FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Once and Again Actors
Quiz about Once and Again Actors

'Once and Again' Actors Trivia Quiz


Some questions about the actors that appear on 'Once and Again.'

A multiple-choice quiz by ltc717. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. TV Stars Mixed

Author
ltc717
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
52,091
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
842
- -
Question 1 of 10
1. Sela Ward (Lily) appeared in what movie with Harrison Ford? Hint


Question 2 of 10
2. Jessie's therapist is played by one of the show's executive producers. Who is it? Hint


Question 3 of 10
3. Todd Field (David) appeared in what movie with Tom Cruise? Hint


Question 4 of 10
4. Billy Campbell (Rick) almost won a major role in what TV series? Hint


Question 5 of 10
5. The actress who plays Jake's on-again, off-again girlfriend Tiffany is part of what acting family? Hint


Question 6 of 10
6. Judy has dated several men (Sam, Will, and Paul) played by regulars of other television shows. What show listed below have none of these three actors appeared in (as of September 2001)? Hint


Question 7 of 10
7. What character on the show is played by the director of the movies 'Moscow on the Hudson' and 'Down and Out in Beverly Hills'? Hint


Question 8 of 10
8. Lily's boss, Christie Parker, is played by the daughter of what actor-comic? Hint


Question 9 of 10
9. What two 'Once and Again' actors appeared in 'And The Band Played On' -- a TV movie about the AIDS Crisis? Hint


Question 10 of 10
10. Karen dated a man named Lloyd Lloyd, who was played by James Eckhouse, an actor probably best known for appearing on what Aaron Spelling show? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sela Ward (Lily) appeared in what movie with Harrison Ford?

Answer: The Fugitive

Sela played Richard Kimble's wife, whose murder turns Kimble (Ford) into The Fugitive. Susanna Thompson (Karen) has also played Ford's wife on film in 'Random Hearts.'
2. Jessie's therapist is played by one of the show's executive producers. Who is it?

Answer: Edward Zwick

Paige and Schindler are producers of the show, and Herskovitz is the show's other executive producer.
3. Todd Field (David) appeared in what movie with Tom Cruise?

Answer: Eyes Wide Shut

Field wrote and directed the movie 'In the Bedroom,' which was a huge hit at this year's Sundance film festival and already is generating Oscar buzz for Sissy Spacek.
4. Billy Campbell (Rick) almost won a major role in what TV series?

Answer: Star Trek: The Next Generation

Campbell was the second choice for the role of William Riker, which went to Jonathan Frakes.
5. The actress who plays Jake's on-again, off-again girlfriend Tiffany is part of what acting family?

Answer: The Carradines

Tiffany is played by Ever Carradine, daughter of Robert Carradine, niece of Keith Carradine and David Carradine, and cousin of Martha Plimpton.
6. Judy has dated several men (Sam, Will, and Paul) played by regulars of other television shows. What show listed below have none of these three actors appeared in (as of September 2001)?

Answer: Law and Order

Steven Weber (Sam Blue) appeared on 'Wings' (and the ill-fated 'The Weber Show,' ironically also called 'Cursed'). Mark Valley (Will Gluck) appeared on 'Days of Our Lives' (and had a recurring role on 'ER'). Michael Silver (Paul) appeared on 'NYPD Blue' (and also had a recurring role on 'ER').
7. What character on the show is played by the director of the movies 'Moscow on the Hudson' and 'Down and Out in Beverly Hills'?

Answer: Phil Brooks

Paul Masursky also wrote both of those movies.
8. Lily's boss, Christie Parker, is played by the daughter of what actor-comic?

Answer: Billy Crystal

Jennifer recently appeared in '61*' -- a TV movie directed by her father about the race between Roger Maris and Mickey Mantle to break Babe Ruth's home run record.
9. What two 'Once and Again' actors appeared in 'And The Band Played On' -- a TV movie about the AIDS Crisis?

Answer: Jeffrey Nordling and David Clennon

Nordling played Gaetan Dugas, also known as 'Patient Zero.'
10. Karen dated a man named Lloyd Lloyd, who was played by James Eckhouse, an actor probably best known for appearing on what Aaron Spelling show?

Answer: Beverly Hills 90210

Eckhouse played Jim Walsh, father to Brandon (Jason Priestly) and Brenda (Shannen Doherty).
Source: Author ltc717

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us