FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Wi  Wz Movies Quizzes, Trivia and Puzzles
Wi  Wz Movies Quizzes, Trivia

Wi - Wz Movies Trivia

Wi - Wz Movies Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. W

Fun Trivia
47 quizzes and 515 trivia questions.
1.
  Windtalkers    
Multiple Choice
 15 Qns
Nicolas Cage does an outstanding job in this movie, another one for the collection.
Average, 15 Qns, cony53, Feb 11 05
Average
cony53
586 plays
2.
  Wings   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The first film to win the Academy Award for Best Picture (Best Picture, Production), "Wings" was a 1927 silent film that was considered to be a "lost film" until its rediscovery in 1992.
Average, 10 Qns, PDAZ, Mar 05 17
Average
PDAZ gold member
1123 plays
3.
Pubs of The Worlds End
  Pubs of "The World's End"    
Photo Quiz
 10 Qns
In this film, old friends go on an epic "pub crawl" and things don't go as planned. Fortunately, the names of the pubs tell us what is going on.
Difficult, 10 Qns, jcpetersen, Jul 29 16
Difficult
jcpetersen
273 plays
4.
  The Wrong Missy    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of the comedy film "The Wrong Missy" that premiered on Netflix in 2020. Warning: The quiz includes plot spoilers. Good luck!
Average, 10 Qns, Triviaballer, Jul 08 20
Average
Triviaballer gold member
Jul 08 20
201 plays
5.
  I Love the Power Glove: "The Wizard"   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
1989 was a magical year for video gaming. The Sega Genesis made its debut and a video game themed movie called "The Wizard" hit the theaters in December of 1989. See what you know about Jimmy, Lucas, Nintendo and the quest to reach California.
Average, 10 Qns, Eebs, Feb 19 08
Average
Eebs
260 plays
6.
  'Windfall' (2022)    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz about the 2022 movie 'Windfall.' I hope those that have watched it will enjoy the quiz. Spoiler alert: this quiz is basically a précis of the whole story!
Average, 15 Qns, heatherlois, Nov 15 22
Average
heatherlois gold member
Nov 15 22
38 plays
7.
  Wild Child    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the movie "Wild Child" starring Emma Roberts and Alex Pettyfer.
Average, 10 Qns, Scatty_Dollie, Nov 24 08
Average
Scatty_Dollie
928 plays
8.
  World War Z    
Multiple Choice
 15 Qns
Fun movie, but nothing like the book. Enjoy the quiz!
Average, 15 Qns, Bheth, Aug 01 14
Average
Bheth
272 plays
9.
  "The Witch": A New England Folktale    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Witch" is the standout debut film from acclaimed director Robert Eggers. The film attracted rave reviews for its acting, script, and historical accuracy. This quiz will test your memory of its plot.
Average, 10 Qns, Daaanieeel, Apr 26 22
Average
Daaanieeel
Apr 26 22
96 plays
10.
  The Witches of Eastwick    
Multiple Choice
 10 Qns
There are two reasons why I created this quiz: this is my favourite film and there are no other quizzes on this film so I thought I'd be the first. Enjoy and have fun.
Average, 10 Qns, Wezroft, Sep 08 09
Average
Wezroft
397 plays
trivia question Quick Question
What reason does Zia give Eugene to get him to go on their road trip, to find Zia's girl?

From Quiz "Wristcutters: A Love Story"




