FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Animal Expression Matches
Quiz about Animal Expression Matches

Animal Expression Matches Trivia Quiz


Finish the sentence with the animal that fits the best.

A matching quiz by JudithCrafard. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Animals for Kids
  8. »
  9. Animal Expressions and Wordplay

Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
389,802
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1085
Last 3 plays: ssabreman (10/10), psnz (10/10), WulingShirro (10/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. As sly as a _____.  
Loon
2. As wise as an _____.  
Weasel
3. As smelly as a _____.  
Skunk
4. As curious as a ____.  
Bear
5. As playful as a _____.  
Fox
6. As sneaky as a _____.  
Peacock
7. As loyal as a ____.  
Cat
8. As grizzly as a ____.  
Dog
9. As proud as a ____.  
Monkey
10. As crazy as a ____.  
Owl






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. As sly as a _____.

Answer: Fox

A group of foxes is called a "skulk" or a "leash".
2. As wise as an _____.

Answer: Owl

A group of owls is called a "parliament".
3. As smelly as a _____.

Answer: Skunk

A group of skunks is called a "surfeit".
4. As curious as a ____.

Answer: Cat

A group of cats is called a "clowder".
5. As playful as a _____.

Answer: Monkey

A group of monkeys is called a "troop", a "barrel", a "cartload", a "carload" or a "tribe".
6. As sneaky as a _____.

Answer: Weasel

A group of weasels is called a "boogle", a "gang", a "pack" or a "confusion".
7. As loyal as a ____.

Answer: Dog

A group of dogs is called a "kennel" or a "pack".
8. As grizzly as a ____.

Answer: Bear

A group of bears is called a "sloth" or a "sleuth".
9. As proud as a ____.

Answer: Peacock

A group of peacocks is called an "ostentation" or a "muster".
10. As crazy as a ____.

Answer: Loon

A group of loons is called an "asylum", a "cry" or a "water dance".
Source: Author JudithCrafard

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
May 23 2023 : ssabreman: 10/10
May 10 2023 : psnz: 10/10
May 06 2023 : WulingShirro: 10/10
Apr 15 2023 : RedRobin7: 10/10
Apr 11 2023 : Guest 209: 10/10

Related Quizzes
1. Animal Aphorisms For Kids Easier
2. As Stubborn as a Mule Very Easy
3. Idiomatic Animals Easier
4. Dog Got Your Tongue? Very Easy
5. Animal Analogies II Very Easy
6. Got Ants in Your Pants? Very Easy
7. Animal Sayings Very Easy
8. Animal Expressions Very Easy
9. Animal Analogies: Can you solve them? Easier
10. Animal Analogies IV Easier
11. Just Like an Animal! Easier
12. Animal Analogies III Average

5/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us