FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about LeAnn Rimes Mania
Quiz about LeAnn Rimes Mania

LeAnn Rimes Mania Trivia Quiz


If you are a true LeAnn Rimes nut like I am, you will have no trouble with this!

A multiple-choice quiz by BMWnut03. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. LeAnn Rimes

Author
BMWnut03
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,130
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
984
- -
Question 1 of 10
1. What LeAnn Rimes song was penned by Diane Warren and was the first of LeAnn's songs to be played on pop radio stations? Hint


Question 2 of 10
2. In which movie did LeAnn sing four songs? Hint


Question 3 of 10
3. LeAnn Rimes won the "Best New Artist" award at the Grammys.


Question 4 of 10
4. What are the names of LeAnn's parents? Hint


Question 5 of 10
5. Finish the lyrics: "Honestly, honestly there's ........ that you can't hide from me." Hint


Question 6 of 10
6. What Debby Boone song did LeAnn remake and what album was it on? Hint


Question 7 of 10
7. LeAnn appeared on the soap opera "Guiding Light" for 1 week.


Question 8 of 10
8. What was the name of LeAnn's character on the soap opera in which she apeared? Hint


Question 9 of 10
9. What is the month, date, and year of LeAnn's birth? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the original singer of LeAnn's song "Cowboy's Sweetheart" in which her yodelling skills are tested and proven to the max? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 107: 10/10
Jan 24 2024 : Guest 148: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What LeAnn Rimes song was penned by Diane Warren and was the first of LeAnn's songs to be played on pop radio stations?

Answer: "How Do I Live"

Did you know that many of LeAnn's songs were actually written by Diane Warren? "Blue" was LeAnn's first single, "One Way Ticket(Because I Can)" was LeAnn's first number 1 single, and "Right Kind of Wrong" was one of the four songs that she sang on one of her more recent efforts- the "Coyote Ugly" Soundtrack.
2. In which movie did LeAnn sing four songs?

Answer: "Coyote Ugly"

LeAnn actually made a cameo appearance in this movie, and many of the songs she has released, including several of the movie songs from "Coyote Ugly", were written by esteemed writer Diane Warren. She did star in "Holiday in Your Heart", based on her life, but the songs in this movie were previously released songs. "Titanic" starred Kate Winslet and Leonardo DiCaprio with no LeAnn songs, and "Pretty Woman" starred Richard Gere and Julia Roberts and also had no LeAnn songs in it.
3. LeAnn Rimes won the "Best New Artist" award at the Grammys.

Answer: True

Until the day LeAnn won this award, no one younger, and no country artist, had ever achieved this feat.
4. What are the names of LeAnn's parents?

Answer: Belinda and Wilbur

LeAnn's father helped to produce many of her albums, and her mother was/is the president of her fan club 'RimesTimes'. Her parents recently divorced and her mother remarried.
5. Finish the lyrics: "Honestly, honestly there's ........ that you can't hide from me."

Answer: "trouble in your heart"

This is from a song called "Honestly" from her Curb debut album, "Blue". The song was never released, although many believe it should have been.
6. What Debby Boone song did LeAnn remake and what album was it on?

Answer: "You Light Up My Life"/"You Light Up My Life: Inspirational Songs"

Many people criticized LeAnn for having remade this song because it had been so overplayed and popular in the 1970's when Boone released it for the first time.
7. LeAnn appeared on the soap opera "Guiding Light" for 1 week.

Answer: False

Actually LeAnn appeared on "Days of Our Lives"; it was rumored that she and the soap's hunk Jensen Ackles were an off-screen item! My, how the rumor mill does fly!
8. What was the name of LeAnn's character on the soap opera in which she apeared?

Answer: Madison

LeAnn's character "Madison" was a runaway that stayed with the Bradys for a while after Eric found her at the cafe. She later went back to her hometown to live temporarily with her church's minister and his wife.
9. What is the month, date, and year of LeAnn's birth?

Answer: August 28, 1982

LeAnn's mother said that after having waited so long to have a child, LeAnn was "like a miracle" to her. She also proclaimed that she had feelings that her little girl was special from the very first time she laid eyes on her---but then, she may have been a little biased!
10. Who was the original singer of LeAnn's song "Cowboy's Sweetheart" in which her yodelling skills are tested and proven to the max?

Answer: Patsy Montana

The song appeared on both her debut album "All That" and her second release, "Unchained Melody/The Early Years". LeAnn really showed off her powerful pipes with this song. And they thought she could yodel when she sang "Blue"...she really showed them with this number!
Source: Author BMWnut03

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us