FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Angela Lansbury Movies Plus
Quiz about Angela Lansbury Movies Plus

Angela Lansbury Movies (Plus) Trivia Quiz


A versatile talent.

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities K-L
  8. »
  9. Angela Lansbury

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
48,929
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1235
Last 3 plays: pennie1478 (6/10), Guest 74 (10/10), Guest 175 (1/10).
- -
Question 1 of 10
1. Lansbury stars in what classic children's movie? Hint


Question 2 of 10
2. Lansbury has one of her best roles in 'The Manchurian Candidate'. Along with Frank Sinatra, who was the star of the movie? Hint


Question 3 of 10
3. Lansbury's most well-known Broadway role was in what musical? Hint


Question 4 of 10
4. Lansbury also had a key role in 'The Dark at The Top of the Stairs'. Who wrote the play? Hint


Question 5 of 10
5. Lansbury had an important early role in 'The Picture of Dorian Gray'. Who was the other actress who also had an important part in the movie early in her career? Hint


Question 6 of 10
6. Lansbury appeared in this Broadway show. Hint


Question 7 of 10
7. Lansbury appeared in the classic thriller, 'Gaslight'. What role did she play? Hint


Question 8 of 10
8. Lansbury appeared in this Broadway show. Hint


Question 9 of 10
9. Lansbury's voice can be heard in which of these Disney movies? Hint


Question 10 of 10
10. William Windom plays Lansbury's friend in 'Murder, She Wrote'. What role does he play? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : pennie1478: 6/10
May 21 2024 : Guest 74: 10/10
May 18 2024 : Guest 175: 1/10
May 04 2024 : Guest 162: 6/10
Apr 21 2024 : Guest 1: 4/10
Apr 15 2024 : Guest 174: 3/10
Apr 03 2024 : Guest 12: 6/10
Apr 03 2024 : Guest 131: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 75: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Lansbury stars in what classic children's movie?

Answer: Bedknobs and Broomsticks

Just for kids.
2. Lansbury has one of her best roles in 'The Manchurian Candidate'. Along with Frank Sinatra, who was the star of the movie?

Answer: Laurence Harvey

Young Angela actually played his mother.
3. Lansbury's most well-known Broadway role was in what musical?

Answer: Mame

Lucille Ball ended up doing the movie. It bombed.
4. Lansbury also had a key role in 'The Dark at The Top of the Stairs'. Who wrote the play?

Answer: William Inge

With Robert Preston doing a good job in the lead.
5. Lansbury had an important early role in 'The Picture of Dorian Gray'. Who was the other actress who also had an important part in the movie early in her career?

Answer: Donna Reed

Hurd Harfield, George Sanders, Peter Lawford. Russell was the star of 'Auntie Mame'.
6. Lansbury appeared in this Broadway show.

Answer: Sweeney Todd

'The Demon Barber of Fleet Street'.
7. Lansbury appeared in the classic thriller, 'Gaslight'. What role did she play?

Answer: Maid

She was the maid to Charles Boyer. She was a singer in 'Dorian Gray': 'Goodbye, Little Yellow Bird'.
8. Lansbury appeared in this Broadway show.

Answer: Gypsy

9. Lansbury's voice can be heard in which of these Disney movies?

Answer: Beauty and the Beast

Angela Lansbury voiced Mrs. Potts in Disney's "Beauty and the Beast".
10. William Windom plays Lansbury's friend in 'Murder, She Wrote'. What role does he play?

Answer: Doctor

Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us