11.
  Wing and a Prayer Carrierx    
Match Quiz
 10 Qns
This quiz is about matching the characters to the actors that portrayed them in the great WWII movie about the Battle of Midway. In the days just after the attack on Pearl Harbor, the American people are asking "Where is our navy? Why doesn't it fight?"
Average, 10 Qns, Tyger36, Oct 24 22
Average
Tyger36 gold member
Oct 24 22
91 plays
12.
  Wonder Woman   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on Wonder Woman in her 2017 live-action DCEU incarnation.
Average, 10 Qns, bumblebae2_0, Feb 16 18
Average
bumblebae2_0
Feb 16 18
252 plays
13.
  Wish Upon   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This 2017 horror film featuring a 17-year-old girl's unwise wishes asks the question 'how far do you go when you can get what you want?' Good luck!
Tough, 10 Qns, kyleisalive, Mar 17 18
Tough
kyleisalive editor
Mar 17 18
116 plays
14.
  The Wiz   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my all time favorite movie. It was so good. Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, IAmMsWiz, Feb 11 05
Average
IAmMsWiz
1523 plays
15.
  The Wood    
Multiple Choice
 10 Qns
This one of my favorite movies. If you payed attention this quiz should be a breeze.
Average, 10 Qns, datdeal2803, Feb 11 05
Average
datdeal2803
931 plays
16.
  "Wild Wild West": Part 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the second in a line of quizzes based on the 1999 movie starring Will Smith and Kevin Kline. Enjoy!
Average, 10 Qns, rogueduelist89, Sep 17 09
Average
rogueduelist89
211 plays
17.
  Wyatt Earp   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Shouldn't be too hard if you have seen the movie! I wrote this for a friend who always tells me it's better than "Tombstone"!
Tough, 10 Qns, sandro442, Jun 09 19
Tough
sandro442
Jun 09 19
343 plays
18.
  Wolf Creek    
Multiple Choice
 15 Qns
Three backpackers go on a road trip and meet a terrifying man. "How can you be found when no one knows your missing?"
Tough, 15 Qns, jay17, Jun 17 08
Tough
jay17
298 plays
19.
  The Wrong Man    
Multiple Choice
 10 Qns
Director, Alfred Hitchcock introduces this movie in the style of his TV series, where he walks out and talks to the audience. In this case, he wants the audience to know that this is a true story about a man wrongfully accused of robbery.
Average, 10 Qns, mariannafunk, Oct 26 18
Average
mariannafunk
Oct 26 18
348 plays
20.
  Wrath of the Titans    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the movie "Wrath of the Titans" (2012). Have fun and do your best!
Average, 10 Qns, jackosborn18, Jul 11 13
Average
jackosborn18
163 plays
21.
  Wimbledon    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your knowledge about the 2004 movie starring Kirsten Dunst and Paul Bettany. There are also some questions about the production of the movie.
Average, 10 Qns, Fi B, Jul 01 05
Average
Fi B
603 plays
22.
  "The Wizard" 1989 Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the 1989 movie "The Wizard". How well do you know this film about video games and family drama?
Average, 10 Qns, TriviaBuff1980, Dec 06 21
Average
TriviaBuff1980
Dec 06 21
98 plays
23.
  "World War Z", Part 2    
Multiple Choice
 15 Qns
Here is the second half of my "World War Z" quiz.
Tough, 15 Qns, Bheth, Aug 26 14
Tough
Bheth
156 plays
24.
  Wild Wild West    
Multiple Choice
 10 Qns
Quiz on the film 'Wild Wild West'.
Average, 10 Qns, LAW1998, Oct 30 12
Average
LAW1998
257 plays
25.
  The Woman in the Window    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the 2021 suspenseful thriller starring Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie and Julianne Moore. There are spoilers.
Average, 10 Qns, ramonesrule, Oct 11 21
Average
ramonesrule gold member
Oct 11 21
94 plays
26.
  "Woman of the Year" - A Tracy-Hepburn Classic    
Multiple Choice
 10 Qns
Recently, as a part of its 'Essentials' series, Turner Classic Movies included the 1942 Tracy-Hepburn film "Woman of the Year". I hope you will like the questions about this great film as much as I enjoyed watching it.
Average, 10 Qns, cmstrong, Sep 01 08
Average
cmstrong
253 plays
27.
  Winnie the Pooh (2011)    
Multiple Choice
 10 Qns
Disney's "Winnie the Pooh" was the fifth movie about Winnie the Pooh to be released.
Tough, 10 Qns, pennie1478, Jun 19 19
Tough
pennie1478 gold member
Jun 19 19
148 plays
28.
  Showdown with "The Wrestler"    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a fun quiz on the thrilling 2008 movie, "The Wrestler". Good luck!
Average, 10 Qns, CAGuy0206, Sep 02 11
Average
CAGuy0206
154 plays
