FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Tragic Ending of Various Celebrities
Quiz about The Tragic Ending of Various Celebrities

The Tragic Ending of Various Celebrities Quiz


Can you name that celebrity?

A multiple-choice quiz by JBCizzle. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Death Becomes Them
  8. »
  9. Died Too Soon

Author
JBCizzle
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
330,998
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
7636
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: OldManJack (10/10), Chancem77 (4/10), Guest 81 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. This English actress passed away at the age of 45 due to a head injury from skiing in 2009. She was in films such as "The Parent Trap" (1998), "Maid in Manhattan" (2002), and "Asylum" (2005). Who was this actress? Hint


Question 2 of 10
2. This comedian was of Colombian descent, went to Columbia University and Harvard Law, and his comedy CD's included "Midlife Vices" and "A Good Day to Cross a River". He was also a regular on Comedy Central's Roasts. He died of an accidental prescription overdose on September 29th, 2010. Who was this comedian? Hint


Question 3 of 10
3. This celebrity spent a majority of his career as a musician, songwriter, and actor, he spent the later part of his career as the voice of Chef on "South Park". He was Asneeze in "Robin Hood: Men in Tights" in 1993, Possum in "Dr. Doolittle 2" in 2001, and appeared as a guest in TV shows such as: "The A-Team", "The Fresh Prince of Bel-air" and "The Hughleys". He died of a stroke on August 10th, 2008. Who was this singer/songwriter? Hint


Question 4 of 10
4. This author died of throat cancer on November 4th, 2008. He was known for writing many novels which later became movies, such as the "Jurassic Park" series, "Sphere", "The Andromeda Strain" and "Congo". He also wrote for the television show "ER". Who was this author? Hint


Question 5 of 10
5. This famous actress and sex symbol was on many pinup posters throughout the 1970s. She was also known for her appearance in "Charlie's Angels" as Jill Munroe. She died of cancer on the same day as Michael Jackson, June 25th, 2009. Who was this actress? Hint


Question 6 of 10
6. This next celebrity was commonly seen on TV selling random items on infomercials. He sold us "Mighty Putty", "OxyClean" and "Orange Clean". He died on June 28th, 2009 and many of his commercials aired after his death. Who was this powerful salesman? Hint


Question 7 of 10
7. This man was an American journalist and lawyer who served as a moderator for the TV show, "Meet the Press" for more than 16 years. He was also a frequent guest star on "The Daily Show" and "NBC Nightly News". He died on June 13th, 2008 of a heart attack. Who was the person who is being described here. Who was this journalist? Hint


Question 8 of 10
8. This actor was born in Australia in 1979 and was known for his performances in "10 Things I Hate About You" (1999), "Brokeback Mountain" (2005), and "The Dark Knight" in 2008. He died on January 22nd, 2008 at the age of 28, from an accidental combination of prescription drugs. Who was this actor? Hint


Question 9 of 10
9. This death takes us back a bit to 2003. This man lived to be 100 and was a comedian, entertainer, and a true icon. He was a humanitarian and the only person to be considered an honorary veteran of the US Armed Forces, since he had done nearly 200 USO (United Service Organizations) shows. Who was this entertainer? Hint


Question 10 of 10
10. This celebrity was a notable actor whose primary works include "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) and in the "North and South" television series. He died of pancreatic cancer on September 14th, 2009. Who was this actor? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 13 2024 : OldManJack: 10/10
May 09 2024 : Chancem77: 4/10
May 07 2024 : Guest 81: 7/10
May 07 2024 : Guest 76: 8/10
May 07 2024 : Guest 99: 9/10
May 07 2024 : Guest 136: 10/10
May 06 2024 : Guest 165: 8/10
May 05 2024 : strnog1: 10/10
May 05 2024 : CardoQ: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This English actress passed away at the age of 45 due to a head injury from skiing in 2009. She was in films such as "The Parent Trap" (1998), "Maid in Manhattan" (2002), and "Asylum" (2005). Who was this actress?

Answer: Natasha Richardson

Natasha Richardson also appeared on television shows ("The Adventures of Sherlock Holmes" (1993) and "Tales From the Crypt" in 1996) and in theater productions ("A Midsummer Night's Dream" in 1985, and "A Streetcar Named Desire" in 2005) for example.
2. This comedian was of Colombian descent, went to Columbia University and Harvard Law, and his comedy CD's included "Midlife Vices" and "A Good Day to Cross a River". He was also a regular on Comedy Central's Roasts. He died of an accidental prescription overdose on September 29th, 2010. Who was this comedian?

