FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about LeAnn Rimes  Twisted Angel Lyrics
Quiz about LeAnn Rimes  Twisted Angel Lyrics

LeAnn Rimes - 'Twisted Angel' Lyrics Quiz


This is a quiz on Leann Rimes' album 'Twisted Angel'. I think her songs are very inspiring, so that's why this quiz was created. All you need to do is fill in the blank of the lyric written. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Eema-U. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. LeAnn Rimes

Author
Eema-U
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,116
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
611
- -
Question 1 of 15
1. 'I want to review my kisses on every ____ of your body.' Hint


Question 2 of 15
2. 'It's a sign of life to be so ______. You jump and it feels like you're falling.' Hint


Question 3 of 15
3. 'See ya round, gotta go. Sayonara, adios. Arrivederci. Au revoir, auf Wiedersehen, Ciao bella, never change. Oh mercy mercy. Don't make me cry. I got ......' Hint


Question 4 of 15
4. 'You made me find my dreams. You made me find my love. You made me find myself ......' Hint


Question 5 of 15
5. 'They all think they know her but no one really knows that she goes a little _____ sometimes.' Hint


Question 6 of 15
6. 'Right here ____
____
____ is the safest place, the safest place.'
Hint


Question 7 of 15
7. 'I see an endless road. I feel the restless wind. I've lost the fear inside cause I've got no choice but to ____
____
____.'
Hint


Question 8 of 15
8. 'Damn you, you're pullin' and I'm pushin'. I'm wrestlin' with, I toss and twist, till finally I give in, ____.' Hint


Question 9 of 15
9. 'Love is an army, waiting for ____.' Hint


Question 10 of 15
10. 'You opened up my world to _____, so nice. Feels so good my body liquefies.' Hint


Question 11 of 15
11. 'Baby shame on you if you fooled me once, shame on ___ if you fooled me twice.' Hint


Question 12 of 15
12. 'Yeah I'm a twisted angel, flying wild and free. Yeah I'm a twisted angel, flying to heaven on a _____
_____.'
Hint


Question 13 of 15
13. 'And every time I turn around I hear your voice, and it keeps on _____.' Hint


Question 14 of 15
14. 'Oh it's a fight and I want to get it ____.' Hint


Question 15 of 15
15. 'I pray to the heavens to try to save ____
____.'
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 107: 15/15
Jan 24 2024 : Guest 148: 4/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I want to review my kisses on every ____ of your body.'

Answer: inch

This is part of the song 'Review My Kisses.' 'I want to review my kisses on every inch of your body. I want to reveal my secrets that only you should know.'
2. 'It's a sign of life to be so ______. You jump and it feels like you're falling.'

Answer: confused

This is part of the song 'Sign Of Life.' LeAnn Rimes won two grammy awards for her first album, "Blue".
3. 'See ya round, gotta go. Sayonara, adios. Arrivederci. Au revoir, auf Wiedersehen, Ciao bella, never change. Oh mercy mercy. Don't make me cry. I got ......'

Answer: trouble with goodbye

This is the chorus of 'Trouble With Goodbye.' "Twisted Angel" is LeAnn's sixth album.
4. 'You made me find my dreams. You made me find my love. You made me find myself ......'

Answer: thank you thank you

This is at the end of the song 'You Made Me Find Myself.' LeAnn Rimes writes her own songs and in her thank yous she always makes sure that she thanks family and friends for their love and support.
5. 'They all think they know her but no one really knows that she goes a little _____ sometimes.'

Answer: crazy

This is part of the chorus of 'Wound Up'. 'Little Carrie Ann what a beautiful girl from the moment she was born she was always perfect. Whole town said "Why can't you be more like her?"'
6. 'Right here ____ ____ ____ is the safest place, the safest place.'

Answer: in your arms

'I wanna be strong but I don't want to be alone tonight. I wanna believe that I can save the world and make it right, but I'm only human, and you've got a heros face. Right here in your arms is the safest place, the safest place.' This song is called 'The Safest Place'.
7. 'I see an endless road. I feel the restless wind. I've lost the fear inside cause I've got no choice but to ____ ____ ____.'

Answer: live or die

This song is called 'Suddenly'. 'Suddenly you're in this fight alone. Steppin' out into the great unknown and the nights the hardest time. When the doubts run through your mind, cause suddenly you find yourself alone. Suddenly you find yourself.' This is the second released song off this album.
8. 'Damn you, you're pullin' and I'm pushin'. I'm wrestlin' with, I toss and twist, till finally I give in, ____.'

Answer: damn

This part of the chorus of 'Damn.' 'Damn, I hate the way you know me and Damn, you kill me when you hold me. Like I'm your world, like this wont hurt, like a favourite curse hittin' every nerve. Damn Im fightin' and Im losin' and Damn you, you're pullin' and Im pushin'. I'm wrestlin with, I toss and twist, till finally I give in, Damn.'
9. 'Love is an army, waiting for ____.'

Answer: me

This song is called 'Love Is An Army'. 'Love is an army, waiting for me. Waiting for this girl. If I could only stretch my arms around you I'd suddenly see There aint nothin' wrong with me.'
10. 'You opened up my world to _____, so nice. Feels so good my body liquefies.'

Answer: paradise

This is part of the song 'Tic Toc'. LeAnn Rimes sang a song in the movie "Coyote Ugly", called "Can't Fight The Moonlight" which was the 2001 number one single in Australia.
11. 'Baby shame on you if you fooled me once, shame on ___ if you fooled me twice.'

Answer: me

This is from the first released single, 'Life Goes On.' 'Baby shame on you if you fooled me once, shame on me if you fooled me twice. You've been a pretty hard case to crack. I shoud've known better but I didn't and I can't go back.'
12. 'Yeah I'm a twisted angel, flying wild and free. Yeah I'm a twisted angel, flying to heaven on a _____ _____.'

Answer: broken wing

This is the chorus of 'Twisted Angel', which is also the name of the album. LeAnn released her first album, "Blue" in 1996, and her second, "Unchained Melody" a year later.
13. 'And every time I turn around I hear your voice, and it keeps on _____.'

Answer: calling

This is part of the chorus of 'No Way Out'. 'I try to run but I keep on falling and every time I turn around I hear your voice and it keeps on calling. Im bound. There's no way out. No way out.'
14. 'Oh it's a fight and I want to get it ____.'

Answer: right

This is part of 'Life Goes On'. 'Oh it's a fight and I want to get it right. Where I'm at, is my life before me, and this feelin' that I can't go back. Life goes on.'
15. 'I pray to the heavens to try to save ____ ____.'

Answer: her soul

This is just before the chorus of 'Wound Up'. 'I pray to the heavens to try to save her soul, cause that sweet little angel is not the girl I know.
She gets wound up, she gets higher by the minute. Turns the sound up, to drown out all the pain. They all think they know her but no one really knows that she goes a little crazy sometimes.'
Thank you all for completing my quiz! If you liked it remember to rank it, and even try my other quizzes! Although remember if you didn't get a good score, 'Life Goes On'!
Source: Author Eema-U

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us