29.
  There Are Rats In the Basement!    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the 2003 horror movie "Willard". Mainly multiple choice questions, however there are some fill in the blank and true/false/yes/no questions. Some deal with behind-the-scenes details.
Average, 10 Qns, REfan76, Feb 11 05
Average
REfan76
204 plays
30.
  The Wraith    
Multiple Choice
 10 Qns
If you are a fan of the 1986 movie "The Wraith" like I am then this is the quiz for you.
Average, 10 Qns, Squeaky50, Oct 20 11
Average
Squeaky50
158 plays
31.
  "Wild Wild West": #1    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the 1999 movie "Wild Wild West", with Will Smith and Kevin Kline. This seems to be the first quiz of its kind, so please enjoy.
Tough, 10 Qns, rogueduelist89, Sep 28 09
Tough
rogueduelist89
396 plays
32.
  The Woodsman    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the 2004 movie about child predators.
Average, 10 Qns, neigh101, Dec 08 12
Average
neigh101
111 plays
33.
  Wristcutters: A Love Story    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz of the cult hit "WristCutters: A Love Story". "An Offbeat Comedy, A Love Story, A Road Movie - But Everybody's Dead!"
Average, 10 Qns, NeonGore, Jul 12 09
Average
NeonGore
166 plays
34.
  Woman On Top    
Multiple Choice
 20 Qns
I just saw this silly movie, and though the movie wasn't particularly good (I seem to be finding a bunch of stinkers lately), I thought I'd make a quiz for it. Enjoy!
Average, 20 Qns, rj211, Feb 11 05
Average
rj211 gold member
229 plays
35.
  Winning London    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the new Mary-Kate and Ashley Olsen movie 'Winning London'. Have fun!
Average, 10 Qns, Friends_Rules88, Feb 11 05
Average
Friends_Rules88
974 plays
36.
  The Wild Thornberrys Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
Have you seen "The Wild Thornberrys Movie"? If you have, then take my quiz.
Average, 10 Qns, Ally316, May 04 06
Average
Ally316
377 plays
37.
  Wild at Heart    
Multiple Choice
 10 Qns
"Wild At Heart" is one of David Lynch's most underrated films. I couldn't believe it didn't have any quizzes. So, I made one. Enjoy.
Difficult, 10 Qns, agentcooper1, Sep 28 07
Difficult
agentcooper1
225 plays
38.
  Wicker Park    
Multiple Choice
 10 Qns
"Wicker Park" is a fabulous movie starring Josh Hartnett, Diane Kruger, Rose Byrne and Matthew Lillard. Enjoy my quiz!
Average, 10 Qns, supagal57, Jul 10 06
Average
supagal57
251 plays
39.
  Wrongfully Accused    
Multiple Choice
 20 Qns
If you haven't seen the movie 'Wrongfully Accused', see it first, have a blast, and come back. You'll probably find it in a Blockbuster Video somewhere. The quiz itself isn't too hard but you have some tough questions, too.
Tough, 20 Qns, ActionMan, Feb 11 05
Tough
ActionMan
410 plays
40.
  Wing Commander: The Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
Based on the series of computer games.
Average, 10 Qns, asim_solar, Feb 11 05
Average
asim_solar
223 plays
41.
  The Winter Guest    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about one of the most beautiful and underrated films I have ever seen, "The Winter Guest".
Average, 10 Qns, xceltickissesx, Mar 27 11
Average
xceltickissesx
141 plays
42.
  The Women    
Multiple Choice
 10 Qns
The outstanding actresses make this one of the best films ever made! The questions may not all be about the movie, some may be about the actresses in the movie.
Average, 10 Qns, shelpu, Nov 23 08
Average
shelpu
456 plays
43.
  The Worst Witch    
Multiple Choice
 10 Qns
One of my favorite films from the 80's, see how much you remember.
Average, 10 Qns, lollipop21, Feb 11 05
Average
lollipop21
550 plays
44.
  Wild America    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some questions based on the plot of the movie 'Wild America'.
Average, 10 Qns, missa32189, Feb 11 05
Average
missa32189
388 plays
45.
  Wizards    
Multiple Choice
 10 Qns
Ten questions about this fantasy-inspired 1977 movie, animated by Ralph Bakshi.
Tough, 10 Qns, GeddyRulz, Feb 11 05
Tough
GeddyRulz
176 plays
46.
  Wisegirls    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the movie "Wisegirls" released on October 19, 2002. Only take the quiz if you have seen the movie, or don't plan to, because it spoils the end, the plot, etc.
Average, 10 Qns, rainbowbutterfly, Feb 11 05
Average
rainbowbutterfly
172 plays
47.
  Wonder Boys    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz on the critically acclaimed 2000 film 'Wonder Boys'. Good luck! :)
Tough, 10 Qns, no_1_gracie, Feb 11 05
Tough
no_1_gracie
872 plays

