgomery, Evelyn Keyes, and Claude Rains

Warren Beatty reprised Robert Montgomery's Joe Pendleton, Julie Christie stepped into Evelyn Keyes' shoes as Betty (Evelyn was Bette) Logan, and James Mason took over from Claude Rains as Mr. Jordan. Both Mason and Rains had beautifully modulated speaking voices, so maybe that's what's required to play the character of Mr. Jordan. In the original Joe was a boxer and in the remake, he's the starting quarterback for the Los Angeles Rams. This is one of the very few instances in which I like both the original and the remake. Both films are available on DVD, and they're both worth watching.

6. In "The Godfather Part III", who played the part of Michael Corleone's daughter, Mary Corleone?

From Quiz Third Time's a Charm

Answer: Sofia Coppola

Winona Ryder was one of the original choices, but ultimately the part went to the daughter of the director, Francis Ford Coppola. Sofia Coppola is best known for directing, her most famous being 'Lost in Translation'.

7. This French comedy, written and directed by Coline Serreau, tells what happens when a baby is left in the home of three bachelors. What was the name of the American remake of "Trois hommes et un couffin"?

From Quiz (Re)made in America

Answer: Three Men and a Baby

"Three Men and a Baby", starred Tom Selleck, Steve Guttenberg, and Ted Danson. It was directed by Leonard Nimoy and was the top grossing film of 1987. The French film was released under the title "Three Men and a Cradle" in the US.

8. "Pyaar Tune Kya Kiya": A woman falls in love with a married man and then stalks him and his family.

From Quiz Remade in India

Answer: Fatal Attraction

In "Fatal Attraction", a married lawyer Dan Gallagher (Michael Douglas) has a short fling with an editor Alex (Glenn Close). Unfortunately for him, Alex is not ready to back off even after learning that he is married. Instead she stalks him, kills his daughter's pet bunny and threatens his family. "Fatal Attraction" was the inspiration behind the Hindi film "Pyaar Tune Kya Kiya". Jai, a photographer, flirts and tries to woo Ria in order to get her to model for him. He succeeds but Ria ends up falling in love with him. After getting to know of his marriage, she turns obsessive and tries to get his wife out of the way. The characters of Jai and Ria were played by Fardeen Khan and Urmila Matondkar.

9. In the remake of the comedy "The Parent Trap" (1998), Nick, the father of the identical twin girls, is played by Dennis Quaid. Who played Mitch, the father of the twins, in "The Parent Trap" (1961)?

From Quiz Double Vision

Answer: Brian Keith

When the twins accidentally meet at summer camp, they decide to swap homes to meet the parent they never knew and scheme to reunite their family before their father can remarry. Brian Keith is probably best known as Bill Davis, the bachelor who became guardian to three children, including another set of twins, Buffy and Jody, in the TV series "Family Affair".

10. The original movie, in my opinion, was one of the funniest sports related movie ever. The sequel, which came out eight years later, was terrible. Only one actor returned for the sequel. Which unnecessary sequel featured the character Ty Webb?

From Quiz Sequel Cesspool

Answer: Caddyshack II (1988)

"Caddyshack" (1980) was a comedy classic. Many people can quote it word for word. It told the story of the goings on at the Bushwood Country Club. Chevy Chase briefly reprised his role as Ty Webb in the sequel. Rodney Dangerfield backed out for personal reasons. The characters in the sequel, while new in name, were almost exactly like the characters Judge Smails, Al Czervik, Danny Noonan and Carl Spackler from the original.

11. In 1934, Alfred Hitchcock directed a suspense movie called 'The Man Who Knew Too Much'. He remade his own movie in 1956, this time starring James Stewart and Doris Day. Who originally played the parts taken by Stewart and Day?

From Quiz It's the Same, Only Different

Answer: Leslie Banks and Edna Best

For some reason, Hitchcock changed the names of his lead characters from Lawrence to McKenna, and morphed the original daughter into a son. Of the two films, I prefer the 1956 version. By the time he remade his own film, Hitchcock had become an absolute master of suspense and it shows. In the 1954 version, Doris Day, playing a singer (there's a surprise!), introduced the Jay Livingston/Ray Evans classic, 'Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be)'. The song plays an important part at the climax of the suspenseful plot. Both versions are available on DVD, so you can decide for yourself which one is better.

12. In "Back to the Future Part III" Michael J. Fox played two characters. Name them both.

From Quiz Third Time's a Charm

Answer: Marty and Seamus McFly

Seamus McFly was Irish and moved to the Wild West in the 1800s, becoming one of Marty's first American relatives.

13. In this sequel, an adventurer searches for a mystical, magical stone. Which movie is it?

From Quiz To Be Continued...

Answer: Temple of Doom

This is the second movie in the "Indiana Jones" series. While in India, Indiana Jones and his two companions (Short-Round and Willie) come across a village from which all of the children have been taken away by "evil spirits" because the village's sacred stone was stolen. Indiana agrees to help restore the children to the village by locating the stolen stone. This is the darkest of the four movies so far.

