FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bobby Sherman
Quiz about Bobby Sherman

Bobby Sherman Trivia Quiz


Remember Bobby Sherman? I got my information from his official web site, BobbySherman.com. Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by Ms.Lady. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S

Author
Ms.Lady
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,097
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
545
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), HumblePie7 (3/10), Guest 166 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Bobby's full name? Hint


Question 2 of 10
2. How many instruments does Bobby play? Hint


Question 3 of 10
3. When was Bobby born? Hint


Question 4 of 10
4. What years were 'Shindig' on? Hint


Question 5 of 10
5. Who did Bobby play on 'Here Come the Brides'? Hint


Question 6 of 10
6. Bobby's 1971 show, 'Getting Together' was a spin-off of what classic series?

Answer: (Three Words)
Question 7 of 10
7. How many children does Bobby have? Hint


Question 8 of 10
8. What has Bobby been doing since 1988? Hint


Question 9 of 10
9. Who did Bobby tour with in 1998? Hint


Question 10 of 10
10. What was Bobby's first hit song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 30 2024 : Guest 174: 8/10
May 20 2024 : HumblePie7: 3/10
May 07 2024 : Guest 166: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Bobby's full name?

Answer: Robert Cabot Sherman,Jr.

2. How many instruments does Bobby play?

Answer: 16

The first was the trumpet. He started to play it at age 11.
3. When was Bobby born?

Answer: July 22, 1943

At one time, the year of his birth was reported to be 1945. I guess they thought those 2 years would make him seem old! LOL!
4. What years were 'Shindig' on?

Answer: 1964-1966

'Shindig' was Bobby's big break into show biz.
5. Who did Bobby play on 'Here Come the Brides'?

Answer: Jeremy Bolt

This show was on in 1968.
6. Bobby's 1971 show, 'Getting Together' was a spin-off of what classic series?

Answer: The Partridge Family

7. How many children does Bobby have?

Answer: 2

He has 2 sons, Christopher, born in 1972 and Tyler born in 1974. He and wife Patti divorced in 1979.
8. What has Bobby been doing since 1988?

Answer: He became an EMT (emergency medical technician) and trains cadets in first aid and CPR.

9. Who did Bobby tour with in 1998?

Answer: Peter Noone and Davy Jones

It was called the Teen Idol Tour.
10. What was Bobby's first hit song?

Answer: 'Little Woman'

It came out in 1968. It and the other 3 songs are on his self-titled album that I still have after 30 years!
Source: Author Ms.Lady

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us