Wi - Wz Movies Trivia Questions

1. Where was the 2022 movie 'Windfall' set?

From Quiz
'Windfall' (2022)

Answer: California

Windfall was set in California in the US. The movie was shot in its entirety at one location - 2196 Grand Avenue, Ojai, California. The property is a 3 bedroom hacienda which sits on a picturesque 21 acres of land and has views of the majestic Topa Topa mountains. The home was sold in 2014 for US3.6 million. The reason director, Charlie McDowell, shot the film in this location is that Ojai is actually McDowell's hometown. Because the movie was designed to be shot in one location, and has the sum total of four cast members, it was able to be filmed during the Covid pandemic without having much of an impact on the cast, the crew or anyone else.

2. The film focuses on a troubled young boy who has been put in an institution by his mother and stepfather. What is the boy's name?

From Quiz "The Wizard" 1989 Movie

Answer: Jimmy Woods

Jimmy was deeply affected by a traumatic event. He is now withdrawn and acts strangely. He carries around a lunchbox, and doesn't speak except for a single word. His parents decide to put him in an institution because he ran off.

3. At the start of the movie, what holiday is approaching?

From Quiz The Woman in the Window

Answer: Halloween

The main character Anna Fox is inside her house in New York looking out her window and watching a moving truck across the street. She is talking on the phone to her husband and daughter, reminding them that Halloween is approaching. She is also commenting on the new people moving in.

4. Near the beginning of the movie, a baby disappears. What is his name?

From Quiz "The Witch": A New England Folktale

Answer: Samuel

"The Witch" begins with a court scene, in which William (Ralph Ineson), his wife Katherine (Kate Dickie), and children Thomasin (Anya Taylor-Joy), Caleb (Harvey Scrimshaw), and twins Mercy and Jonas (Ellie Grainger and Lucas Dawson) are banished from their puritan community due to religious disagreements. The family establish their new home on a farm on the edge of some ominous woodlands, and another child, Samuel is born. Samuel vanishes while Thomasin is covering her eyes in a game of peekaboo, leading to family panic. In a gritty scene, a witch is then shown making a flying ointment from Samuel's remains.

5. "The Wrong Missy" was a Happy Madison Productions movie. Not surprisingly, what good friend and colleague of Adam Sandler starred in the film as Tim Morris?

From Quiz The Wrong Missy

Answer: David Spade

Known for numerous comedy films, Happy Madison Productions was founded in 1999 and "The Wrong Missy" was its 44th movie. David Spade was born in the USA in 1964 and some of his other popular films include "Tommy Boy", "Black Sheep", "Joe Dirt" and "Grown Ups". In addition to David Spade, "The Wrong Missy" also featured the talents of Lauren Lapkus as the first Missy (Melissa), Molly Sims as the second Missy, Geoff Pierson as Jack Winstone and Jackie Sandler as Jess the 'Barracuda'.

6. Which actor from "Monty Python" narrated "Winnie the Pooh"?

From Quiz Winnie the Pooh (2011)

Answer: John Cleese

This was not John Cleese's first foray into Disney. Previously, John Cleese was the narrator for several episodes of the TV series, "Mickey Mouse Works" in 1999.

7. What type of device is capable of making wishes in the film?

From Quiz Wish Upon

Answer: Music box

The movie follows Clare, a teenage girl whose life is rather normal though she still has nightmares of her mother's suicide, an event she had the tragedy of witnessing when she was a young girl. Clare heads to school to find her father very awkwardly dumpster diving across the road and, in her embarrassment, she sends him away to another dumpster. He chooses the trash outside a creepy cemetery, as you do, and it's because of this that he finds an ornate music box that he decides to give to Clare as a gift. Bad idea.

8. Who portrayed Wonder Woman in this movie?

From Quiz Wonder Woman

Answer: Gal Gadot

Gal Gadot, an Israeli actress, was the best choice for Diana Prince, with a few other ladies trying to take on the role. She initially hesitated to do it, but she signed up after telling her daughter about it. She wanted to be a good role model for her daughter. After the movie, many other girls have made Wonder Woman a big part of their lives.

9. David (Richard Arlen) and Jack (Charles Rogers) both competed for the love of Sylvia (Jobyna Ralston). Whom did Sylvia prefer?