Answer: Greg Giraldo

In addition to the standup albums and the Comedy Central Roasts, Giraldo appeared on "Tough Crowd", "Standup Nation", and the Lewis Black creation, "Root of All Evil".
3. This celebrity spent a majority of his career as a musician, songwriter, and actor, he spent the later part of his career as the voice of Chef on "South Park". He was Asneeze in "Robin Hood: Men in Tights" in 1993, Possum in "Dr. Doolittle 2" in 2001, and appeared as a guest in TV shows such as: "The A-Team", "The Fresh Prince of Bel-air" and "The Hughleys". He died of a stroke on August 10th, 2008. Who was this singer/songwriter?

Answer: Isaac Hayes

Isaac Hayes influenced the music, television, and movie industries, and his death came the day after Bernie Mac died. They were both working on a movie titled "Soul Men" at the time of their deaths.
4. This author died of throat cancer on November 4th, 2008. He was known for writing many novels which later became movies, such as the "Jurassic Park" series, "Sphere", "The Andromeda Strain" and "Congo". He also wrote for the television show "ER". Who was this author?

Answer: Michael Crichton

Oddly enough, Forbes lists Michael Crichton as 10th on the list of Top Earning Dead Celebrities for 2009. He was also the only creative artist to have works simultaneously #1 in film, television, and book sales. ("Jurassic Park", "ER", and "Disclosure" respectively)
5. This famous actress and sex symbol was on many pinup posters throughout the 1970s. She was also known for her appearance in "Charlie's Angels" as Jill Munroe. She died of cancer on the same day as Michael Jackson, June 25th, 2009. Who was this actress?

Answer: Farrah Fawcett

Fawcett was married to Lee Majors and dated Ryan O'Neal for many years prior to her death. There was a controversy when she was not mentioned in the "In Memoriam" section at the 82nd Academy Awards.
6. This next celebrity was commonly seen on TV selling random items on infomercials. He sold us "Mighty Putty", "OxyClean" and "Orange Clean". He died on June 28th, 2009 and many of his commercials aired after his death. Who was this powerful salesman?

Answer: Billy Mays

Billy Mays was referenced as a hero in an episode of "South Park" titled, "Dead Celebrities". He began a TV show titled, "PitchMen" and after his death, his son took over the show with Anthony Sullivan and Thom Beers.
7. This man was an American journalist and lawyer who served as a moderator for the TV show, "Meet the Press" for more than 16 years. He was also a frequent guest star on "The Daily Show" and "NBC Nightly News". He died on June 13th, 2008 of a heart attack. Who was the person who is being described here. Who was this journalist?

Answer: Tim Russert

Tim Russert was listed by "Time" magazine as one of the 100 most influential people in the world in 2008. He was also a best selling author.
8. This actor was born in Australia in 1979 and was known for his performances in "10 Things I Hate About You" (1999), "Brokeback Mountain" (2005), and "The Dark Knight" in 2008. He died on January 22nd, 2008 at the age of 28, from an accidental combination of prescription drugs. Who was this actor?

Answer: Heath Ledger

This was another life taken far too soon. Ledger was in his prime with high box office roles and was earning himself a cult following. Heath died while "The Dark Knight" was being edited, and a third of the way into "The Imaginarium of Doctor Parnassus".
9. This death takes us back a bit to 2003. This man lived to be 100 and was a comedian, entertainer, and a true icon. He was a humanitarian and the only person to be considered an honorary veteran of the US Armed Forces, since he had done nearly 200 USO (United Service Organizations) shows. Who was this entertainer?

Answer: Bob Hope

Bob Hope died on July 27th, 2003 and oddly enough, had two premature obituaries released publicly on separate occasions. The first incident occurred in 1998, and the second incident occurred in 2000.
10. This celebrity was a notable actor whose primary works include "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) and in the "North and South" television series. He died of pancreatic cancer on September 14th, 2009. Who was this actor?

Answer: Patrick Swayze

Patrick Swayze was first diagnosed with pancreatic cancer in 2008, and died 20 months later. Other films of his include "Dirty Dancing: Havana Nights", (2004) "Donnie Darko", (2001) and "Road House" (1989)
Source: Author JBCizzle

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Dead Before Their Time Average
2. Gone Before Their Time #2 Easier
3. Famous Celeb Deaths Easier
4. Gone Before Their Time #3 Easier
5. Why Did They Die So Young? Average
6. Gone Before 30 Tough
7. Gone Too Soon Average
8. Dead Too Young! Difficult
9. Celebrity Centenarians Very Easy
10. Celebrities End of the Line Average
11. An Ending Very Easy
12. Dramatic Irony Average

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us