FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about To Be Continued
Quiz about To Be Continued

To Be Continued... Trivia Quiz


Can you name the movie sequel based on the description provided?

A multiple-choice quiz by tyvmdear. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Remakes of Movies

Author
tyvmdear
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
314,556
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1777
- -
Question 1 of 10
1. After being attacked by a snow beast, which sequel then has a young man going to Dagobah to start his training? Hint


Question 2 of 10
2. In this sequel, an adventurer searches for a mystical, magical stone. Which movie is it? Hint


Question 3 of 10
3. Which sequel has a highly intelligent bookworm searching for a book? Hint


Question 4 of 10
4. Which installment has a young boy putting on a bracelet that shows him the way to the king? Hint


Question 5 of 10
5. Which sequel has a beloved android sacrificing himself to save mankind? Hint


Question 6 of 10
6. Which sequel sees Nicholas Cage, a treasure hunter, trying to restore his ancestor's good name? Hint


Question 7 of 10
7. Which sequel sees a cop, on Christmas Eve, in the wrong place at the wrong time...again? Hint


Question 8 of 10
8. Which sequel has a Kung Fu sheriff and his side-kick heading to London to save the royal family? Hint


Question 9 of 10
9. Which sequel will you see from the perspective of a Warthog and a Meerkat? Hint


Question 10 of 10
10. Which science fiction sequel has Tommy Lee Jones and Will Smith reprising their roles as agents K and J? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After being attacked by a snow beast, which sequel then has a young man going to Dagobah to start his training?

Answer: Empire Strikes Back

This is the fifth movie in the "Star Wars" series but the second one produced.
Luke goes and finds Yoda so he can be trained as a Jedi. This also is the movie that sees Han Solo frozen in carbonite by Darth Vader and handed over to the bounty hunter Boba Fett. George Lucas produced "Episodes 4, 5, and 6" first and then produced "Episodes 1, 2 and 3" years later.
2. In this sequel, an adventurer searches for a mystical, magical stone. Which movie is it?

Answer: Temple of Doom

This is the second movie in the "Indiana Jones" series. While in India, Indiana Jones and his two companions (Short-Round and Willie) come across a village from which all of the children have been taken away by "evil spirits" because the village's sacred stone was stolen. Indiana agrees to help restore the children to the village by locating the stolen stone.

This is the darkest of the four movies so far.
3. Which sequel has a highly intelligent bookworm searching for a book?

Answer: Return to King Solomon's Mines

Noah Wyle returns as "The Librarian" in the second installment of this series. In this installment, Flynn Carson (Noah Wyle) searches for the "Book of Solomon", which possesses the power to bend time and space and give a person the ability to rule the world. Both movies were directed by Jonathan Frakes.
4. Which installment has a young boy putting on a bracelet that shows him the way to the king?

Answer: The Mummy Returns

This movie takes place about nine years after the first installment, ("The Mummy"). Once again Imhotep has been resurrected, and this time he plans on killing the Scorpion King and becoming immortal.
This movie had a sort of spinoff movie with "The Scorpion King".
5. Which sequel has a beloved android sacrificing himself to save mankind?

Answer: Nemesis

This is the 10th movie in the "Star Trek Series". It seems that many years ago the Romulan Empire acquired some of Captain Picard's DNA and made a clone that was, at a later date, to replace the real Picard. But with relations between the Romulans and the Federation inproving, they decide to abandon their plan and send the clone to their mining planet.
6. Which sequel sees Nicholas Cage, a treasure hunter, trying to restore his ancestor's good name?

Answer: Book of Secrets

Nicholas Cage reprises his role as treasure hunter Ben Gates. "National Treasure 2 - Book of Secrets" sees Ben Gates trying to prove to the world that his great grandfather was not involved with the assassination of President Lincoln.
7. Which sequel sees a cop, on Christmas Eve, in the wrong place at the wrong time...again?

Answer: Die Harder

This is the second movie in the "Die Hard" series. Again John McClane finds himself having to risk everything to save his wife. An airport's air traffic control center is taken over by commandos and if they do not get what they want, they will start crashing planes.
8. Which sequel has a Kung Fu sheriff and his side-kick heading to London to save the royal family?

Answer: Shanghai Knights

Jackie Chan and Owen Wilson once again reprise their roles in the second installment to the "Shanghai Noon" series. After Chon Wang's (Jackie Chan) estranged father is murdered, the duo head to London in search of the murderer. While searching, they discover a plot to kill the royal family.
9. Which sequel will you see from the perspective of a Warthog and a Meerkat?

Answer: Lion King 1 1/2

This sequel to the "The Lion King" is told from Timon and Pumbaa's point of view. This movie fills in some of the blanks, like how Timon and Pumbaa met, and what the three friends did between when Simba joined them and met up with Nala.
10. Which science fiction sequel has Tommy Lee Jones and Will Smith reprising their roles as agents K and J?

Answer: Men in Black 2

At the end of "Men in Black 1", K had his memories wiped and forgot everything about aliens living among us. But with the fate of the world resting on information that only K has, J has no choice but to find K and restore his memories.
Source: Author tyvmdear

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us