From Quiz Wings

Answer: David

Sylvia Lewis was the local beauty in the small town where David and Jack lived. She prefered David (his money might have been a factor), but Jack thought he was her favorite. David knew the truth though. When Jack ended up with a picture locket that Sylvia had planned to give to David, she told David that she felt sorry for Jack but that he (David) was the one for her. Later when Jack showed the locket to David, the picture fell out, and David noticed that Sylvia had written a note to him on the back. Rather than give the picture back to Jack (and let him see the note), David tore it up.

10. In Jerusalem, what gives Gerry a vital clue about the infection?

From Quiz "World War Z", Part 2

Answer: He sees the zombies pass by a feeble old man and a bald boy.

Gerry realizes that the zombies are not interested in eating diseased animals. The infirm old man was diseased, and the boy was probably bald from chemotherapy. However, most predators in the real world, both those acting singly and social predators (those acting in a group), routinely target diseased, injured, very old, and very young animals because they are easier to catch. Transference of diseases and especially parasites from prey to predator is common.

11. Who wrote the novel upon which the movie is loosely based?

From Quiz World War Z

Answer: Max Brooks

Max Brooks also wrote "The Zombie Survival Guide", a must-have for anyone's zombie-apocalypse library. Leonardo DiCaprio also wanted the rights to the book, and his production company, Appian Way, fought it out with Brad Pitt's Plan B Entertainment. Brad won the rights in 2007. The original budget was $125 million, but the film ended up costing $190 million to complete. Even so, Paramount announced in June 2013 that there would be a sequel.

12. What is the name of the son of Perseus?

From Quiz Wrath of the Titans

Answer: Helios

At the beginning of the film we find that Persues's wife had died and he also has a son. We quickly learn that Perseus deeply loves his son whom he named "Helios". Helios drives Perseus to fight for what is right.

13. What are the surnames of the two male stars in the film?

From Quiz Wild Wild West

Answer: Smith and Kline

'Wild Wild West' is an American film distributed by Warner Bros. Pictures. Will Smith has also been in many other films and television programmes, including 'Men In Black' and 'Fresh Prince of Bel-Air'. Kevin Kline has won an Academy Award for his role in the comedy 'A Fish Called Wanda'.

14. What's across the street from Walter's apartment?

From Quiz The Woodsman

Answer: an elementary school

Walter explains to Carlos that the reason he is living here is because it's the only landlord who would take his money. He often watches the children from the window.

15. Wyatt Earp's father is a strict family man. He often says "Nothing is stronger than what?"

From Quiz Wyatt Earp

Answer: blood

Wyatt later relates this to the brother's wives who dislike Wyatt because he doesn't value their opinions.

16. What was the name of Randy's daughter?

From Quiz Showdown with "The Wrestler"

Answer: Stephanie

Randy was a wrestler who had an estranged relationship with his daughter, Stephanie. He went to see her one day but Stephanie wanted nothing to do with him. She informed him that she had to go to school and wanted him to leave her alone.

17. In what part of the world is "The Winter Guest" set?

From Quiz The Winter Guest

Answer: Scotland

Set in Elie, Fife, Scotland, the 1997 film does not have the traditional "beginning, middle and end" plot, but instead concentrates on the interactions between four couples on one bitterly cold winter day: two elderly ladies (Chloe and Lily), two young boys bunking off school (Tom and Sam), an argumentative mother and daughter (Elspeth and Frances) and two teenagers (Nita and Alex).

18. What is the first way Kostya tries to kill himself?

From Quiz Wristcutters: A Love Story

Answer: He tries to hang himself with a jump rope.

When Kostya is a young boy, he tries to hang himself with his jump rope because he says he is on "The better team to lose". He loses at a big soccer game, and he believes it is all his fault. A few years later he overdoses. It's said that it was in his blood, because the rest of his family have killed themselves aswell.

19. What is the name of the boy in the Daytona at the beginning of the movie?

From Quiz The Wraith

Answer: George

George's Daytona could have beaten Packard's Corvette, had Packard not tried to skid him off the road. Every car in the movie has turbo interceptors, which make them great for racing. George is the first victim of Packard's gang. George is a sweet young adult who, just like the rest of the cast, is scared of Packard. George looks like a charming young man.

