FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movie Femme Fatales
Quiz about Movie Femme Fatales

Movie Femme Fatales Trivia Quiz


This quiz deals with some of the legendary movie beauties from Hollywood's bygone days

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Movie Stars Mixed
  8. »
  9. Leading Ladies

Author
robert362
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,983
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3263
Last 3 plays: Guest 98 (9/10), loriannie (6/10), Guest 174 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. This actress starred in a highly publicized Howard Hughes movie (which also starred Jack Beutel) Hint


Question 2 of 10
2. This actress stabbed a man to death - or did her daughter do it? Hint


Question 3 of 10
3. This actress starred in movies based on works by Edward Albee, John O'Hara and Theodore Dreiser Hint


Question 4 of 10
4. This actress starred in the movie 'Two Women' Hint


Question 5 of 10
5. This actress initially worked under her real name, Cansino Hint


Question 6 of 10
6. This actress apparently died in a drowning accident. Hint


Question 7 of 10
7. This actress shared an ex-husband with Jane Fonda. Hint


Question 8 of 10
8. This actress was once married to TV personality Richard Dawson Hint


Question 9 of 10
9. This actress starred in a movie that was based on a work by Mark Twain (and also starred Bing Crosby) Hint


Question 10 of 10
10. This actress was once married to Mickey Rooney Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 04 2024 : Guest 98: 9/10
May 15 2024 : loriannie: 6/10
May 02 2024 : Guest 174: 4/10
Apr 22 2024 : Guest 175: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This actress starred in a highly publicized Howard Hughes movie (which also starred Jack Beutel)

Answer: Jane Russell

The film was 'The Outlaw'. It was considered quite racy in its day.
2. This actress stabbed a man to death - or did her daughter do it?

Answer: Lana Turner

A big murder trial at the time
3. This actress starred in movies based on works by Edward Albee, John O'Hara and Theodore Dreiser

Answer: Elizabeth Taylor

Albee was 'Virginia Woolf', O'Hara was 'Butterfield 8', Dreiser was 'Place in the Sun'.
4. This actress starred in the movie 'Two Women'

Answer: Sophia Loren

Academy Award winner
5. This actress initially worked under her real name, Cansino

Answer: Rita Hayworth

I guess Hayworth sounded better?
6. This actress apparently died in a drowning accident.

Answer: Carol Wayne

There are mysterious circumstances, however. Darnell perished heroically in a fire. Stevens died of a drug overdose - accidental or intentional?
7. This actress shared an ex-husband with Jane Fonda.

Answer: Brigitte Bardot

The husband was the late Roger Vadim. Derek shared a husband with Linda Evans: John Derek.
8. This actress was once married to TV personality Richard Dawson

Answer: Diana Dors

It lasted for a while
9. This actress starred in a movie that was based on a work by Mark Twain (and also starred Bing Crosby)

Answer: Rhonda Fleming

'A Connecticut Yankee in King Arthur's Court'
10. This actress was once married to Mickey Rooney

Answer: Ava Gardner

Frank Sinatra, too
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us