FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Rimes LeAnn Quizzes, Trivia and Puzzles
Rimes LeAnn Quizzes, Trivia

LeAnn Rimes Trivia

LeAnn Rimes Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S

Fun Trivia
3 LeAnn Rimes quizzes and 35 LeAnn Rimes trivia questions.
1.
  LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz on Leann Rimes' album 'Twisted Angel'. I think her songs are very inspiring, so that's why this quiz was created. All you need to do is fill in the blank of the lyric written. Enjoy!
Average, 15 Qns, Eema-U, Apr 06 03
Average
Eema-U
611 plays
2.
  LeAnn Rimes Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
This is for all of the LeAnn Rimes fans out there. If you are a true fan, then this should be easy, right? Good luck!
Tough, 10 Qns, littlebabygirl2001, Apr 06 03
Tough
littlebabygirl2001
1314 plays
3.
  LeAnn Rimes Mania    
Multiple Choice
 10 Qns
If you are a true LeAnn Rimes nut like I am, you will have no trouble with this!
Tough, 10 Qns, BMWnut03, May 15 03
Tough
BMWnut03
984 plays
Related Topics
  Country Music [Music] (406 quizzes)


LeAnn Rimes Trivia Questions

1. What LeAnn Rimes song was penned by Diane Warren and was the first of LeAnn's songs to be played on pop radio stations?

From Quiz
LeAnn Rimes Mania

Answer: "How Do I Live"

Did you know that many of LeAnn's songs were actually written by Diane Warren? "Blue" was LeAnn's first single, "One Way Ticket(Because I Can)" was LeAnn's first number 1 single, and "Right Kind of Wrong" was one of the four songs that she sang on one of her more recent efforts- the "Coyote Ugly" Soundtrack.

2. 'I want to review my kisses on every ____ of your body.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: inch

This is part of the song 'Review My Kisses.' 'I want to review my kisses on every inch of your body. I want to reveal my secrets that only you should know.'

3. 'I'm gonna buy a one way ticket on a westbound train...'?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: And see how far I can go

This song was a huge hit for LeAnn. This song was a single from her album 'Blue'.

4. In which movie did LeAnn sing four songs?

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: "Coyote Ugly"

LeAnn actually made a cameo appearance in this movie, and many of the songs she has released, including several of the movie songs from "Coyote Ugly", were written by esteemed writer Diane Warren. She did star in "Holiday in Your Heart", based on her life, but the songs in this movie were previously released songs. "Titanic" starred Kate Winslet and Leonardo DiCaprio with no LeAnn songs, and "Pretty Woman" starred Richard Gere and Julia Roberts and also had no LeAnn songs in it.

5. 'It's a sign of life to be so ______. You jump and it feels like you're falling.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: confused

This is part of the song 'Sign Of Life.' LeAnn Rimes won two grammy awards for her first album, "Blue".

6. What was LeAnn's first single?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: 'Blue'

LeAnn's hit single 'Blue', was originally supposed to be recorded by Patsy Cline. However, upon Patsy's death, the song literally sat in the recording studio's vault. When LeAnn sings this song, she sounds so much like Patsy, that this song makes the perfect tribute song.

7. 'See ya round, gotta go. Sayonara, adios. Arrivederci. Au revoir, auf Wiedersehen, Ciao bella, never change. Oh mercy mercy. Don't make me cry. I got ......'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: trouble with goodbye

This is the chorus of 'Trouble With Goodbye.' "Twisted Angel" is LeAnn's sixth album.

8. Which artist did she perform the song 'Written In The Stars' with?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: Elton John

In 1999, LeAnn was given the opportunity to perform 'Written In The Stars' with famed entertainer Elton John. 'Written In The Stars' is from John's 'Aida' album. John and Rimes performed this song at the 'People's Choice Awards'. They received a standing ovation for the deut.

9. What are the names of LeAnn's parents?

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: Belinda and Wilbur

LeAnn's father helped to produce many of her albums, and her mother was/is the president of her fan club 'RimesTimes'. Her parents recently divorced and her mother remarried.

10. 'You made me find my dreams. You made me find my love. You made me find myself ......'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: thank you thank you

This is at the end of the song 'You Made Me Find Myself.' LeAnn Rimes writes her own songs and in her thank yous she always makes sure that she thanks family and friends for their love and support.

11. LeAnn's father, Wilbur, produced an album for his daughter on an independent label. What is the name of that album?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: 'All That'

Wilbur Rimes produced LeAnn's very first album when she was just eleven years old. The album entitled "All That", was produced under the independent label of, Nor Va Jak. LeAnn's musical influences are: Patsy Cline, Barbara Steisand, Reba McEntire, Tim McGraw, Bryan White, and Hal Ketchum. Her parents, according to LeAnn, have been her biggest influence. They have helped to keep her feet planted firmly on the ground.

12. Finish the lyrics: "Honestly, honestly there's ........ that you can't hide from me."

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: "trouble in your heart"

This is from a song called "Honestly" from her Curb debut album, "Blue". The song was never released, although many believe it should have been.

13. 'They all think they know her but no one really knows that she goes a little _____ sometimes.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: crazy

This is part of the chorus of 'Wound Up'. 'Little Carrie Ann what a beautiful girl from the moment she was born she was always perfect. Whole town said "Why can't you be more like her?"'