14. Akira Kurosawa made his film "Seven Samurai" in 1954. The story appealed to the American director, John Sturges, who remade it into which famous Western in 1960?

From Quiz (Re)made in America

Answer: The Magnificent Seven

The story of seven renegades who are hired to protect a village from bandits was transplanted from Japan to the West. Kurosawa's film is widely considered one of the best films of all times. The American remake, "The Magnificent Seven" was nominated for an Academy Award for Elmer Bernstein's score.

15. During his stint as James Bond, Pierce Brosnan had time to do a movie remake of "The Thomas Crown Affair" in 1999. He played Thomas Crown and it also starred, Rene Russo. Who starred as Thomas Crown in the 1968 original movie?

From Quiz Trilogy of Remakes : Part 3

Answer: Steve McQueen

Steve McQueen starred in movies such as "The Blob" (1958), "The Great Escape" (1964) and "The Towering Inferno" (1974) before his death in 1980 of lung cancer.

16. Bruce Willis starred in "Last Man Standing" (1996) as a hit-man. This movie is based on which classic 1964 Clint Eastwood western?

From Quiz Trilogy of Remakes : Part 2

Answer: A Fistful Of Dollars

"A Fistful Of Dollars" (1964) was the first of a series of spaghetti westerns starring Clint Eastwood. It is about a man who arrives in town and gets involved in a feud between two warring families. Both movies are actually a remake of a 1961 Japanese movie called "Yojimbo".

17. "Deewangee": A man accused of murder pretends to have multiple personality disorder to get away with it.

From Quiz Remade in India

Answer: Primal Fear

"Primal Fear" was based on the novel of the same name by William Diehl. Richard Gere plays Martin Vail, a defence attorney, who takes up the case of Aaron Stampler, a young altar boy accused of murdering the archbishop. Stampler was played by Edward Norton. During the investigation, Vail learns that Stampler suffers from multiple personality disorder and the murder was committed by one of the other, more violent personas. "Deewangee" borrowed the premise of a murderer pretending to have multiple personality disorder from "Primal Fear". The film starred Ajay Devgan as the murder accused. This was his first portrayal of a negative character, having mainly played the romantic lead in earlier movies.

18. In the original romantic comedy "Sabrina" (1954), Audrey Hepburn is Sabrina, the Larrabee's chauffeur's daughter. Who plays Sabrina in the 1995 remake?

From Quiz Double Vision

Answer: Julia Ormond

When the awkward Sabrina returns from Paris as a sophisticated beautiful woman, the Larrabee brothers, played by Harrison Ford and Greg Kinnear, fight for her attentions. Julia Ormond also had two brothers (Brad Pitt and Aidan Quinn) who loved her in "Legends of the Fall" and best friends (Sean Connery and Richard Gere) who both loved her Guinevere in "First Knight".

19. This 2004 zombie film was the sequel to a 1978 film of the same name. The original was directed by George A. Romero. Which one?

From Quiz Horror Film Remakes

Answer: Dawn of the Dead

Sarah Polley, Ving Rhames and Mekhi Phifer starred in this remake to the iconic 1978 film. A group of survivors took refuge in the town mall to escape hordes of zombies during a worldwide epidemic. The tagline for both films was "When there's no more room in Hell the dead will walk the Earth".

20. In 1950, Spencer Tracy was the 'Father of the Bride'; in 1991 it was Steve Martin. The original film was released two days after the first wedding of one of its stars. Whose real-life marriage was exploited in the studio's publicity for the film?

From Quiz So What's New With You?

Answer: Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor, who played the bride, married Nicky Hilton on May 6, 1950; it was a short-lived marriage, ending on January 29, 1951. The incorrect options all appeared in the remake, not the original film. Both films were successful comedies about the difficulties a man faced in preparing for his daughter's wedding (although the nature of the problems changed with the times). Both films produced sequels in which a grandchild is added to the family - 'Father's Little Dividend' (1951) and 'Father of the Bride Part II' (1995).

21. In a South Florida city, the gay owner of a cabaret club and his companion, decide to put on an act for the sake of their son's happiness. The 1996 remake is American and the 1978 original is French. What is the name of the American remake?

From Quiz Bring in the New, Release the Old

Answer: The Birdcage

Robin Williams and Nathan Lane are hilarious as Armand and Albert, a gay couple who has to face Gene Hackman and Dianne Wiest as their son's conservative in-laws. French original "La Cage aux Folles" took place in St. Tropez, with Ugo Tognazzi and Michel Serrault in the respective roles.

22. Ryan Reynolds and Melissa George star in this 2005 remake of a classic horror film from the seventies. Which one is it?

From Quiz "Oh the Horror... Another Remake!"

