FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Six Flags Over Georgia
Quiz about Six Flags Over Georgia

Six Flags Over Georgia Trivia Quiz


A quiz about Six Flags over Georgia. Enjoy!

A multiple-choice quiz by zbalat. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Six Flags

Author
zbalat
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
67,547
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1225
- -
Question 1 of 10
1. What ride opened in the spring of 2002? Hint


Question 2 of 10
2. What is the top speed of Batman the Ride? Hint


Question 3 of 10
3. What is the top speed of the Georgia Scorcher? Hint


Question 4 of 10
4. How many loops are there on the Mind Bender? Hint


Question 5 of 10
5. What year was the NINJA introduced? Hint


Question 6 of 10
6. How many stories does the Freefall drop you? Hint


Question 7 of 10
7. How many riders are there, per boat on Splashwater Falls? Hint


Question 8 of 10
8. How many times does the NINJA take you upside down? Hint


Question 9 of 10
9. How many feet did the Great Gasp drop you, when it was a ride? Hint


Question 10 of 10
10. What is the only nation wide fast food joint to have a spot to eat in the park?

Answer: (One word, McGreaser with apostrophe)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 27 2024 : Guest 172: 5/10
Apr 20 2024 : Guest 172: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What ride opened in the spring of 2002?

Answer: Superman-Ultimate Flight

The newest ride to be introduced to the park.
2. What is the top speed of Batman the Ride?

Answer: 50 MPH

Just a tad bit fast, I would say.
3. What is the top speed of the Georgia Scorcher?

Answer: 54 MPH

54 thrilling miles per hour!
4. How many loops are there on the Mind Bender?

Answer: 3

5. What year was the NINJA introduced?

Answer: 1992

6. How many stories does the Freefall drop you?

Answer: 10

That's 100 feet, folks.
7. How many riders are there, per boat on Splashwater Falls?

Answer: 20

8. How many times does the NINJA take you upside down?

Answer: 5

9. How many feet did the Great Gasp drop you, when it was a ride?

Answer: 200

That's 20 stories!
10. What is the only nation wide fast food joint to have a spot to eat in the park?

Answer: McDonald's

All the questions for this quiz were taken directly from the Six Flags website.
Source: Author zbalat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us