FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name The  SleaterKinney Song
Quiz about Name The  SleaterKinney Song

Name The Sleater-Kinney Song Trivia Quiz


Can you name this Sleater-Kinney song? See if you can guess which of my favorite Sleater-Kinney songs these lyrics belong to. They should be pretty easy for any fans of the band.

A multiple-choice quiz by deirdresmom. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S

Author
deirdresmom
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
236,724
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
160
Last 3 plays: Guest 24 (10/10), Guest 1 (3/10), Guest 86 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What song are these lyrics from: "...the lemons grow like tumors they are tiny suns infused with sour..."? Hint


Question 2 of 10
2. Can you name the song these lyrics come from: "...but are we innocent, paragons of good"? Hint


Question 3 of 10
3. Name the song: "...nothing says forever like our very own grave". Hint


Question 4 of 10
4. Which song is this from: "...I'm so good at playing dead, words just don't seem to come out"? Hint


Question 5 of 10
5. Name the song: "...don't tell me your name if you don't want it sung". Hint


Question 6 of 10
6. Do you know which song these lyrics come from: "...they want dignify, analyze and terrify you"? Hint


Question 7 of 10
7. What song is this from: "...your words are sticky stupid running down my leg"? Hint


Question 8 of 10
8. Can you name this song: "...I'm sick of this brave new world"? Hint


Question 9 of 10
9. What song is this: "...it's on my wall it's in my head, memorize it till I'm dead"? Hint


Question 10 of 10
10. What song is this from: "...you're as reckless as wind, and I couldn't predict just the way this would end"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 29 2024 : Guest 24: 10/10
May 09 2024 : Guest 1: 3/10
Apr 24 2024 : Guest 86: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these lyrics from: "...the lemons grow like tumors they are tiny suns infused with sour..."?

Answer: Jumpers

This is my favorite song from their 2005 release "The Woods".
2. Can you name the song these lyrics come from: "...but are we innocent, paragons of good"?

Answer: Combat Rock

I love this one from "One Beat", released in 2002.
3. Name the song: "...nothing says forever like our very own grave".

Answer: Funeral Song

Another one from "One Beat". Sleater-Kinney is: Carrie Brownstein, Corin Tucker, and Janet Weiss.
4. Which song is this from: "...I'm so good at playing dead, words just don't seem to come out"?

Answer: Youth Decay

From "All Hands on the Bad One", releaseed in 2000. This song brings attention to eating disorders in young women.
5. Name the song: "...don't tell me your name if you don't want it sung".

Answer: Turn it On

This is one of my favorites from "Dig Me Out", from 1997.
6. Do you know which song these lyrics come from: "...they want dignify, analyze and terrify you"?

Answer: Call The Doctor

The title track of "Call the Doctor", their 1996 release.
7. What song is this from: "...your words are sticky stupid running down my leg"?

Answer: I'm Not Waiting

This one is also from "Call the Doctor". Sleater-Kinney was formed in Olympia, Washington in 1994.
8. Can you name this song: "...I'm sick of this brave new world"?

Answer: Modern Girl

From "The Woods", which may be their last. The band officially went on hiatus as of summer 2006.
9. What song is this: "...it's on my wall it's in my head, memorize it till I'm dead"?

Answer: I Want to be your Joey Ramone

From "Call the Doctor". It's also on the soundtrack of the '90's indie movie "All Over Me".
10. What song is this from: "...you're as reckless as wind, and I couldn't predict just the way this would end"?

Answer: The Remainder

A good one from "One Beat".
Source: Author deirdresmom

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Statler Brothers Songs Average
2. Suede's in Fashion Average
3. Collin Raye Hits Tough
4. Waxing Lyrical with Jonathan Richman Tough
5. Sloan Lyrics Average

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us