FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cookie By Jacqueline Wilson
Quiz about Cookie By Jacqueline Wilson

"Cookie" By Jacqueline Wilson Trivia Quiz


"Cookie" is one of the best Jacqueline Wilson books ever (well in my opinion anyway) and I hope you have as much fun taking this quiz as I had creating it.

A multiple-choice quiz by BethAnderson. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Kid Lit Authors L - Z
  8. »
  9. Jacqueline Wilson

Author
BethAnderson
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
306,680
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
468
Last 3 plays: Hoppyhi (2/10), Guest 107 (10/10), Andyboy2021 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What birthday party comes first? Hint


Question 2 of 10
2. What type of cake does Beauty have? Hint


Question 3 of 10
3. Who books theatre tickets for "Birthday Bonanza"? Hint


Question 4 of 10
4. What is Beauty's surname? Hint


Question 5 of 10
5. What bed and breakfast do Beauty and her mum stay at near the end of the story? Hint


Question 6 of 10
6. Why do Gerry and Dilly split up? Hint


Question 7 of 10
7. What are Beauty's parents' names? Hint


Question 8 of 10
8. Where at the seaside do Beauty and Dilly go to stay? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Beauty and Dilly's New Friend at the seaside? Hint


Question 10 of 10
10. What is Beauty's new school friend called? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Hoppyhi: 2/10
Feb 10 2024 : Guest 107: 10/10
Jan 31 2024 : Andyboy2021: 10/10
Jan 30 2024 : Guest 82: 8/10
Jan 25 2024 : Guest 90: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What birthday party comes first?

Answer: Rhona's

It's Rhona's. Beauty gets her hair done but unfortunately it is ruined in the pool and Beauty loses Nicholas Navybear (the small teddy - game prize).
2. What type of cake does Beauty have?

Answer: profiterole tower

It is a profiterole tower. Beauty wants an iced jam and cream birthday cake.
3. Who books theatre tickets for "Birthday Bonanza"?

Answer: Dad

Dad is the one who pays 1000 for everyone in his daughter's class to go to "Birthday Bonanza".
4. What is Beauty's surname?

Answer: Cookson

Beauty's dad used have the nickname Cookie because of his surname.
5. What bed and breakfast do Beauty and her mum stay at near the end of the story?

Answer: Lily Cottage

Beauty wants to stay at Lily Cottage because of Sam and Lily in the program "Sam and Lily in the Rabbit Hutch".
6. Why do Gerry and Dilly split up?

Answer: Because he let the rabbit out, and he threatens them

It is because Dilly is sick of Gerry threatening her and Beauty and because he let Beauty's new cute birthday rabbit out so some animal killed it.
7. What are Beauty's parents' names?

Answer: Gerry and Dilys/Dilly

Arabella's mum calls them Mr & Mrs Cookson and it annoys them as they say to call them Gerry and Dilly.
8. Where at the seaside do Beauty and Dilly go to stay?

Answer: Rabbit Cove

Beauty spots it in tiny print on the map and insists they stay there as Rhona gave Beauty a birthday rabbit (though at the end of "Birthday Bonanza" when Beauty arrived home her beloved Birthday unfortunately died).
9. What is the name of Beauty and Dilly's New Friend at the seaside?

Answer: Mike

They meet when he offers them a piece of material to wipe the sand off their feet; then he hires Dilly as his breakfast cook.
10. What is Beauty's new school friend called?

Answer: Princess

Princess tells everyone that Jordan copied her name for her daughter. Beauty and Princess make an Unusual Name Club and they are the founder members (UNCles).
Source: Author BethAnderson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us