FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Collin Raye Hits
Quiz about Collin Raye Hits

Collin Raye Hits Trivia Quiz


23 of 25 of his singles reached the top 10. 15 of them went to number 1 in the US. See how much you know about this great country singer's songs.

A multiple-choice quiz by funnyx4. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S

Author
funnyx4
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
148,620
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
316
- -
Question 1 of 10
1. What song are these lyrics from "If it all falls apart I will know deep in my heart the only dream that mattered had come true"?

Answer: (Three Words)
Question 2 of 10
2. In "That's My Story", where did he claim to fall asleep? Hint


Question 3 of 10
3. What song are these lyrics from "You saved my heart from being broken apart, You gave your love away."?

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. Which song has these lyrics "Without you baby I'm not me"? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these album titles are not one of his? Hint


Question 6 of 10
6. What are the next words to these lyrics "Did God overlook it what ought have been written The eleventh Commandment ----- --- --------"?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 10
7. What is the second part of the title "I Want You Bad"? Hint


Question 8 of 10
8. "I've shown the clouds how to cover up a clear blue sky" are lyrics from "That was a River"?


Question 9 of 10
9. What song did "Journey" also do?

Answer: (Two Words)
Question 10 of 10
10. What song are these lyrics from "Each time we make love I find complete love without your sweet love what would life be"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these lyrics from "If it all falls apart I will know deep in my heart the only dream that mattered had come true"?

Answer: In This Life

This album went platinum and the single was #1 in 1992. "In This Life" appears on "Love Songs", "In This Life", "Super Hits", "Direct Hits" and "16 Biggest Hits".
2. In "That's My Story", where did he claim to fall asleep?

Answer: hammock in the yard

This song appears on "16 Biggest Hits", "Direct Hits" and "Extremes".
3. What song are these lyrics from "You saved my heart from being broken apart, You gave your love away."?

Answer: The Gift

The next lines to this song are, "And I'm thankful everyday for the gift". This single went #1 in 1997. This song appears on "Love Songs" and "Direct Hits".
4. Which song has these lyrics "Without you baby I'm not me"?

Answer: Little Rock

This single went #1 in 1994. This song appears on "Super Hits", "16 Biggest Hits", "Direct Hits" and "Extremes".
5. Which of these album titles are not one of his?

Answer: Fresh Horses

Garth Brooks released "Fresh Horses" on November 21, 1995.
6. What are the next words to these lyrics "Did God overlook it what ought have been written The eleventh Commandment ----- --- --------"?

Answer: Honor Thy Children

Collin recorded this song to publicize and raise funds for the "Kids Place" organization that deals with America's epidemic of child abuse. This song appears on "The Walls Came Down".
7. What is the second part of the title "I Want You Bad"?

Answer: and that ain't good

This single went to #5. This song appears on "In This Life".
8. "I've shown the clouds how to cover up a clear blue sky" are lyrics from "That was a River"?

Answer: False

These lyrics are from "Big River". This single went #1 in 1993. This song appears on "Super Hits", "In This Life", "Direct Hits", "Love Songs" and "16 Biggest Hits".
9. What song did "Journey" also do?

Answer: Open Arms

This song appears on "Direct Hits". Journey also did this song which appears on the "Escape" album. His version reached #1 and stayed in the charts for over a year.
10. What song are these lyrics from "Each time we make love I find complete love without your sweet love what would life be"?

Answer: Let It Be Me

This song appears on "Love Songs", and "In This Life".
Source: Author funnyx4

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us