Answer: The Amityville Horror

Way before the 2009 supernatural horror film 'Paranormal Activity' and other modern films like it... there was 'The Amityville Horror'. This 1979 creeper is based on the paranormal events that allegedly took place during the time the Lutz family were living in the house. James Brolin and Margot Kidder star as George and Kathy Lutz. Ryan Reynolds and Melissa George star as the unfortunate Lutz couple in the 2005 remake, and Philip Baker Hall stars as Father Callaway.

23. This sequel was released in 1987. The original film was the biggest box-office hit of 1984. Which film series introduced us to the characters of Billy Rosewood, John Taggart and Andrew Bogomil?

From Quiz Sequel Gold

Answer: "Beverly Hills Cop II" (1987)

The movies revolve around Axel Foley, a tough Detroit police officer. In "Beverly Hills Cop" (1984), he is looking for the killer of his good friend. This leads him to Beverly Hills, California. In the sequel, Axel helps try to solve a series of upscale store heists. Both films were successful and both had hit movie soundtracks. A second sequel was released "Beverly Hills Cop III" (1994) and was a flop and downright unfunny.

24. Who directed "Alien 3"?

From Quiz Third Time's a Charm

Answer: David Fincher

David Fincher went on from this to direct the acclaimed films "Se7en", "Fight Club" and "The Social Network".

25. Which sequel has a highly intelligent bookworm searching for a book?

From Quiz To Be Continued...

Answer: Return to King Solomon's Mines

Noah Wyle returns as "The Librarian" in the second installment of this series. In this installment, Flynn Carson (Noah Wyle) searches for the "Book of Solomon", which possesses the power to bend time and space and give a person the ability to rule the world. Both movies were directed by Jonathan Frakes.

26. "Phir Milenge": A lawyer defends an executive fired for being HIV positive.

From Quiz Remade in India

Answer: Philadelphia

In "Philadelphia", Andrew Beckett (Tom Hanks) is a gay lawyer who contracts AIDS in a sexual encounter. When Beckett is sacked after his employers find out about his sickness, he decides to take them to court for discrimination. Denzel Washington plays Joe Miller, the lawyer who fights Beckett's case. "Philadelphia" was one of the first mainstream Hollywood movies on the subject of AIDS. Its sensitive handling of this issue won the film critical acclaim. "Phir Milenge" was inspired by "Philadelphia". However, the film did not have the protagonist in a same-sex relationship. Instead Tamanna, played by Shilpa Shetty, gets HIV through a romantic relationship with her college sweetheart Rohit (Salman Khan). Abhishek Bachchan played the lawyer, Tarun, who fought Tamanna's case.

27. In the remake of "Sabrina" (1995), Harrison Ford plays the workaholic older brother, Linus Larrabee. Who plays Linus in the original movie "Sabrina" (1954)?

From Quiz Double Vision

Answer: Humphrey Bogart

Humphrey Bogart is probably best known for the movie "Casablanca" and the films, "Key Largo" and "The Big Sleep", which co-starred his wife Lauren Bacall. William Holden was the younger brother David in "Sabrina".

28. The original movie was released in 1958. The gruesome remake was in 1986. The plot involves an insect and the remake was directed by David Cronenberg. Which film was it?

From Quiz Horror Film Remakes

Answer: The Fly

Jeff Goldblum and Geena Davis starred in the 1986 remake of 'The Fly'. A scientist named Seth had a teleportation experiment go horribly wrong, which wound up mashing his DNA with that of a housefly. His transformation was slow and gruesome! The original film starred Vincent Price and was produced and directed by Kurt Neumann.

29. Two Japanese movies, "Yojimbo" and "Seven Samurai", were remade into popular Westerns, but who directed the originals?

From Quiz Twice Told Tales

Answer: Akira Kurosawa

One of the world's greatest directors, Akira Kurosawa, was a Japanese filmmaker whose career spanned almost 60 years and included such classics as "Rashomon" (1950), "Seven Samarai" (1954), "Yojimbo" (1961) and "Ran (1985). "Seven Samarai" is the story of a village which requests protection from bandits from a samarai (and six others) to teach the villagers to defend themselves. In 1960, Kurosawa's movie was remade into "The Magnificent Seven" with Yul Brynner and Steve McQueen (and five others) as gunfighters hired to protect a Mexican village from bandits. "Yojimbo" was remade as the Spaghetti Western, "A Fistful of Dollars", in 1964 with Clint Eastwood.

30. A mysterious videotape causes the death of anyone who watches it within seven days. A reporter starts investigating when her own niece dies because of the tape. The 2002 remake is American and the 1998 original is Japanese. Which movie is it?

From Quiz Bring in the New, Release the Old

Answer: The Ring

Gore Verbinski's movie, with Naomi Watts in the lead role of Rachel, is a remake of Japanese horror movie "Ringu", based on author's Koji Suzuki's novel by the same name. Both movies produced sequels.

This is category 21409
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.