20. In the first scene of the movie, the subtitle describes the setting of the movie. What state does the subtitle say?

From Quiz "Wild Wild West": #1

Answer: Louisiana

The movie is set four years after the end of the Civil War, and the beginning scene is set in the state of Louisiana in the dead of night. A crazed man, wearing a thick metallic collar, is running away from a giant flying sawblade, muttering ravings about a plot to destroy the United States government. But before he finds help, the blade slices his head off. A few seconds later, an old, former Confederate soldier walks up to the doctor's body, pries the sawblade out of his neck while muttering the ironic musing, "And they say you scientists are supposed to be smart."

21. Who plays Poppy Moore?

From Quiz Wild Child

Answer: Emma Roberts

Poppy is a rebellious, feisty American teenager. But when she gets sent to Abbey Mount School in England she reforms, changes and conforms to the proper way of acting at that school. Emma Roberts also stars in "Hotel for Dogs" and "Nancy Drew". She is also the niece of Julia Roberts. Right at the very beginning of the movie Emma is wearing a wig, because her natural hair colour is brown but she had to have blonde hair at the beginning of the movie.

22. At the beginning of the movie, Corey Woods (Fred Savage) is considering running away. What state are he and his half-brother, Jimmy, from?

From Quiz I Love the Power Glove: "The Wizard"

Answer: Utah

Corey lives with his brother, Nick (Christian Slater) and father, Sam (Beau Bridges). His half-brother, Jimmy (Luke Edwards), has been put into a facility for traumatized children. Corey decides he wants to run away to California, smuggles Jimmy out of the facility, and the road trip is underway!

23. What was the name of Jack "Eraserhead" Nance's character in "Wild at Heart"?

From Quiz Wild at Heart

Answer: O.O. Spool

O.O. Spool (played by Nance) was sitting outside, with the rest of Bobby Peru's cronies outside the motel in Big Tuna. He relayed a short and confusing tale about his dog to Sailor and Lula. "My dog is always with me", he told them at the end of the story. Then he barked at them which seemed to startle and confuse the couple even more.

24. Who plays Christopher Emmanuel 'Manny' Balestrero?

From Quiz The Wrong Man

Answer: Henry Fonda

The part of Manny, played by Henry Fonda, is a role well-suited for him, as his real personality shown through in the character. Henry Fonda played a lot of strong but unassuming, silent types with honesty, stamina, and courage, such as his character in "Grapes of Wrath".

25. What are the names of the three backpackers headed for Wolf Creek?

From Quiz Wolf Creek

Answer: Liz, Kristy and Ben

Ben is played by Australian actor Nathan Phillips, who has been in several TV shows, and a few Australian films. He was in the recent blockbuster, "Snakes on a Plane" with Samuel L. Jackson. Cassandra Magrath, who has also been in many TV shows in Australia, plays her character in "Wolf Creek", Liz, as being British, as does Kestie Morassi, despite both actresses being Australian. Kestie, who plays Kristy Earl in the film, has been in numerous films, including "Darkness Falls" (2003) and "The Illustrated Family Doctor" in 2005. She also has been in TV shows, such as "The Secret Life of Us" and was in an episode of "Neighbours" in 1996.

26. What is Matthew's occupation?

From Quiz Wicker Park

Answer: Advertising Executive

He is an advertising executive in Chicago. Matthew (played by Josh Hartnett) likes photography as a hobby. You can view all the beautiful pictures he took above his bed. Matt even gets a job offer to do photography in New York from a friend.

27. There was something very unusual about this film, what was it?

From Quiz The Women

Answer: the cast was entirely female

"The Women" is the only film with an all female cast. "Lawrence of Arabia" is the only film with an all male cast.

28. What country is the main character, Peter Colt, from?

From Quiz Wimbledon

Answer: England

He is an ageing tennis player out for one last hurrah at the Wimbledon Grand Slam. Peter Colt is played by Paul Bettany.

29. Who gives Eliza the power to talk to animals?

From Quiz The Wild Thornberrys Movie

Answer: Shaman Mnyanmbo

Eiza got the power to talk to animals after she freed a warthog from a trap. The warthog was really a Shaman, and he gave her the ability to talk to animals.

30. Where did Mike move from?

From Quiz The Wood

Answer: Winston-Salem

In 1986 Mike, his little brother and mother moved from Winston-Salem North Carolina to Inglewood. We find this out when he introduces himself to the class.

This is category 13075
Last Updated Apr 13 2024 5:47 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.