FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about LeAnn Rimes Trivia
Quiz about LeAnn Rimes Trivia

LeAnn Rimes Trivia Trivia Quiz


This is for all of the LeAnn Rimes fans out there. If you are a true fan, then this should be easy, right? Good luck!

A multiple-choice quiz by littlebabygirl2001. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. LeAnn Rimes

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
85,418
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1314
Last 3 plays: Guest 107 (10/10), Guest 69 (8/10), Guest 108 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'I'm gonna buy a one way ticket on a westbound train...'? Hint


Question 2 of 10
2. What was LeAnn's first single? Hint


Question 3 of 10
3. Which artist did she perform the song 'Written In The Stars' with?

Answer: (Two words. First and last names are a must. Choose from either Elton John or Michael Bolton)
Question 4 of 10
4. LeAnn's father, Wilbur, produced an album for his daughter on an independent label. What is the name of that album? Hint


Question 5 of 10
5. In which city and state was LeAnn born in? Hint


Question 6 of 10
6. When LeAnn was five, she performed in a talent contest. What is the name of the song that she performed? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the song, that Trisha Yearwood and LeAnn Rimes have in common? Hint


Question 8 of 10
8. What legendary country singer did she sing a duet with on her album 'Blue'?

Answer: (Two Words. First and Last names are required. Choose from either: Eddie Arnold or Buck Owens)
Question 9 of 10
9. Yes or No: This statement was made my LeAnn: 'I don't let it all go to my head," she comments. "It could all disappear overnight. So I keep reminding myself of that and how hard I've worked to get here'?


Question 10 of 10
10. According to LeAnn, what is her most treasured Christmas gift? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 107: 10/10
Jan 19 2024 : Guest 69: 8/10
Jan 17 2024 : Guest 108: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I'm gonna buy a one way ticket on a westbound train...'?

Answer: And see how far I can go

This song was a huge hit for LeAnn. This song was a single from her album 'Blue'.
2. What was LeAnn's first single?

Answer: 'Blue'

LeAnn's hit single 'Blue', was originally supposed to be recorded by Patsy Cline. However, upon Patsy's death, the song literally sat in the recording studio's vault. When LeAnn sings this song, she sounds so much like Patsy, that this song makes the perfect tribute song.
3. Which artist did she perform the song 'Written In The Stars' with?

Answer: Elton John

In 1999, LeAnn was given the opportunity to perform 'Written In The Stars' with famed entertainer Elton John. 'Written In The Stars' is from John's 'Aida' album. John and Rimes performed this song at the 'People's Choice Awards'. They received a standing ovation for the deut.
4. LeAnn's father, Wilbur, produced an album for his daughter on an independent label. What is the name of that album?

Answer: 'All That'

Wilbur Rimes produced LeAnn's very first album when she was just eleven years old. The album entitled "All That", was produced under the independent label of, Nor Va Jak. LeAnn's musical influences are: Patsy Cline, Barbara Steisand, Reba McEntire, Tim McGraw, Bryan White, and Hal Ketchum. Her parents, according to LeAnn, have been her biggest influence. They have helped to keep her feet planted firmly on the ground.
5. In which city and state was LeAnn born in?

Answer: Jackson, Mississippi

LeAnn was born on August 28, 1982. She was born in Jackson, Mississippi, and when she was seven years old, her parents moved to Garland, Texas.
6. When LeAnn was five, she performed in a talent contest. What is the name of the song that she performed?

Answer: 'Getting To Know You'

When this talented young woman was five years old, she performed in a talent contest at the Mississippi State Fair. LeAnn performed 'Getting To Know You', and with her wonderful voice, she took home first prize.
7. What is the name of the song, that Trisha Yearwood and LeAnn Rimes have in common?

Answer: 'How Do I Live (Without You)'

While both women have recorded 'How Do I Live (Without You)', Trisha's version was used in the hit movie 'Con Air'. 'Con Air', starring Nicholas Cage, was released on June 17, 1997. Cage portrayed good guy Cameron Poe, who as luck has it, happens to be in the wrong place and the wrong time.
8. What legendary country singer did she sing a duet with on her album 'Blue'?

Answer: Eddie Arnold

Eddie and LeAnn performed 'Cattle Call'. That was a spectacular piece, that showed both sides of the 'old style' country and the 'new style' country music. LeAnn has proven that she can sing no matter what the song.
9. Yes or No: This statement was made my LeAnn: 'I don't let it all go to my head," she comments. "It could all disappear overnight. So I keep reminding myself of that and how hard I've worked to get here'?

Answer: Yes

LeAnn made that statement in an interview with 'Country Weekly' Magazine in 2000. LeAnn always gives credit for her success and happiness to her parents. It is very obivous that she adores them. This direct quote can be found at www.leann-rimes.com.
10. According to LeAnn, what is her most treasured Christmas gift?

Answer: A ruby and diamond ring, given to her by her Godparents

According to the Official LeAnn Rimes website, her most treasured gift, a ruby and diamond ring, was given to her by her Godparents. Thanks for taking this quiz, I hope that you enjoyed it!
Source: Author littlebabygirl2001

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us