FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Day in an Animorphs Life
Quiz about A Day in an Animorphs Life

A Day in an Animorph's Life Trivia Quiz


Imagine you are living as one of the Animorphs in the masterpiece of K.A. Applegate. Answer these questions as best as you can. Good luck!

A multiple-choice quiz by dayday_mamac. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Applegate, K.A.
  8. »
  9. Animorphs

Author
dayday_mamac
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
226,068
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
442
- -
Question 1 of 10
1. You wake up one day and you remember that Jake called for a meeting. "In the usual place. After school" he says. Where exactly is that? Hint


Question 2 of 10
2. During a meeting, Jake says something about top secret info from Erek. Wait a minute, who exactly is Erek? Hint


Question 3 of 10
3. You don't exactly understand what's happening. Then, as if on cue, Erek decided to crash into the party. He turned off his disguise and you can see him as he is. You are reminded of what kind of animal? Hint


Question 4 of 10
4. During your discussion, Ax made his entrance. He's an Andalite. What was his name again? Hint


Question 5 of 10
5. Also, in your discussion Ax says the name of your major enemy. He's the only Andalite-Controller in the universe. He said his name with a very recognizable tone of fury and rage and anger and all of that stuff. You decide you like him because of that trait. What was your enemy's name again? Hint


Question 6 of 10
6. A boy speaks up. He is chillin' on a bale of hay. Who is this kid? Hint


Question 7 of 10
7. You hear a silent voice in your head. You're used to it by now. It was a friend's voice. He was stuck as a bird. He was sitting up in the rafters. What was his name? Hint


Question 8 of 10
8. The bird-boy, before when he was human, was always bullied. There were two of these bullies. You remember their names. One was Tony. Who was the other one? Hint


Question 9 of 10
9. Quite suddenly, Jake's brother comes into view. You start acting normal. Jake's brother was a controller. You really have to put up with him a lot. He asks Jake what time he's going home and leaves. When he's out of earshot, you continue discussing. Who was Jake's brother? Hint


Question 10 of 10
10. Erek asks you to do something really dangerous again this time. Marco gives some remark about how lucky he was. You remember an event that happened once because Erek needed help. You remember Rachel and Tobias went down the ocean before. It was fifteen thousand feet down. What animal did they morph to to get down there? (the first one) Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 24 2024 : Guest 86: 10/10
Feb 22 2024 : Guest 166: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. You wake up one day and you remember that Jake called for a meeting. "In the usual place. After school" he says. Where exactly is that?

Answer: Cassie's barn

It's a usual. Whenever they meet, it's always at Cassie's place because her parents are usually not there, they can easily reach Tobias and Ax and they could choose from the wide range of animals kept there.
2. During a meeting, Jake says something about top secret info from Erek. Wait a minute, who exactly is Erek?

Answer: A Chee

They find out about him in Animorphs No. 5: "The Android". Erek asks them to do a favor -- get the Pemalite crystal so he can change his non-violent settings so he can fight this war with them.
3. You don't exactly understand what's happening. Then, as if on cue, Erek decided to crash into the party. He turned off his disguise and you can see him as he is. You are reminded of what kind of animal?

Answer: A dog, mechanically arranged and walking on two back legs

It's a dog, mentioned in some of the books throughout the series. The Pemalites died of the howlers and they were left with them. To this day, the essence of the Pemalites are in dogs, who resemble the Pemalites -- happy, peaceful, forgiving, loving and just wanting to have some darn fun!
4. During your discussion, Ax made his entrance. He's an Andalite. What was his name again?

Answer: Aximili-Esgarouth-Isthill

Long name, isn't it?
5. Also, in your discussion Ax says the name of your major enemy. He's the only Andalite-Controller in the universe. He said his name with a very recognizable tone of fury and rage and anger and all of that stuff. You decide you like him because of that trait. What was your enemy's name again?

Answer: Visser Three/Esplin/Alloran

Eva is Marco's mom, Visser One. She started the invasion but the current controller is Visser Three. The two Sub-Vissers were just made up. Hildy was Essam's (Visser One's) love host. Tom is Jake's brother.
6. A boy speaks up. He is chillin' on a bale of hay. Who is this kid?

Answer: Marco

He likes to do so. It's a usual. Tobias is always on the rafters. Ax is usually absent. Cassie is tending the animals and Jake paces around all the time.
7. You hear a silent voice in your head. You're used to it by now. It was a friend's voice. He was stuck as a bird. He was sitting up in the rafters. What was his name?

Answer: Tobias

He was stuck in that form. It happened in Animorphs 1: "The Invasion".
8. The bird-boy, before when he was human, was always bullied. There were two of these bullies. You remember their names. One was Tony. Who was the other one?

Answer: Tap-Tap

It's mentioned in "Back to Before." In that installment, Elfangor was never seen by the Animorphs. So, Tobias was led to join the sharing because of his pathetic life.
9. Quite suddenly, Jake's brother comes into view. You start acting normal. Jake's brother was a controller. You really have to put up with him a lot. He asks Jake what time he's going home and leaves. When he's out of earshot, you continue discussing. Who was Jake's brother?

Answer: Tom

Jake found out about it in "The Invasion". He didn't want to believe it at first but he had to face the facts.
10. Erek asks you to do something really dangerous again this time. Marco gives some remark about how lucky he was. You remember an event that happened once because Erek needed help. You remember Rachel and Tobias went down the ocean before. It was fifteen thousand feet down. What animal did they morph to to get down there? (the first one)

Answer: Sperm Whale

It was Animorphs 28: "The Exposed".
Source: Author dayday_mamac

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LilahDeDah before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us