FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Celebrity Marriages
Quiz about Celebrity Marriages

Celebrity Marriages Test | Celebrities Mixture


Multiple marriages are fairly common among celebrities. I will give you the names of two people. Can you guess the name of the husband or wife they have in common?

A multiple-choice quiz by funnybunny. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Celeb Couples

Author
funnybunny
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,199
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
16294
Last 3 plays: Kat1982 (7/10), Guest 165 (9/10), gracious1 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Wives: Mia Farrow and Ava Gardner. Husband: ? Hint


Question 2 of 10
2. Wives: Debbie Reynolds and Connie Stevens. Husband: ? Hint


Question 3 of 10
3. Husbands: Elliott Gould and James Brolin. Wife: ? Hint


Question 4 of 10
4. Husbands: Michael Wilding and John Warner. Wife: ? Hint


Question 5 of 10
5. Wives: Connie Stevens and Kim Darby. Husband: ? Hint


Question 6 of 10
6. Wives: Nancy Davis and Jane Wyman. Husband: ? Hint


Question 7 of 10
7. Husbands: Don Johnson and Antonio Banderas. Wife: ? Hint


Question 8 of 10
8. Wives: Judy Carne and Loni Anderson. Husband: ? Hint


Question 9 of 10
9. Wives: Amy Irving and Kate Capshaw. Husband: ? Hint


Question 10 of 10
10. Husbands: John Astin and Harry Falk. Wife: ? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Kat1982: 7/10
Jun 19 2024 : Guest 165: 9/10
Jun 18 2024 : gracious1: 6/10
Jun 16 2024 : Guest 2: 7/10
Jun 13 2024 : Guest 12: 8/10
Jun 11 2024 : wellenbrecher: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 184: 10/10
Jun 11 2024 : sadwings: 7/10
Jun 10 2024 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Wives: Mia Farrow and Ava Gardner. Husband: ?

Answer: Frank Sinatra

Frank was also married to Barbara Marx.
2. Wives: Debbie Reynolds and Connie Stevens. Husband: ?

Answer: Eddie Fisher

Eddie was also married to Elizabeth Taylor.
3. Husbands: Elliott Gould and James Brolin. Wife: ?

Answer: Barbra Streisand

4. Husbands: Michael Wilding and John Warner. Wife: ?

Answer: Elizabeth Taylor

Liz had quite a few others as well.
5. Wives: Connie Stevens and Kim Darby. Husband: ?

Answer: James Stacey

6. Wives: Nancy Davis and Jane Wyman. Husband: ?

Answer: Ronald Reagan

7. Husbands: Don Johnson and Antonio Banderas. Wife: ?

Answer: Melanie Griffith

8. Wives: Judy Carne and Loni Anderson. Husband: ?

Answer: Burt Reynolds

9. Wives: Amy Irving and Kate Capshaw. Husband: ?

Answer: Steven Spielberg

10. Husbands: John Astin and Harry Falk. Wife: ?

Answer: Patty Duke

Source: Author funnybunny

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us