FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Having A Meal With Mickey
Quiz about Having A Meal With Mickey

Having A Meal With Mickey Trivia Quiz


This quiz is about some of the wonderful restaurants you can find at Walt Disney World's parks and resorts.

A multiple-choice quiz by monstermoose. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Walt Disney World

Author
monstermoose
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
351,711
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
441
Last 3 plays: Linda_Arizona (8/10), Guest 73 (2/10), USA1492 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. The restaurant Big River Grille & Brewing works is one of the few places one Walt Disney World property that not only serves alcohol, but brews their own beer. Where can you find this restaurant? Hint


Question 2 of 10
2. Spoodles used to be a favorite place to eat for my family whenever we vacationed at Walt Disney World. It was replaced in 2009 by a restaurant called Kouzzina. What famous chef opened this restaurant? Hint


Question 3 of 10
3. The Whispering Canyon Restaurant serves all you can eat meals, family style. The servers there also a certain "flair" for getting the people who are eating there in on the act. What resort houses this restaurant? Hint


Question 4 of 10
4. Le Cellier has one of the best appetizers/snacks anywhere in Walt Disney World. I'm talking about their cheddar cheese soup of course. Where would you go to find Le Cellier? Hint


Question 5 of 10
5. One of the most unique dining experiences in Walt Disney World is in a restaurant where you sit in booths shaped like cars and watch movie clips from years gone by. Which restaurant is this? Hint


Question 6 of 10
6. When walking down Main Street U.S.A. in the Magic Kingdom, you suddenly crave a hot dog. Where would you go to find one? Hint


Question 7 of 10
7. The Grand Floridian has several restaurants. Which one is housed in a gazebo shaped building on the edge of Seven Seas Lagoon? Hint


Question 8 of 10
8. There is a restaurant in Downtown Disney that looks like an old paddle wheel boat. What is the name of this restaurant? Hint


Question 9 of 10
9. Don Shula has a steak house named Shula's in one of the resorts. Which resort is it located in? Hint


Question 10 of 10
10. If you want to have high tea in the true English fashion, where would you go while in Walt Disney World? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 04 2024 : Linda_Arizona: 8/10
Apr 28 2024 : Guest 73: 2/10
Apr 28 2024 : USA1492: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The restaurant Big River Grille & Brewing works is one of the few places one Walt Disney World property that not only serves alcohol, but brews their own beer. Where can you find this restaurant?

Answer: The Boardwalk Resort

They always have at least 5 beers on tap that are brewed right there. Some of their offerings include: Gadzook's Pilsner and Rocket Red Ale.
2. Spoodles used to be a favorite place to eat for my family whenever we vacationed at Walt Disney World. It was replaced in 2009 by a restaurant called Kouzzina. What famous chef opened this restaurant?

Answer: Cat Cora

Kouzzina by Cat Cora was officially opened September 17, 2009. Cora was born in Mississippi to a Greek Family. The menu at Kouzzina showcases her southern and Greek heritage.
3. The Whispering Canyon Restaurant serves all you can eat meals, family style. The servers there also a certain "flair" for getting the people who are eating there in on the act. What resort houses this restaurant?

Answer: The Wilderness Lodge

The servers do everything from having the kids participate in stick pony races around the dining room to ring a huge triangle and hollering out, "Come and get it!". You can always tell when someone asks for ketchup, they make everyone in the restaurant who has a ketchup bottle on their table bring it over to the table that just asked for it.
4. Le Cellier has one of the best appetizers/snacks anywhere in Walt Disney World. I'm talking about their cheddar cheese soup of course. Where would you go to find Le Cellier?

Answer: The Canada Pavillion at Epcot

Le Cellier is French for "The Cellar", so it's only fitting that the design of this restaurant looks like a wine cellar. In the colder months you can even get the cheddar cheese soup and pretzel bread from a cart in front the restaurant.
5. One of the most unique dining experiences in Walt Disney World is in a restaurant where you sit in booths shaped like cars and watch movie clips from years gone by. Which restaurant is this?

Answer: Sci-Fi Dine-In Theatre

You get to sit in your "car" at the "drive-in" and watch clips from monster and sci-fi movies from the 50s.
6. When walking down Main Street U.S.A. in the Magic Kingdom, you suddenly crave a hot dog. Where would you go to find one?

Answer: Casey's Corner

Casey's Corner offers hot dogs and a baseball theme, after the poem "Casey at the Bat". They also serve nachos and cracker jacks for that authentic ballpark feeling. They even have some bleachers for you to sit on while you eat.
7. The Grand Floridian has several restaurants. Which one is housed in a gazebo shaped building on the edge of Seven Seas Lagoon?

Answer: Narcoossee's

Seafood is the name of the game at Narcoossee's. They also have steaks and chicken.
8. There is a restaurant in Downtown Disney that looks like an old paddle wheel boat. What is the name of this restaurant?

Answer: Fulton's Crab House

Fulton's has their seafood flown in fresh daily. They even post the cargo bill by the door to show where the items came from and how much was brought in.
9. Don Shula has a steak house named Shula's in one of the resorts. Which resort is it located in?

Answer: The Dolphin

Shula was the head coach of the Miami Dolphins pro football team for many years. Seems only fitting that his restaurant would be in a resort called The Dolphin.
10. If you want to have high tea in the true English fashion, where would you go while in Walt Disney World?

Answer: The Grand Floridian

The Garden View Lounge serves an English tea everday from 2:00 until 4:30. They have over 20 varieties of tea that they fresh brew everyday.
Source: Author monstermoose

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us