14. In which city and state was LeAnn born in?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: Jackson, Mississippi

LeAnn was born on August 28, 1982. She was born in Jackson, Mississippi, and when she was seven years old, her parents moved to Garland, Texas.

15. What Debby Boone song did LeAnn remake and what album was it on?

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: "You Light Up My Life"/"You Light Up My Life: Inspirational Songs"

Many people criticized LeAnn for having remade this song because it had been so overplayed and popular in the 1970's when Boone released it for the first time.

16. 'Right here ____ ____ ____ is the safest place, the safest place.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: in your arms

'I wanna be strong but I don't want to be alone tonight. I wanna believe that I can save the world and make it right, but I'm only human, and you've got a heros face. Right here in your arms is the safest place, the safest place.' This song is called 'The Safest Place'.

17. When LeAnn was five, she performed in a talent contest. What is the name of the song that she performed?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: 'Getting To Know You'

When this talented young woman was five years old, she performed in a talent contest at the Mississippi State Fair. LeAnn performed 'Getting To Know You', and with her wonderful voice, she took home first prize.

18. 'I see an endless road. I feel the restless wind. I've lost the fear inside cause I've got no choice but to ____ ____ ____.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: live or die

This song is called 'Suddenly'. 'Suddenly you're in this fight alone. Steppin' out into the great unknown and the nights the hardest time. When the doubts run through your mind, cause suddenly you find yourself alone. Suddenly you find yourself.' This is the second released song off this album.

19. What is the name of the song, that Trisha Yearwood and LeAnn Rimes have in common?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: 'How Do I Live (Without You)'

While both women have recorded 'How Do I Live (Without You)', Trisha's version was used in the hit movie 'Con Air'. 'Con Air', starring Nicholas Cage, was released on June 17, 1997. Cage portrayed good guy Cameron Poe, who as luck has it, happens to be in the wrong place and the wrong time.

20. What was the name of LeAnn's character on the soap opera in which she apeared?

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: Madison

LeAnn's character "Madison" was a runaway that stayed with the Bradys for a while after Eric found her at the cafe. She later went back to her hometown to live temporarily with her church's minister and his wife.

21. 'Damn you, you're pullin' and I'm pushin'. I'm wrestlin' with, I toss and twist, till finally I give in, ____.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: damn

This part of the chorus of 'Damn.' 'Damn, I hate the way you know me and Damn, you kill me when you hold me. Like I'm your world, like this wont hurt, like a favourite curse hittin' every nerve. Damn Im fightin' and Im losin' and Damn you, you're pullin' and Im pushin'. I'm wrestlin with, I toss and twist, till finally I give in, Damn.'

22. What legendary country singer did she sing a duet with on her album 'Blue'?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: Eddie Arnold

Eddie and LeAnn performed 'Cattle Call'. That was a spectacular piece, that showed both sides of the 'old style' country and the 'new style' country music. LeAnn has proven that she can sing no matter what the song.

23. What is the month, date, and year of LeAnn's birth?

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: August 28, 1982

LeAnn's mother said that after having waited so long to have a child, LeAnn was "like a miracle" to her. She also proclaimed that she had feelings that her little girl was special from the very first time she laid eyes on her---but then, she may have been a little biased!

24. 'Love is an army, waiting for ____.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: me

This song is called 'Love Is An Army'. 'Love is an army, waiting for me. Waiting for this girl. If I could only stretch my arms around you I'd suddenly see There aint nothin' wrong with me.'

25. Who was the original singer of LeAnn's song "Cowboy's Sweetheart" in which her yodelling skills are tested and proven to the max?

From Quiz LeAnn Rimes Mania

Answer: Patsy Montana

The song appeared on both her debut album "All That" and her second release, "Unchained Melody/The Early Years". LeAnn really showed off her powerful pipes with this song. And they thought she could yodel when she sang "Blue"...she really showed them with this number!

26. 'You opened up my world to _____, so nice. Feels so good my body liquefies.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: paradise

This is part of the song 'Tic Toc'. LeAnn Rimes sang a song in the movie "Coyote Ugly", called "Can't Fight The Moonlight" which was the 2001 number one single in Australia.

27. According to LeAnn, what is her most treasured Christmas gift?

From Quiz LeAnn Rimes Trivia

Answer: A ruby and diamond ring, given to her by her Godparents

According to the Official LeAnn Rimes website, her most treasured gift, a ruby and diamond ring, was given to her by her Godparents. Thanks for taking this quiz, I hope that you enjoyed it!

28. 'Baby shame on you if you fooled me once, shame on ___ if you fooled me twice.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: me

This is from the first released single, 'Life Goes On.' 'Baby shame on you if you fooled me once, shame on me if you fooled me twice. You've been a pretty hard case to crack. I shoud've known better but I didn't and I can't go back.'

29. 'Yeah I'm a twisted angel, flying wild and free. Yeah I'm a twisted angel, flying to heaven on a _____ _____.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: broken wing

This is the chorus of 'Twisted Angel', which is also the name of the album. LeAnn released her first album, "Blue" in 1996, and her second, "Unchained Melody" a year later.

30. 'And every time I turn around I hear your voice, and it keeps on _____.'

From Quiz LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics

Answer: calling

This is part of the chorus of 'No Way Out'. 'I try to run but I keep on falling and every time I turn around I hear your voice and it keeps on calling. Im bound. There's no way out. No way out.'

This is category 8200
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.