FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Little Bit of Everything
Quiz about A Little Bit of Everything

A Little Bit of Everything Trivia Quiz


If you like mixed trivia, this should be an easy quiz for you. It's a little bit of history, song, film, and more!

A multiple-choice quiz by catsiq. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Qn Tough C

Author
catsiq
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,107
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
6571
Last 3 plays: Guest 5 (6/10), Guest 172 (7/10), Guest 4 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What rebellion did George Washington put down during his administration? Hint


Question 2 of 10
2. What feature film was Kevin Costner's first? Hint


Question 3 of 10
3. What woman started the Montgomery bus boycott? Hint


Question 4 of 10
4. What was the longest playing number one hit single by the Beatles? Hint


Question 5 of 10
5. What early American writer created a detective that Sir Arthur Conan Doyle would use as a model for his famous detective, Sherlock Holmes? Hint


Question 6 of 10
6. In what movie did Liza Minnelli play a girl call Pookie? Hint


Question 7 of 10
7. What Harvard professor urged students to turn on, tune in and drop out? Hint


Question 8 of 10
8. What incident marred the Kennedy administration? Hint


Question 9 of 10
9. What signer of the Declaration of Independence envisions celebrations of fireworks and parades? Hint


Question 10 of 10
10. Who said this in reference to J. Edgar Hoover; 'I'd rather having him pissing outside the house then pissing inside'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 04 2024 : Guest 5: 6/10
Jun 24 2024 : Guest 172: 7/10
May 30 2024 : Guest 4: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What rebellion did George Washington put down during his administration?

Answer: Whiskey Rebellion

2. What feature film was Kevin Costner's first?

Answer: Night Shift

Costner was in this 1982 movie directed by Ron Howard. He also played the role of the character who suicided in The Big Chill, but was not in the final cut of the film.
3. What woman started the Montgomery bus boycott?

Answer: Rosa Parks

4. What was the longest playing number one hit single by the Beatles?

Answer: Hey Jude

5. What early American writer created a detective that Sir Arthur Conan Doyle would use as a model for his famous detective, Sherlock Holmes?

Answer: Edgar Allan Poe

6. In what movie did Liza Minnelli play a girl call Pookie?

Answer: The Sterile Cuckoo

7. What Harvard professor urged students to turn on, tune in and drop out?

Answer: Dr. Timothy Leary

8. What incident marred the Kennedy administration?

Answer: Bay of Pigs

9. What signer of the Declaration of Independence envisions celebrations of fireworks and parades?

Answer: John Adams

10. Who said this in reference to J. Edgar Hoover; 'I'd rather having him pissing outside the house then pissing inside'?

Answer: Lyndon Johnson

Source: Author catsiq

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us