FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Animorphs The Visitor
Quiz about Animorphs The Visitor

'Animorphs: The Visitor.' Trivia Quiz


Ten questions on the second 'Animorphs' book.

A multiple-choice quiz by britachica. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Applegate, K.A.
  8. »
  9. Animorphs

Author
britachica
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
81,580
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
583
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who said "Great. When we morph we look like some mad scientist's genetic experiment gone crazy. And Cassy gets to look like an Angel."? Hint

Rachel.
Marco.
Jake.
Tobias.

2. What part of her maths was Melissa stuck on? Hint

Algebra.
Fractions.
Linear Graphs.
Square Roots.

3. Just before Rachel went into the house and was captured- where did she decide to hide? Hint

At the top of the stairs.
On the bookcase.
Under the desk.
Above the hologram.

4. When Rachel was comforting the crying Melissa, who was she (Rachel) reminded of? Hint

Her Human mother.
Her Human mother and cat mother.
Her cat mother.
Her Human father.

5. What is the name of Chapman's Yeerk? Hint

Iniss Two-Two-Six.
Iniss Five-Four-Nine.
Iniss Four-Four-Five.
Aftran Nine-Four-Two.

6. What bit of gymnastics was Rachel not very good at. Hint

Parallel bars.
Balance beam.
Vaulting horse.
Spring Boards.

7. Which of these did Tobias try to catch for Rachel to morph. Hint

A shrew.
A rat.
A baby vole.
A baby mouse.

8. Who did Rachel think was attacking her when she first morphed Fluffer. Hint

Cassie.
Tobias.
Melissa.
Fluffy.

9. What did Cassie say her horse that she morphed was? Hint

Panicking.
Calm.
Scary.
Skittish.

10. Was this book the first time anyone morphed a cat?

Yes
No


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who said "Great. When we morph we look like some mad scientist's genetic experiment gone crazy. And Cassy gets to look like an Angel."?

Answer: Marco.

Marco said it after Cassie kept her Osprey wings and changed everything else back to Human.
2. What part of her maths was Melissa stuck on?

Answer: Square Roots.

"Melissa's face fell. She forced a smile, but there was no happiness there at all. "I guess you're right, mum. It's just this square root stuff."
3. Just before Rachel went into the house and was captured- where did she decide to hide?

Answer: Under the desk.

She hid underneath the desk so that the hologram of Visser three wouldn't see her.
4. When Rachel was comforting the crying Melissa, who was she (Rachel) reminded of?

Answer: Her Human mother and cat mother.

She was reminded when she realised that she was purring.
5. What is the name of Chapman's Yeerk?

Answer: Iniss Two-Two-Six.

Aftran Nine-Four-Two was the Yeerk in Karen from book nineteen. Iniss Four-Four-Five was the Yeerk that was for Melissa and was a spawn mate of Chapman's.
6. What bit of gymnastics was Rachel not very good at.

Answer: Balance beam.

She was scared of the balance beam as it took a lot of concentration.
7. Which of these did Tobias try to catch for Rachel to morph.

Answer: A baby mouse.

She morphed a shrew but Tobias thought he had caught a baby mouse.
8. Who did Rachel think was attacking her when she first morphed Fluffer.

Answer: Tobias.

Tobias flew over her and she got scared of his shadow.
9. What did Cassie say her horse that she morphed was?

Answer: Skittish.

"It's like Jake's lizard," Cassie suggested. "He had a panic attack to. The other animals we morphed were all kind of big, dominant animals - gorilla, tiger. My horse was Skittish though."
10. Was this book the first time anyone morphed a cat?

Answer: No

Tobias morphed his cat 'Dude' in book one before he got his hawk morph. It was the first morph any of them did.
Source: Author britachica

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
9/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us