FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rachel Do You Know Her
Quiz about Rachel Do You Know Her

Rachel... Do You Know Her? Trivia Quiz


Rachel the Animorph. Do you know her?

A multiple-choice quiz by moriah2789. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Applegate, K.A.
  8. »
  9. Animorphs

Author
moriah2789
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
181,524
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
506
- -
Question 1 of 10
1. What are Rachel's sisters' names? Hint


Question 2 of 10
2. What is the first book Rachel narrates? Hint


Question 3 of 10
3. Rachel is allergic to what morph? Hint


Question 4 of 10
4. What is Rachel's relationship to Jake?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Where was Rachel in Megamorphs #3, "Elfangor's Secret"? Hint


Question 6 of 10
6. Rachel is killed by a human controller at the end of the series.


Question 7 of 10
7. What are Rachel's Bird of Prey and Battle morphs? Hint


Question 8 of 10
8. Rachel's parents are divorced.


Question 9 of 10
9. What is Rachel's nickname? Hint


Question 10 of 10
10. Before a mission Rachel always says, "Let's do it!"



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 17 2024 : Andyboy2021: 10/10
Jan 14 2024 : Guest 74: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are Rachel's sisters' names?

Answer: Jordan and Sara

Rachel is the oldest, Jordan is in the middle, and Sara is the youngest.
2. What is the first book Rachel narrates?

Answer: The Visitor

That is book #2, she morphs into a cat in the book.
3. Rachel is allergic to what morph?

Answer: Crocodile

In book #12 she morphs a crocodile to save a little kid.
4. What is Rachel's relationship to Jake?

Answer: cousin

She and Jake are cousins because their fathers are brothers. At least she can talk to one family member about the Yeerks.
5. Where was Rachel in Megamorphs #3, "Elfangor's Secret"?

Answer: A camp to learn her "place"

Rachel was NOT happy when she found out.
6. Rachel is killed by a human controller at the end of the series.

Answer: True

Waah! She was my favorite character!
7. What are Rachel's Bird of Prey and Battle morphs?

Answer: Bald Eagle and Grizzly Bear

Hawk-Tobias
Tiger-Jake
Bald Eagle-Rachel
Wolf-Cassie
Harrier-Ax
Grizzly Bear- Rachel
So many morphs for so many situations!
8. Rachel's parents are divorced.

Answer: True

Rachel stayed with her mom to stay with the Animorphs.
9. What is Rachel's nickname?

Answer: Xena-Warrior Princess

Marco made that up.
10. Before a mission Rachel always says, "Let's do it!"

Answer: True

Marco often says, "I knew you were going to say that!"
Well, should we find out your score?
Let's do it.
Source: Author moriah2789

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Elanor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us